kulturnet logo

Bedste Hylde: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde hylde. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Serveringsvogn – Trolley – Rustfrit stål med 3 hylder

  • Dagens pris: 1896,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2095.00, nu kun 1896,-.
    Du sparer 199 kr. / 9 %
  • Fundet hos Maxigastro.com

Vores første anbefaling er “Serveringsvogn – Trolley – Rustfrit stål med 3 hylder” som lige nu er på tilbud hos Maxigastro.com.

Her er prisen sat ned med 9 % og kan altså fås for kun 1896,- – en besparelse på 199 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Serveringsvogn – Trolley – Rustfrit stål med 3 hylderSPECIFIKATIONERBredde (mm) 860Dybde (mm) 540Højde (mm) 940Bruttovægt (kg) 15…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

2: Hylde – rustfrit stål 300 x 1600 mm

Anden anbefaling har vi fundet hos Maxigastro.com, hvor du kan købe Hylde – rustfrit stål 300 x 1600 mm til kun 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hylde i rustfrit stål med indbygget ophæng – 300 mm x 1600 mm…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

3: Hylder til fryseskab Profi Line – 600 liter – varenr. HE706/R2 – 2 stk

Næste anbefaling er “Hylder til fryseskab Profi Line – 600 liter – varenr. HE706/R2 – 2 stk”.

Dagens bedste tilbud på “Hylder til fryseskab Profi Line – 600 liter – varenr. HE706/R2 – 2 stk” har vi fundet hos Maxigastro.com hvor prisen lige nu er 657,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hylder til fryseskab Profi Line – 600 liter – varenr.
HE706/R2.
Pakke med 2 stk…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

4: Serveringsvogn – Trolley – Rustfrit stål med 2 hylder

Sidste produkt på vores liste er Serveringsvogn – Trolley – Rustfrit stål med 2 hylder som vi har fundet til 1496,- hos Maxigastro.com.

Forhandlerens beskrivelse:
Serveringsvogn – Trolley – Rustfrit stål med 2 hylder.SPECIFIKATIONERBredde (mm) 860Dybde (mm) 540Højde (mm) 940Antal etager 2Dimensioner blad BxD (mm) 830x510Nettovægt (kg) 14…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hylde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hylde:

Dyreste Hylde på listen er Blæstfryser / Blæstkøler – 5 hylder – 94 liter fra Maxigastro.com med en pris på 25995.00. Billigste udvalgte Hylde er Linetta Hylde som du kan købe for 9.00 hos Unishop.nu. Forskellen på de to priser er 25986 kr. – de 4 Hylde vi har fundet koster i gennemsnit 92554.42 kr.
Ovenstående Hylde data og priser er hentet fra 26 butikker (Maxigastro.com, AndLight DK, Lampemesteren.dk, Coolshop.dk, Homeshop.dk, Davidsenshop.dk, Coop.dk, LampeGuru.dk, Kabeltromlen.dk, Sille Sylvester, Babyshower, Erling Christensen Møbler, Globaltools, Proshop.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Unishop.nu, MyHomeMøbler.dk, Lamper.dk, Luxlight.dk, Music2you, Boboonline.dk, ModernRoom.dk, Likehome.dk, Packhouse.dk, Fenomen). Alle Hylde tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Hylde blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hylde:

Hylder fås i alle former og farver, og kan bruges til alverdens ting.

De skaber dybde i et rum, og er en god måde at slippe for kedelige bare vægge.

En hylde er en god måde at sætte sine dekorative ting på såsom flotte blomstervaser, billeder eller bøger til udstilling i sin stue eller lignende.

Derudover er det en oplagt mulighed for at opbevare sine ting fx i kontoret til mapper og kasser. Med en fin hylde kan man få nogle ting op på de bare vægge, der både kan gøre rummet hyggeligere, men som også kan være en løsning på pladsmangel i skuffer og skabe. Er du i tvivl om, hvilke type hylde du skal vælge, og hvordan du kan udnytte de mange muligheder så læs med i denne guide

Hvilke former for hylder findes der?

Hyldekategorien er meget bred, og ofte er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan man kan bruge en hylde.

Men der findes dog også hylder som er skabt til et bestemt formål. Sådanne varianter er fx TV-hylder, der er udviklet til at kunne bære et tv, og som ofte har rum til diverse signalmodtagere, konsoller og fjernbetjeninger. Billedhylder er en type, der ikke stikker så langt ud fra væggen, og som har en lille kant så billederne kan læne sig uden at glide ud over hylden.

Hylder med skuffer er gode til, når man gerne vil have sine pæne ting fremme, men samtidigt vil gemme papirer, skriveartikler, smykkeskrin eller hvad man nu kunne have brug for at gemme væk i en skuffe. Der findes altså et hav af forskellige varianter – også én der passer til dine behov

Hvilke typer af hylder skal jeg gå efter?

Først og fremmest er det en god ide at finde ud af, hvad hylden skal bruges til. Skal den passe ind i en bestemt type indretning? Skal den have hyldeknægte eller være en svævehylde? Hvor meget den skal kunne bære, er også en vigtig overvejelse, hvis der fx skal stå en masse bøger på som en decideret boghylde.

Indretningsmæssigt er træhylder meget in i de fleste boliger for tiden. De passer ind i de fleste stilarter, og skaber et naturligt og roligt look.

Specielt teaktræshylderne er i høj kurs. Disse kan flere steder købes som vintage, hvilket giver et retro look til rummet.

Man ser også træhylder med læderremme som ophæng, hvilket er en smuk måde at kombinere materialer på, og som passer perfekt ind i den nordiske indretning. Hylder på badeværelset er også en god løsning til opbevaring af tandbørster, plejeprodukter, og lignende. Her kan det være en god ide at vælge glashylder, da de kan tåle det fugtige miljø.

Til selve brusekabinen er det ofte en god ide at købe en i plastik eller rustfrit stål

Hvilke hylder er bedst til opbevaring?

Hvis dine hylder skal kunne klare at kunne bære tunge ting og gerne flere af dem, er det et must at tjekke, hvor stor en belastning de kan klare inden du køber. Det står oftest opgivet i informationerne omkring varen. På den måde undgår du, at hylden bukker under, falder ned fra væggen og efterlader store huller i væggen.

Der findes mange hylder, der er gode at anvende til opbevaring. Her er det ofte ikke så vigtigt, hvordan de ser ud, da det ikke er en ”pyntehylde”, da de i stedet har et praktisk formål.

Dette kan fx være til et pulterkammer eller et kontor

Hvordan kan jeg indrette med hylder?

En super moderne måde at anvende hylden på er ved at have flere hylde på samme væg, evt. hængende lidt forskudt eller kombineret med en masse billeder hængende omkring. Eller med nogle gallerihylder med billeder på i stedet. På den måde kan hylden være med til at skabe et personligt udtryk til en billedvæg med dine yndlings ting og billeder.

Man kan ved at matche selve hylden med udvalgte hyldeknægte og beslag finde frem til et personligt udtryk, som passer til din stil og resten af dine møbler. Gå på opdagelse i det store udvalg der er af hylder, og find det, der taler til dig

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Hylder

Hylder af Valnød

Hylder af paller

Montering af hylder

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk