kulturnet logo

Bedste Hylde: Se top 8 (opdateret november 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde hylde. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tunturi håndvægtstativ med 2 hylder

Første anbefaling på listen er fra mærket Tunturi.

Det bedste tilbud på “Tunturi håndvægtstativ med 2 hylder” vi har fundet er hos Abilica Online hvor prisen lige nu er 2995,-

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftigt Håndvægtstativ fra Tunturi med stor kapacitet.
De 2 hylder på hver 140 cm giver en stor kapacitet af håndvægte, og opbygningen af stativet med afstand mellem 'skålene' på hylderne, gør at dette stativ er perfekt til både almindelige håndv…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Tunturi håndvægtstativ med 3 hylder

Anden anbefaling har vi fundet hos Abilica Online, hvor du kan købe Tunturi håndvægtstativ med 3 hylder til kun 3495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftigt Håndvægtstativ fra Tunturi med stor kapacitet.
De 3 hylder på hver 140 cm giver en stor kapacitet af håndvægte, og opbygningen af stativet med afstand mellem 'skålene' på hylderne, gør at dette stativ er perfekt til både almindelige håndv…

Se hos Abilica Online ❯❯

3: Alba Hylde til gelænder – 50 x 25 cm

Næste anbefaling er “Alba Hylde til gelænder – 50 x 25 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Alba Hylde til gelænder – 50 x 25 cm” har vi fundet hos Altanbutikken.dk hvor prisen lige nu er 649,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilrent lille hængehylde der monteres på altan gelænderet.
Justerbart beslag, 3-11 cm, der passer til de fleste gelændere.
Vælg imellem teak eller eukalyptus træ.
Praktisk afsætning møbel til den lille altan, da hænge funktionen giver plads under hylden….

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

4: Spisebord med reol, 3 hylder, naturfarvet træ

 • Dagens pris: 1999,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Materiale: Træ

Produkt nummer 4 på vores “hylde-liste” er Spisebord med reol, 3 hylder, naturfarvet træ som du lige nu kan købe for 1999,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Dette robuste spisebord i massivt træ af gummitræ af høj kvalitet har enestående holdbarhed med høj vægt og slid.
Ideel til små køkkener eller små lejligheder. Dens enkle elegance passer perfekt til mange indretningsstile.
Uanset om det er moderne eller…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Massivt Træ Væghylde Mumbai 60 Cm Sheesham Wallboard Hylde

 • Dagens pris: 999,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Materiale: Træ

Forhandlerens beskrivelse:
Til hvad egnet? Væghylden er ideel som en  dekorationshylde  over tv'et eller i hallen -  monteringsmateriale  til vægbeslag  medfølger  FSC®-certificeret produkt:  Materialet er FSC®-  certificeret produkt fra ansvarlige kilder.Â…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

6: Skoreol med med 5 hylder i grå plastmateriale, 45 x 30 x 89,5 cm (L x B x H)

 • Dagens pris: 399,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Grå

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Farve: Grå * Materiale: Metal, plast * Produktstørrelse: 45 x 30 x 89,5 cm (L x B x H) * Produktvægt: 1,5 kg * Max.
Statisk belastningsevne for hvert niveau: 5 kg * Samlet maks.
Statisk belastningskapacitet: 25 kg…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

7: FMD væghængt hylde med 9 rum mørk træfarve og mørkegrå

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Mærke: FMD
 • Farver: Mørk, Mørkegrå

Forhandlerens beskrivelse:
Den væghængte hylde fra FMD er en moderne væghylde bestående af 9 rum i et legende mønster indeni en rektangulær ramme.   Denne væghylde giver en finurlig og yderst dekorativ effekt, når du fylder den med dine mest elskede bøger og pyntegenstande.
De…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

8: Væghængt Hylde Med 8 Rum Rektangulær Sand-Egetræsfarvet

Sidste produkt på vores liste er Væghængt Hylde Med 8 Rum Rektangulær Sand-Egetræsfarvet som vi har fundet til 799,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den væghængte hylde fra FMD er en moderne væghylde, der består af 8 store rum i forskellige faconer og størrelser, som er blevet arrangeret i et muntert mønster.
Dette møbel skaber en yndefuld og yderst dekorativ effekt, når du fylder det med dine me…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hylde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hylde:

Dyreste Hylde på listen er Combiskab i Bergen H: 195,2 cm D: 60,0 cm – 2 låger inklusiv 4 hylde samt 1 oval bøjlestang. – Bredde: 100 cm fra Billigskabe.dk med en pris på 8830.54. Billigste udvalgte Hylde er Multi-Living hyldebærere t/3 hylder som du kan købe for 16.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 8814.54 kr.
Ovenstående Hylde data og priser er hentet fra 20 butikker (Abilica Online, Altanbutikken.dk, Lammeuld.dk, SMRS.dk, Mammashop.dk, Stigefabrikken.dk, Rito.dk, Luksusbaby Danmark, Campstuff, Capida.dk, ModernHouse.dk, Globaltools, Ovellie, Proshop.dk, KitchenOne.dk, Engsig.dk, Coop.dk, Davidsenshop.dk, Børn i balance, Billigskabe.dk). Alle Hylde tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Hylde blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hylde:

Hylder fås i alle former og farver, og kan bruges til alverdens ting.

De skaber dybde i et rum, og er en god måde at slippe for kedelige bare vægge.

En hylde er en god måde at sætte sine dekorative ting på såsom flotte blomstervaser, billeder eller bøger til udstilling i sin stue eller lignende.

Derudover er det en oplagt mulighed for at opbevare sine ting fx i kontoret til mapper og kasser. Med en fin hylde kan man få nogle ting op på de bare vægge, der både kan gøre rummet hyggeligere, men som også kan være en løsning på pladsmangel i skuffer og skabe. Er du i tvivl om, hvilke type hylde du skal vælge, og hvordan du kan udnytte de mange muligheder så læs med i denne guide

Hvilke former for hylder findes der?

Hyldekategorien er meget bred, og ofte er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan man kan bruge en hylde.

Men der findes dog også hylder som er skabt til et bestemt formål. Sådanne varianter er fx TV-hylder, der er udviklet til at kunne bære et tv, og som ofte har rum til diverse signalmodtagere, konsoller og fjernbetjeninger. Billedhylder er en type, der ikke stikker så langt ud fra væggen, og som har en lille kant så billederne kan læne sig uden at glide ud over hylden.

Hylder med skuffer er gode til, når man gerne vil have sine pæne ting fremme, men samtidigt vil gemme papirer, skriveartikler, smykkeskrin eller hvad man nu kunne have brug for at gemme væk i en skuffe. Der findes altså et hav af forskellige varianter – også én der passer til dine behov

Hvilke typer af hylder skal jeg gå efter?

Først og fremmest er det en god ide at finde ud af, hvad hylden skal bruges til. Skal den passe ind i en bestemt type indretning? Skal den have hyldeknægte eller være en svævehylde? Hvor meget den skal kunne bære, er også en vigtig overvejelse, hvis der fx skal stå en masse bøger på som en decideret boghylde.

Indretningsmæssigt er træhylder meget in i de fleste boliger for tiden. De passer ind i de fleste stilarter, og skaber et naturligt og roligt look.

Specielt teaktræshylderne er i høj kurs. Disse kan flere steder købes som vintage, hvilket giver et retro look til rummet.

Man ser også træhylder med læderremme som ophæng, hvilket er en smuk måde at kombinere materialer på, og som passer perfekt ind i den nordiske indretning. Hylder på badeværelset er også en god løsning til opbevaring af tandbørster, plejeprodukter, og lignende. Her kan det være en god ide at vælge glashylder, da de kan tåle det fugtige miljø.

Til selve brusekabinen er det ofte en god ide at købe en i plastik eller rustfrit stål

Hvilke hylder er bedst til opbevaring?

Hvis dine hylder skal kunne klare at kunne bære tunge ting og gerne flere af dem, er det et must at tjekke, hvor stor en belastning de kan klare inden du køber. Det står oftest opgivet i informationerne omkring varen. På den måde undgår du, at hylden bukker under, falder ned fra væggen og efterlader store huller i væggen.

Der findes mange hylder, der er gode at anvende til opbevaring. Her er det ofte ikke så vigtigt, hvordan de ser ud, da det ikke er en ”pyntehylde”, da de i stedet har et praktisk formål.

Dette kan fx være til et pulterkammer eller et kontor

Hvordan kan jeg indrette med hylder?

En super moderne måde at anvende hylden på er ved at have flere hylde på samme væg, evt. hængende lidt forskudt eller kombineret med en masse billeder hængende omkring. Eller med nogle gallerihylder med billeder på i stedet. På den måde kan hylden være med til at skabe et personligt udtryk til en billedvæg med dine yndlings ting og billeder.

Man kan ved at matche selve hylden med udvalgte hyldeknægte og beslag finde frem til et personligt udtryk, som passer til din stil og resten af dine møbler. Gå på opdagelse i det store udvalg der er af hylder, og find det, der taler til dig

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Hylder

Hylder af Valnød

Hylder af paller

Montering af hylder