kulturnet logo

Bedste Hyldeknægt: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde hyldeknægt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hyldeknægt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: – 2022 – Hyldeknægt i antik messing fra Ib Laursen – B: 2,4 H: 10 D: 16 cm

Første anbefaling på listen er fra mærket Ib Laursen.

Det bedste tilbud på “- 2022 – Hyldeknægt i antik messing fra Ib Laursen – B: 2,4 H: 10 D: 16 cm” vi har fundet er hos Sille Sylvester hvor prisen lige nu er 99,-

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækre hyldeknægte fra Laursen i antik Messing.
Lav den fineste hylde af disse smukke og stilrene hyldeknægte og et stykke træ.
Brug evt.
vores lækre voks til at behandle en ny træhylde, så det får en lækker patina.
En bestseller der nu er på lager i…

Se hos Sille Sylvester ❯❯

2: Hyldeknægt i grå/hvid jern – 12,5×14 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Sille Sylvester, hvor du kan købe Hyldeknægt i grå/hvid jern – 12,5×14 cm til kun 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav den fineste hylde af disse hyldeknægte og et stykke træ.
Brug evt.
vores lækre voks til at behandle en ny træhylde, så det får en lækker patina.
Pris pr.
stk….

Se hos Sille Sylvester ❯❯

3: Hyldeknægt i creme jern – 12×17 cm

Næste anbefaling er “Hyldeknægt i creme jern – 12×17 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Hyldeknægt i creme jern – 12×17 cm” har vi fundet hos Sille Sylvester hvor prisen lige nu er 49,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav den fineste hylde af disse hyldeknægte og et stykke træ.
Brug evt.
vores lækre voks til at behandle en ny træhylde, så det får en lækker patina.
Pris pr.
stk….

Se hos Sille Sylvester ❯❯

4: Home>it Hyldeknægt Rack System 47 cm. – sort

Sidste produkt på vores liste er Home>it Hyldeknægt Rack System 47 cm. – sort som vi har fundet til 39,95 hos Globaltools.

Forhandlerens beskrivelse:
Hyldeknægt Rack System 47 cm. – sort Rack System Farve: Sort Belastning: maks.
50 kg….

Se hos Globaltools ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hyldeknægt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hyldeknægt:

Dyreste Hyldeknægt på listen er Hyldeknægte i sølv med hylde ELLA dybde 40 cm. fra RAW58 med en pris på 529.00. Billigste udvalgte Hyldeknægt er Home>it Hyldeknægt let 75×100 mm. – hvid som du kan købe for 3.95 hos Globaltools. Forskellen på de to priser er 525.05 kr. – de 4 Hyldeknægt vi har fundet koster i gennemsnit 1522.96 kr.
Ovenstående Hyldeknægt data og priser er hentet fra 11 butikker (Sille Sylvester, Globaltools, Homeshop.dk, Proshop.dk, Mystone, Unishop.nu, Packhouse.dk, RAW58, Stigefabrikken.dk, Coolshop.dk, Likehome.dk). Alle Hyldeknægt tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hyldeknægt guides:

Fandt du ikke det rigtige Hyldeknægt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hyldeknægt:

En hyldeknægt bruges til ophæng af hylder, bordplader eller andre frithængende plader. Det er et beslag, der skrues ind i hylden og væggen, og er rigtig smart, fordi ophænget kan skjules under pladen. På den måde får man en hylde, der har en let konstruktion som alternativ til en solid bogreol. Der er mange forskellige typer til forskellige formål.

Nogle har endda dekorative detaljer, hvis man synes, at hylden bliver lidt for bar.

Frithængende hylder er utroligt flotte og ideelle i det moderne hjem, og når du nu har fundet den perfekte hylde, hvorfor så ikke gøre det samme, når den skal hænges op?

Hvilke hyldeknægte findes der?

Udvalget er stort, og du kan være sikker på at finde en, der passer til lige dit behov, uanset om du skal sætte en bordplade op i køkkenet, eller der blot er tale om en enkelt hylde til soveværelset. Kigger du f.eks. på hyldeknægte.dk er der et stort udvalg af hyldeknægte. De fleste bæringer monteres på væggen, men der findes også varianter, der monteres på vægskinner. Dette er særligt oplagt, hvis du har et hyldesystem i tankerne.

På den anden side, vil man dog kunne se vægskinnen, og det tager lidt af den usynlige konstruktion. Materialet kan også variere.

Mange modeller laves i metal, men det er også muligt at få varianter i træ, hvilket er et rigtig fint og æstetisk alternativ. I den moderne boligindretning er træ også et utrolig populært element. Det giver en varme til rummet, og hvorfor ikke overføre det til hyldeknægten? Tænk over, hvilket udtryk, din hylde skal have.

Skal hylden have hele opmærksomheden, så vælg en diskret hyldeknægt, der skjules af hylden. Ønsker du et romantisk udseende, kan du vælge nogle med charmerende krumninger og detaljer. Tænk også på, hvilken farve den skal have. Skal den være sort, hvid eller have et galvaniseret udseende? Når udvalget er så stort, er det kun dig, der sætter grænserne

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det er vigtigt, at din hyldeknægt er stærk nok til at bære den hylde eller bordplade, du har i tankerne.

Dette gælder både bæreevnen og længden. Som en huskeregel skal hyldeknægten minimum dække ¾ af hyldens dybde.

Dette sikrer en stabil konstruktion, så væggen ikke belastes mere end nødvendigt.

Bæreevnerne er forskellige, og dette må du derfor også have for øje.

En hylde, der skal udsættes for stor belastning, kræver en stærk bæring. Selvom to hyldeknægte ser forholdsvis ens ud, kan der være stor forskel på, hvor stærke de er. Bæreevnen spænder nemlig utrolig bredt lige fra små 15kg til over 300kg.

Vær derfor opmærksom på bæreevnen og hav i tankerne, hvad hylden skal bruges til

Hvordan sættes en hyldeknægt op?

Hyldeknægtene skal placeres 1/6 fra hyldens kant. Det vil sige, at hvis din hylde er 1m, skal de placeres ca.

17cm fra hver kant.

Du kan beregne, hvor de skal placeres ved at dividere længden af hylden med 6. For optimal bæreevne skal der helst ikke være over 80cm mellem bæringerne.

Er din hylde meget lang eller tynd kan det være en idé at sætte en ekstra bæring i midten for at undgå at hylden bøjer. De monteres på hylden med skruer. Vær opmærksom på at måle korrekt op, så hyldeknægtene sidder lige.

Hvis hylden er lavet i hårdt træ, er det ofte nødvendigt at bore for med boremaskinen, inden skruerne skrues i

Sæt hylden op i dag

Hylder er uundværlige i et hjem.

De er praktiske, og det skaber en hyggelig atmosfære at have et sted at placere bøger eller små nips. Sæt dit præg på hylden med hyldeknægte efter eget valg. Vis dem frem eller skjul dem. Alt er muligt, og du kan skabe et helt unikt reolsystem eller bare nyde din ene hylde.

Kom i gang i dag!

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Hyldeknægte

Montering af hylder med hyldeknægte

DIY: Gør-det-selv hyldeknægte

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk