kulturnet logo

Bedste Skænk: Se top 8 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde skænk. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skænk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Køkkenø / skænk med skab og 3 skuffer, trendy retro-look, L113 x D69 x H106 cm, brun

 • Dagens pris: 2199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2799,-, nu kun 2199,-.
  Du sparer 600 kr. / 21 %
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Brun

Vores første anbefaling er “Køkkenø / skænk med skab og 3 skuffer, trendy retro-look, L113 x D69 x H106 cm, brun” som lige nu er på tilbud hos Lammeuld.dk.

Her er prisen sat ned med 21 % og kan altså fås for kun 2199,- – en besparelse på 600 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Køkkenø i vintage / retro-look inspireret af klassisk design i 1960erne Produktdetaljer: * Stort opbevaringsrum: Udstyret med stor bordplade, 3 skuffer, 2 låger med 1 hylde inden i og 1 viskestykkeholder.
En ekstra hylde til opbevaring af fx madkry…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Skænk i Rustik stil, Brun og Sort farve

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farver: Brun, Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Skænk i Rustik stil, Brun og Sort farve til kun 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: – Farve: Rustik Brun, Sort – Materiale: spånplade, stål – Produktstørrelse: 60 x 30 x 60 cm (L x B x H) – Produktvægt: 9,5 kg – Maks.
Statisk lastkapacitet på toppen: 30 kg – Maks.
Statisk lastekapacitet bag dørene: 10 kg Pakkens indhol…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Skænk / reol i chic design, 70x33x90cm, fås i grøn og hvid

 • Dagens pris: 2999,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farver: Hvid, Grøn

Næste anbefaling er “Skænk / reol i chic design, 70x33x90cm, fås i grøn og hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Skænk / reol i chic design, 70x33x90cm, fås i grøn og hvid” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 2999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Vægt: 24 kg * Bæreevne: 25 kg * Materiale: MDF (E1), metal, glas * Størrelse: B70xD33xH90cm (se billede) * Pakkens størrelse: 85x42x21cm * Vælg mellem 2 farver: grøn og hvid * Instruktioner og skruer medfølger.
Den er ne…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Opbevaringsskab / skænk i retro-look, brun

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Brun

Produkt nummer 4 på vores “skænk-liste” er Opbevaringsskab / skænk i retro-look, brun som du lige nu kan købe for 1499,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: – Farve: Rustik brun, sort – Materiale: Spånplade, stål – Produktstørrelse: 60 x 32 x 104 cm (L x B x H) – Produktvægt: 18,8 kg – Max.
Statisk belastningskapacitet for den øverste overflade: 30 kg – Max.
Statisk belastningskapacitet for…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Trendy skænk til entréen, grøn med gul rattanfront, 70 x 34 x 90 cm

 • Dagens pris: 3599,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farver: Grøn, Gul

Forhandlerens beskrivelse:
Dette møbel (opbevaringsskab, skoskab, sideskab, skænk, skoskab) har et iøjnefaldende udseende og vil i høj grad forbedre stilen i ethvert moderne rum. Takket være poly rattan-designet tilføjer det ikke kun et ekstra strejf af elegance til dit interiør…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

6: Skænk Skænk Kommode Opbevaringsskab Kommode Credenza med 2 døre, 2 skuffer

Forhandlerens beskrivelse:
* Med sit klassiske design kan du bruge det som en skænk i køkkenet, som et spiritusskab i spisestuen, som et konsolskab i gangen eller som et opbevaringsskab i stuen.
* En bred top giver dig masser af opbevaringsplads.
Du kan sætte forskellige dekorati…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

7: Skænk / vitrinskab i skandinavisk design med hjul, L116 x B40 x H86 cm, hvid

 • Dagens pris: 2599,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Vitrineskab / skænk med hjul med 2 glashylder og 1 skuffe. Skænken er i skandinavisk design med rene, enkle linjer, som gør det nemt at kombinere  med møbler i forskellige stilarter. Skabet har 5 hylder med god plads til opbevaring af køkkengenstande…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

8: Stue Kommode Skænk

Sidste produkt på vores liste er Stue Kommode Skænk som vi har fundet til 1599,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
design * Kommode i et moderne og tidløst design * Gulvskab med to døre – hver dør har et godt håndtag * Det lille skab har tre rummelige opbevaringsrum dimensioner * Bredde: 71 cm * Højde: 104 cm * Dybde: 35 cm * Mål pr.
Opbevaringsru…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skænk i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skænk:

Dyreste Skænk på listen er Square Reolen Trekvart Høj Skænk i massiv fingertappet eg hvid olie fra Norliving med en pris på 25549.00. Billigste udvalgte Skænk er Homeville Bolt M6*16mm til Madrid skænk sort som du kan købe for 19.00 hos Moreland. Forskellen på de to priser er 25530 kr.
Ovenstående Skænk data og priser er hentet fra 15 butikker (Lammeuld.dk, MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk, Coop.dk, Norliving, Havemøbelland, Møblér, Hoejgaardbrugskunst.dk, Designhome.dk, byhornsleth.dk, Bolig & Haven, Kabeltromlen.dk, Homeshop.dk, Moreland, Hjemmets). Alle Skænk tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skænk guides:

Fandt du ikke det rigtige Skænk blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skænk:

Har du svært ved at finde en god opbevaringsløsning til diverse ting i hjemmet? Så kan det være en rigtig god idé at overveje en skænk. Dette multifunktionelle møbel giver dig gode muligheder for opbevaring.

Møblet er samtidig smukt og kan bruges i rigtig mange forbindelser. Blandt andet er det muligt at købe en tv-skænk, en væghængt, eller en der bare er helt klassisk.

Uanset hvad dine behov er, og hvilken stil du værdsætter, så findes der en skænk til dig.

Nedenfor er en guide, der gør dig lidt klogere på det fine, multifunktionelle møbel

Hvad er en skænk egentlig?

Du har garanteret hørt om en skænk.

Men måske har du svært ved helt at præcisere, hvad det egentligt er for et møbel, der tales om i samme forbindelse.

En skænk er et møbel, der faktisk oprindeligt var tiltænkt som et opbevaringsmøbel til spisestuen. Her var tanken, at man kunne servere mad på møblet, mens service mm. kunne opbevares i møblets skabe og skuffer.

Siden dette udgangspunkt, er der sket en massiv udvikling. I dag er det et brugbart møbel i alle husets rum. Det er et skønt og let opbevaringsmøbel, der typisk har enten skuffer eller skabe, eller en kombination af de to.

Møblet er ofte lidt lavere end eksempelvis et typisk spisebord, det er ofte aflangt, og så er det typisk løftet et godt stykke over jorden ved hjælp af smukke ben

Hvilke forskellige typer af skænke findes der?

I dag findes der et bredt udvalg af skænke. Det fine møbel vil nemlig passe perfekt ind i ethvert af boligens rum. Man kan blandt andet vælge møblet udelukkende udformet i smukt træ, eksempelvis lyst ege- eller bøgetræ.

En teak skænk er også ganske populær – særligt pga. det retro og unikke look teak har. Møblet findes også i neutrale farver, eksempelvis sort og hvid.

Som en sej variation, laver mange møbelhuse også skænken i en kombination af materialer og farver. Blandt andet er det let at finde skænke med en front, der både er hvid og træfarvet. Og hvis du elsker, når der er smæk på farverne, så er det også muligt at finde det multifunktionelle møbel med front i forskellige farver.

Ikke nok med det, så findes møblet desuden i mange højder og længder.

Der må dermed siges at være rigtig gode muligheder for at vælge den skænk, der passer allerbedst ind i dit hjem

Hvad skal jeg vælge, når jeg er på udkig efter en retro skænk?

Det er blevet ekstremt populært med loppefund og retrostemning i hjemmet. De gamle træsorter, som teak og palisander, har endnu engang fundet sin vej til de danske hjem.

Her bidrager de, forholdsvis mørke og tunge møbler, på en helt ny måde. De er nemlig med til at skabe kontraster og dynamik i det moderne hjem.

Er du på udkig efter et opbevaringsmøbel, der netop skal bidrage med dette? Så frygt ikke. Der er nemlig et stort udvalg af skænke i teak eller palisander, som samtidig har et moderne design. Møbeldesignere inkorporer nemlig de gamle træsorter samt retrofarver i nye designtendenser, så du kan få en skænk, der på én og samme tid er nostalgisk og moderne

Hvornår bør jeg vælge en væghængt skænk?

Skænke er ofte hævet et godt stykke over jorden, ved hjælp af ben. Dette, for at skabe et let opbevaringsmøbel. Men hvis du er på udkig efter et møbel, der er endnu mere let, så kan du med fordel vælge en væghængt skænk.

Fordelen ved et sådant opbevaringsmøbel er, at når du frigiver gulvplads, så skaber du med ét, et let og ”luftigt” udtryk.

Samtidig bliver det nemmere, når du engang imellem svinger støvsugeren, at gulvet er frigivet. Et sådant møbel er desuden en fordel, såfremt du eksempelvis bor i en mindre lejlighed. Her kan det være svært at skabe gode opbevaringsmuligheder, som samtidig ikke tager for meget plads i hjemmet.

Så gå på opdagelse og find den skænk, der passer allerbedst til din personlige stil og dine pladsforhold – der er et utal af muligheder

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Skænke

DIY // Gør-det-selv – Skænk

DIY // Gør-det-selv – Skænk IKEA Hack

https://www.youtube.com/watch?v=ffCkUw4Jre0

IKEA STOCKHOLM Skænk