kulturnet logo

Bedste Skoskab: Se top 8 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde skoskab. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skoskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skoskab, L70 x B35 x H100 cm, retro-look, brun og sort

 • Dagens pris: 1799,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1999,-, nu kun 1799,-.
  Du sparer 200 kr. / 10 %
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farver: Brun, Sort

Vores første anbefaling er “Skoskab, L70 x B35 x H100 cm, retro-look, brun og sort” som lige nu er på tilbud hos Lammeuld.dk.

Her er prisen sat ned med 10 % og kan altså fås for kun 1799,- – en besparelse på 200 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Farve: brun og sort * Materiale: Spånplader, Metal * Produktstørrelse: L70 x B35 x H100 cm Indhold i pakken: * 1 x skoskab * 1 x monteringssæt * 1 x vejledning (EN, DE, FR, FR, ES, IT)…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Naturfarvet skoskab med vippefunktion

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Naturfarvet skoskab med vippefunktion til kun 1299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design * Skoholder i moderne og tidløst design * Praktisk skoholder med rene linjer * Skab med to rummelige rum bag flapperne * Hver klap har to farvekontrasterende og formfulde håndtag * Den synlige side af bagvæggen holdes også i bogfarver…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Skoskab med vippefunktion i skandinavisk stil, L60 x B24 x H110 cm, hvid

 • Dagens pris: 1399,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “Skoskab med vippefunktion i skandinavisk stil, L60 x B24 x H110 cm, hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Skoskab med vippefunktion i skandinavisk stil, L60 x B24 x H110 cm, hvid” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Et smukt skoskab til entréen eller måske soveværelset.
Skabet spreder en varm og indbydende atmosfære i et skandi look.
Samtidig yderst praktisk til organisering af dine sko. Dens 2 store vipbare rum har tværstænger for at holde indholdet organiseret….

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Trendy skoskab med gul rattanfacade, 75 x 30 x 98 cm

 • Dagens pris: 1699,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Gul

Produkt nummer 4 på vores “skoskab-liste” er Trendy skoskab med gul rattanfacade, 75 x 30 x 98 cm som du lige nu kan købe for 1699,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Dette skoskab med sin kompakte størrelse på 75 x 30 x 98 cm og sine 2 klapper med højdejusterbare skillevægge kan rumme sko uden at optage for meget gulvplads.
Den høje hylde er optimal til dekorative ting som fotoalbum, en vase med blomster osv.
Det åbne…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Skoskab med skovipper med plads til 12 par sko

Forhandlerens beskrivelse:
Bemærkninger til produktet:  Antallet af matchende sko blev testet med skostørrelse 38. Den maksimale skostørrelse er ca. 41, men kan variere afhængigt af skomodellen. Design * Moderne design med ædelmetalhåndtag  * 2 sko rum til udfoldning o…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

6: Skoskab i enkelt og tidløst design, hvid

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Farve: Hvid * Materiale: Spånplade, metal * Produktstørrelse: L100 x B35 x H38 cm Indhold i pakken: * 1 x Skoskab * 1 x Tilbehørssæt * 1 x Vejledning (EN, DE, FR, FR, ES, IT)…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

7: Skoskab i enkelt, moderne look, 4 hylder, hvid 100x35x38cm

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Fremstillet af MDF-træ * MDF med 2 højdejusterbare hylder med skillevæg.
* 2 døre med håndtag * Vægt: 11 kg * Mål: 100 x 35 x 38 cm…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

8: Skobænk / skoskab med vippefunktion, polstret sæde, klapskuffe, hvid

 • Dagens pris: 899,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Skobænk / skoskab med vippefunktion, polstret sæde, klapskuffe, hvid som vi har fundet til 899,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Om denne vare: Skobænken, der er nem at åbne, byder på rigelig opbevaringsplads til dig.
Puden på toppen er behagelig at sidde på, ekstra dejlig når skoene skal af og på. Et bræt i flip-skuffen er aftageligt for indstillingsafstand på grund af sko i for…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skoskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skoskab:

Dyreste Skoskab på listen er vidaXL skoskab 140 x 35 x 90 cm massivt sheeshamtræ fra Hjemmets med en pris på 8476.20. Billigste udvalgte Skoskab er Skoskab Til 27 Par Sko som du kan købe for 249.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 8226.25 kr.
Ovenstående Skoskab data og priser er hentet fra 15 butikker (Lammeuld.dk, Campstuff, Boboonline.dk, Møblér, byhornsleth.dk, Entremøbel, Hoejgaardbrugskunst.dk, Gucca.dk, MyHomeMøbler.dk, Hjemmets, Packhouse.dk, Erling Christensen Møbler, ILVA, ES Furniture, AndLight DK). Alle Skoskab tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skoskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Skoskab blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skoskab:

Er du på udkig efter det helt rigtige møbel, der kan rumme alle dine sko? Så bør du se nærmere på de mange forskellige muligheder for et fint og praktisk skoskab.

Et sådant skab er en rigtig god løsning til skoopbevaring.

Dette skyldes, at du kan ”gemme” skoene helt væk, så de ikke ”støjer” i boligen. Med et sådant skab får du dermed mulighed for at skabe et strømlinet og stringent udtryk. Nedenfor kan du, blandt andet, læse meget mere om, hvilke forskellige typer og modeller, der findes

Er der forskellige typer af skoskabe?

Ja, det kan måske virke som et banalt spørgsmål.

Men i dag findes der bare så mange opbevaringsløsninger til sko, så det kan være lidt svært at adskille dem fra hinanden. Et skoskab er originalt set et skab med hyldeplads til dine sko. I dag er der dog ikke længere kun tale om et skab i original forstand. For der findes også skoskabe, der består af en søjle på ben med eksempelvis tre skuffer, hvor der så er plads til dine sko.

Yderligere forstår man også i dag, at et bænklignende møbel med plads til sko i to store skuffer, er et skab til sko

Hvad er fordelen ved skoskabe?

Kender du det, når skoene bare står og flyder i entréen? Typisk kommer det hurtigt til at se rodet ud, når forskellige farver, modeller og måske endda størrelser står side og side på gulvet. Skoskabe er en rigtig god løsning til dig, der ønsker et strømlinet og rent udtryk. Modsat eksempelvis skohylder og -stativer, kan du her ”gemme” skoene væk i skabet. På den måde får du rene linjer i din entré. Dette kan i øvrigt være en stor fordel, hvis du eksempelvis ikke har en entré i original forstand.

Det kan eventuelt være, at det sted, hvor du stiller fodtøj og hænger overtøj, nærmest går i ét med køkkenalrummet eller lignende.

I sådanne tilfælde er det en klar fordel med et skoskab. Dette, både for at skabe et let og elegant udtryk samt for at forebygge skidt og jord i at blive slæbt videre med ind i huset/lejligheden

Hvilke forskellige typer af skoskabe findes der?

Der findes, som nævnt ovenfor, rigtig mange forskellige typer og modeller af skoskabe. På den måde kan du vælge lige præcis den model, der passer perfekt ind i dit hjem og til din boligstil. Blandt andet er det muligt at finde en model i hvid højglans.

Et sådant skab bidrager med stilrenhed og elegance.

Det kan dog være vovet at vælge denne type, såfremt du har mindre børn med ”pilfingre”, idet fedtpletter mv. let ses på en sådan overflade. Her kan du i stedet, med fordel, vælge et træmateriale, som desuden også findes i eksempelvis en hvid lakering. Som nævnt ovenfor, findes skoskabet både som et skab og som en søjle med skuffer. Derfor har du altså også her et valg at træffe.

Uanset hvad, så kan du finde begge modeller i en lækker træsort.

Så hvis du ikke er til det hvide eller sorte, men gerne vil have en naturfarve ind i boligen, så er der altså også rig mulighed for det. Det er blandt andet muligt at vælge imellem egetræ, fyrretræ eller finér.

Det handler dermed bare om, at du kortlægger dine behov, hvorefter du kan gå på jagt efter den helt rigtige model

Hvornår skal jeg vælge et skoskab med spejl?

Flere skoskabe, hvad enten det er et skab eller skuffer, findes med spejl på fronten. Dette kan være en rigtig stor fordel for dig, der nyder at tjekke, om håret sidder ordentligt, inden du skal ud ad døren.

Med et spejl i entréen, har du desuden mulighed for at se, hvilke par sko/hvilken jakke, der passer bedst til dit valgte outfit. Og ønsker du alligevel at have et spejl i entréen, så hvorfor ikke kombinere det med et skoskab? Det gælder om at udnytte al den plads, du har.

Så tænk i multifunktionelle løsninger og vælg et skoskab, der også kan fungere som et spejl. På den måde får du den allerstørste glæde af det fine opbevaringsmøbel til diverse sko

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Skoskabe

TRONES Skoskab – Smart opbevaring i entréen

DIY // Gør-det-selv Skoskab

100 Idéer til Skoskabe

https://www.youtube.com/watch?v=QPlDjYFxqgw