kulturnet logo

Bedste Plankebord: Se top 6 (opdateret november 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde plankebord. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle plankebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Living&more plankebord – Thor – Akacietræ

  • Dagens pris: 7999,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 12999,-, nu kun 7999,-.
    Du sparer 5000 kr. / 38 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Living&more

Vores første anbefaling er “Living&more plankebord – Thor – Akacietræ” fra mærket Living&more.

Produktet er lige nu på tilbud hos Coop.dk hvor prisen er sat ned fra 12999,- til 7999,- – en besparelse på 5000 kr. / 38 %

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Plus Cafe plankebord 127 cm sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Plus Cafe plankebord 127 cm sort til kun 2744,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Cafe bord Plads til mere Med et cafésæt får du plads til mere på terrassen.
Indret f.eks to forskellige siddepladser på samme terrase, således slipper du for at flytte havemøblerne efter solen, ved større selskaber kan du let sætte dine havemøbler i…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Plus Nostalgi Plankebord 177 cm trykimp

Næste anbefaling er “Plus Nostalgi Plankebord 177 cm trykimp”.

Dagens bedste tilbud på “Plus Nostalgi Plankebord 177 cm trykimp” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 1533,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
PLUS Nostalgi plankebord Trykimprægneret Planker: 42x166mm Bordben: 42x116mm Bænkeben: 42×116 Inkl. skruer og bolte Godt og gedigen stil præger dette bord/bænkesæt.
Trækiler til samling af delene – en gammel tradition taget op på ny!   Bænk familien til…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Plus plankebord 186 cm sort

Produkt nummer 4 på vores “plankebord-liste” er Plus plankebord 186 cm sort som du lige nu kan købe for 3103,- hos Davidsenshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
PLUS Plankebord Inkl. Varmgalv.
Stel. B:77xL:186xH:72cm Nu er der mulighed for at pifte nyt liv i haven med et plankesæt, for PLUS har nyfortolket den klassiske træbænk, som pryder mange haver landet over.
Resultatet er et bord- og bænkesæt i råt miks af…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5: Plus Country plankebord 177 cm gråbrun

Forhandlerens beskrivelse:
Det populære plankebord, rykkes nu også udenfor Plankebordet er blevet mere og mere populært på det sidste, vil du også have et plankebord til haven Her er et stabilt plankebord, der indbyder til varme snakke på tværs af bordet.
Egenskaber 42×118 mm plank…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

6: Plus Nostalgi Plankebord 177 cm sort/gråbrun

Sidste produkt på vores liste er Plus Nostalgi Plankebord 177 cm sort/gråbrun som vi har fundet til 2103,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nostalgi Plankebord Robust og romantisk Robuste planker krydser klinger med nostalgi og romantik – med det kan familien indtage sommerhaven ved et bord, som har plads til alle, mens løse bænke gør det nemt at flytte rundt i takt med solens stråler….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste plankebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse plankebord:

Dyreste Plankebord på listen er ByMAIN + Kristian Von Hornsleth FABULA Plankebord eg 250 x 95-100 cm fra Bymain.dk med en pris på 89500.00. Billigste udvalgte Plankebord er Elias, 3-rods hairpin-legs til plankebord, Ø1, 2 cm by Nielsen Design (H: 71.5 cm. B: 7.5 cm., Sort) som du kan købe for 184.00 hos Likehome.dk. Forskellen på de to priser er 89316 kr.
Ovenstående Plankebord data og priser er hentet fra 13 butikker (Coop.dk, Davidsenshop.dk, Boboonline.dk, Havemøbelland, Bymain.dk, Møblér, Bio-pejs.dk, Kabeltromlen.dk, Norliving, LforLiving.dk, Homeshop.dk, Erling Christensen Møbler, Likehome.dk). Alle Plankebord tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Plankebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Plankebord blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Plankebord:

Er du i gang med at indrette en ny stue, en hyggelig terrasse eller et flot, nyt hjemmekontor? Måske leder du efter et nyt sofabord, spisebord eller skrivebord og ønsker at vælge noget ekstraordinært, som vil gøre et indtryk, når man træder ind i rummet. I så fald kan et plankebord måske være det rette valg for dig.

Gør dig de rette overvejelser, inden du anskaffer dig et plankebord og gør et køb, du vil blive rigtig glad for mange år frem.

Vi hjælper dig til det rette valg herunder

Hvad er et plankebord helt præcis?

Et plankebord er et bord, hvor bordpladen består af planker.

Plankeborde kan se ud på mange forskellige måder, men har alle til fælles, at bordpladen er lavet af planker af træ.

Plankerne kan være af forskellige træsorter, med forskellige overfladebehandlinger, og bordpladen kan være lavet af forskellige antal af planker.

Derfor kan plankeborde også se meget forskellige ud og have meget forskellige udtryk. Der findes både plankeborde i helt rustikke designs, hvor bordpladen kun er gjort af en eller to bredde planker og plankeborde, hvor bordfladen er lavet af færre, smalle planker.

De mest almindelige træsorter er typisk eg, elm, valnød og fyr. Disse træsorter kan dog se meget forskellige ud afhængigt af, hvilken type overfladebehandling, de har fået

Hvor kan jeg bruge et plankebord?

På mange måder er det kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder mulighederne, der er med et plankebord. Bordene er alsidige, både når det gælder visuelt udtryk og funktion.

Bordene findes i mange forskellige størrelser, former og højder og kan derfor både bruges i dagligstuen som sofabord, som et flot spisebord, som skrivebord på det velindrettede kontor eller et hvilket som helst andet sted i dit hus, hvor du synes et plankebord i smukt træ vil passe ind.

Der findes også borde med bordplader af træplanker, som er lavet særligt til udendørsbrug. Derfor kan du også skabe en flot og hyggelig terrasse med et imponerende plankebord i centrum, hvis du ønsker det

Hvilket plankebord skal jeg vælge?

Når du skal vælge et plankebord, handler det først og fremmest om smag og behag. Det vil afhænge meget af din foretrukne indretningsstil, hvilket plankebord, der er det rette for dig. Plankeborde kan have mange forskellige udtryk afhængigt af, hvilken træsort og hvor rustik en bordplade, du vælger.

Også bordbenene kan præge træbordets udtryk. Selvom plankeborde har til fælles, at deres bordplader er lavet af træplader, kan de se meget forskellige ud.

Vælger du en bordplade af få træplanker og med eksempelvis naturkanter eller med metalstel, vil bordet bidrage med et råt og rustikt udtryk til det rum, det placeres i. Et sådant bord kan se enormt flot ud i et ellers minimalistisk hjem, hvor bordet for alvor får lov at trække opmærksomhed og blive set.

Også eksempelvis i et hjem, hvor indretningsstilen ellers bærer et feminint og hyggeligt præg, vil et råt plankebord skabe en flot kontrast og harmoni i rummet.

Eftersom der er rigtig mange forskellige varianter af borde, er det som udgangspunkt en god idé at beslutte dig for, hvilket udtryk, du ønsker dit plankebord bidrage med til dit hjem. Ligesom med andre typer af borde, er det desuden vigtigt at være bevidst om, hvilken størrelse bord, du er på udkig efter.

Alt efter bordets formål og placering i hjemmet, kan det variere, hvor stor bordpladen skal være, samt hvor høje bordbenene skal være

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger et plankebord?

Der er et par ting, der kan være gode at vide, inden du anskaffer sig et plankebord.

Først og fremmest er mange plankeborde unikke, fordi bordpladen er lavet af træ, der kommer direkte fra naturen. Når du anskaffer dig et bord, er det derfor ikke sikkert, at bordet vil være nøjagtig magen til det billede, der har været knyttet til reklamen for eller omtalen af bordet fra producentens side. Træsorten, bordbenene, overfladebehandlingen og typen af kanter vil dog være tilsvarende.

Det kan i øvrigt være rart at vide, at eftersom plankeborde er lavet af træ, vil bordpladen i nogle tilfælde kunne udvide sig eller trække sig sammen afhængigt af luftfugtigheden i det rum, du placerer dit plankebord i

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Plankeborde

Sådan bygger du et plankebord

Plankebord i egetræ