kulturnet logo

Bedste Faconlagen: Se top 14 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe Faconlagen kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Faconlagen. Det forstår vi godt her på Kulturnet.dk.

Derfor har vi her udvalgt 14 Faconlagen fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Faconlagen lidt nemmere.

Dyreste Faconlagen på listen er Boxlagen 140×210 cm – Hvid – 100% bomulds renforcé – Faconlagen til madras – Night & Day fra Dynezonen.dk med en pris på 249.95. Billigste udvalgte Faconlagen er Boxlagen 70×200 cm – Hvid – 100% Bomuldssatin – Faconlagen til madras som du kan købe for 149.95 hos Dynezonen.dk. Forskellen på de to priser er 100 kr. – de 14 Faconlagen vi har fundet koster i gennemsnit 192.09 kr.
Nedenstående Faconlagen data og priser er hentet fra 1 butikker (Dynezonen.dk). Alle Faconlagen tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Faconlagen guides:

Fandt du ikke det rigtige Faconlagen blandt de 14 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Faconlagen:

Når man skal redde sin seng, foretrækker de fleste af os, at det skal være så let som muligt, så man kan redde sengen så hurtigt som muligt. Med netop den mentalitet i sinde er disse lagener blevet opfundet.

Et faconlagen gør det lettere at rede sengen op. Men ikke nok med det så kan elastikkerne, som er monteret i hver af dets fire hjørner sikre, at lagenet bliver holdt fast til madrassen på en effektiv måde.

Det er både smart og let, og det kan hjælpe med at forhindre, at du skal rede den seng om ofte. Hvis du for eksempel bevæger dig meget i søvnen, kan det være en stor fordel. 

Populære faconlagner

Hvilke størrelser kan jeg købe faconlagener i?

Faconlagener er et godt valg til de fleste, da de er lette at anvende og kan fås i mange forskellige størrelser. Du kan købe forskellige størrelser fra 80×200 til 180×200 cm.

Derfor er det ikke problematisk at finde lagner som passer til din seng

Hvilke materialer laves faconlagener i?

Hvis du har allergi eller bare særlige præferencer, vil du sikkert gerne vide, hvilke materialer disse lagner laves i, før du køber dit nye lagen. De laves i en række forskellige materieler. Blandt de mest almindelige er:

  • Jersey stræk.
  • 100 % bomuld.
  • Bomuldssatin.
Om de forskellige materialer kan der siges følgende:

Jersey stræk

Jersey stof er en type af strækstof. Det er altså et fleksibelt stof, og det gør det veloplagt som stof til lagener. At stoffet kan strækkes uden at blive ødelagt giver dig mulighed for at bevæge dig i din søvn, ubesværet og uden bekymringer om, at du ved et uheld kan komme til at ødelægge dit sengetøj. Stoffet er lavet af meget tyndt garn, som giver den gode fleksibilitet, som er et af stoffets medfødte egenskaber

100 % bomuld

Har du ikke et behov for, at dine lagener skal være ekstra fleksible, kan du gå efter faconlagener i bomuld. Bomuld er et åndbart tekstil lavet af et af verdens mest anvendte naturtekstiler.

Bomuldsplantens bløde kvaliteter gør den oplagt til at lave komfortabel sengebeklædning og er ikke problematisk at vaske både i hånden, men også i maskinvask

Bomuldssatin

Bomuldssatin er en lidt anderledes form for tekstil. Bomuldssatin er, som andre former for satin, et tekstil med en smuk overflade som kan changere, altså skifte farve alt efter, hvordan lyset falder på stoffet. Satin er også specielt med henblik på sin særskilt glatte overflade, som giver meget lidt friktion ved kontakt med huden.

Hvorfor skal jeg købe faconlagener?

Disse lagener er lette at anvende uden at gå på kompromis med kvaliteten.

De er et smart valg til et produkt, vi bruger hver dag, men som vi måske ikke tænker så meget over i hverdagen. Du kan købe dem i mange forskellige mål og i materialer, som passer dine præferencer. Det er derfor let at finde et faconlagen som passer dig

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk