kulturnet logo

Bedste Blender: Se top 7 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde blender. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle blender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bloomingville Legemad blender, Multi farvet, Lotus

 • Dagens pris: 209,30 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 369,-, nu kun 209,30.
  Du sparer 159 kr. / 43 %
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Bloomingville

Vores første anbefaling er “Bloomingville Legemad blender, Multi farvet, Lotus” fra mærket Bloomingville.

Produktet er lige nu på tilbud hos Mammashop.dk hvor prisen er sat ned fra 369,- til 209,30 – en besparelse på 159 kr. / 43 %

Forhandlerens beskrivelse:
Bloomingville Mini Trælegetøj Blender.Et sæt med blender, kop, kniv, grønsager og blender.
Perfekt til legekøkkenetBlender sættet er produceret i MDF og lotustræSe hele vores udvalg af skønne Bloomingville Mini  og vores store udvalg fra Bloomingville…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

2: Maileg Miniature Blender – Gul (9 cm.)

 • Dagens pris: 99,- kr.
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Maileg
 • Farve: Gul

Anden anbefaling har vi fundet hos Mammashop.dk, hvor du kan købe Maileg Miniature Blender – Gul (9 cm.) til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Når kaninerne fra Maileg skal være rigtig sunde, mikser de en skøn frugtsmoothie i denne fine blender i nostalgisk retrolook.
Kanden kan tages af blenderen, så smoothien kan skænkes på.
Kandens låg kan også tages af og på.
En virkelig sød accessorie til M…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

3: Maileg Miniature Blender – Mint (9 cm.)

Næste anbefaling er “Maileg Miniature Blender – Mint (9 cm.)”.

Dagens bedste tilbud på “Maileg Miniature Blender – Mint (9 cm.)” har vi fundet hos Mammashop.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Når kaninerne fra Maileg skal være rigtig sunde, mikser de en skøn frugtsmoothie i denne fine blender i nostalgisk retrolook.
Kanden kan tages af blenderen, så smoothien kan skænkes på.
Kandens låg kan også tages af og på.
En virkelig sød accessorie til M…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

4: Bare Minerals Brush The Blender (U)

 • Dagens pris: 144,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229,-, nu kun 144,-.
  Du sparer 85 kr. / 37 %
 • Fundet hos NiceHair.dk

Produkt nummer 4 på vores “blender-liste” er Bare Minerals Brush The Blender (U) som du lige nu kan købe for 144,- hos NiceHair.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Bare Minerals The Blender Brush er med naturfibre og er super nem at arbejde med.
Spørg enhver makeupartist, og de vil sige at hemmeligheden bag en smuk og professionel makeup, er blending.
Hvis man sørger for at blende øjenskyggerne perfekt sammen, vil m…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

5: Bare Minerals Essential Blender Dual Ended Eye Brush

 • Dagens pris: 213,75 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 285,-, nu kun 213,75.
  Du sparer 71 kr. / 25 %
 • Fundet hos NiceHair.dk

Forhandlerens beskrivelse:
EYESHADOW MAKEUP BØRSTE bareMinerals Essential Blender Dual Ended Eye Brush (1 stk) er en vegansk makeupbørste med syntetiske fibre og to ender, der er perfekt til at blende alle typer øjenskygger med en sømløst overgang. Denne bløde makeupbørste er desi…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

6: elf Cosmetics Beautifully Precise Multi Blender Massager

 • Dagens pris: 138,75 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 185,-, nu kun 138,75.
  Du sparer 46 kr. / 25 %
 • Fundet hos NiceHair.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Multifunktionel børste perfekt til at påføre og blende foundation, pudder og bronzer på ansigtete.l.f Beautifully Precise Multi Blender Massager er en multifunktionel børste, der uden problemer glider over ansigtet.
Den er perfekt til at påføre og blende…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

7: elf Cosmetics Beautifully Precise Airbrush Blender Brush

 • Dagens pris: 112,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 150,-, nu kun 112,50.
  Du sparer 37 kr. / 25 %
 • Fundet hos NiceHair.dk

Sidste produkt på vores liste er elf Cosmetics Beautifully Precise Airbrush Blender Brush som vi har fundet til 112,50 hos NiceHair.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
elf Cosmetics Beautifully Precise Airbrush Blender Brush er en super lækker og præcis pensel der gør det muligt at blende din base makeup ud til perfektion.
Denne børste er med tætte børstehår hvilket gør det muligt at bruge både løs, fast og flydende mak…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste blender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse blender:

Dyreste Blender på listen er Blender Hamilton Beach Revolution M/kande 1,8l fra Barlife.dk med en pris på 42498.75. Billigste udvalgte Blender er Marker Tombow ABT Dual Brush N00 blender pen som du kan købe for 27.00 hos Papir og blæk. Forskellen på de to priser er 42471.75 kr.
Ovenstående Blender data og priser er hentet fra 47 butikker (Mammashop.dk, NiceHair.dk, Helsebixen.dk, Satana.dk, Superprice.dk, Gourmetshoppen.com, Capida.dk, Minta.dk, Ovellie, Naturebaby.dk, KitchenOne.dk, MaxiGourmet, Proshop.dk, Coop.dk, shoppio.dk, Dealshoppen, Villaume, Well.dk, BilligParfume.dk, DomoTech.dk, Muscle House, Hobbix.dk, Babysam.dk, Stokværk, Elgiganten, Lamper.dk, Parcellet, Kids-world, WiStore, Mostersskur.dk, Gosh Copenhagen, Bog & Mystik, Legekammeraten.dk, Papir og blæk, Gucca.dk, Med24, Barlife.dk, BabyGear.dk, Toolworld.dk, Homeshop.dk, HC Farver, Plusshop.dk, Kai Berntsen ApS, Home Sweet Home, Manillo.dk, Coolshop.dk, Quickparts.dk). Alle Blender tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blender guides:

Fandt du ikke det rigtige Blender blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blender:

Det uundværlige køkkenredskab kan knuse hårde ting som isterninger, men også forvandle bløde bananer til en lækker smoothie. I løbet af den seneste årrække har blenderen opnået høj popularitet. Den er et multiværktøj i køkkenet, som kan bruges i rigtig mange situationer og er for mange blevet et uundværligt remedie i hverdagen. Læs mere om den fantastiske køkkenmaskine og de mange egenskaber ved den herunder.

Guiden til køb af den rigtige blender præsenteres i samarbejde med køleskab.dk, hele Danmarks guide til køb af køleskabe.

Hvilken blender skal man vælge?

Der

er mange faktorer, der spiller ind, når man snakker om gode blendere. Men hvilken type er bedst? Hvad svaret er, kommer helt an på ens budget, samt hvilke funktioner man selv lægger vægt på i forhold til ens behov. Her kan du se en oversigt over flere relevante punkter:

 • Kandens volumen
 • Kraftig motor
 • Hastighed
 • Strømniveau
 • Støjniveau
 • Ekstra funktioner
Det første spørgsmål er kandens volumen.

Har du behov for en volumen på 1 liter, 2 liter eller måske noget helt tredje? En maskine med en skål på 1 liter passer meget godt til hverdagsbehovet i køkkenet, hvorimod du formentlig vil få brug for en større skål, hvis du kokkererer til en lidt større familiemiddag.Hvis du har planer om at blende meget hårde ting såsom nødder og isterninger, vil det være en fordel at vælge en blender med en god motorkraft, da de hårde ting er mest krævende for blenderen. Højhastighedsblendere på op til 1400 Watt kan sagtens komme op over 22.000 omdrejninger – også selvom de skal køre i længere tid ad gangen.Går du omvendt efter en maskine med lavt strømniveau, så findes disse med et energiforbrug på under 700 Watt. De fås også med forskellige støjniveauer.

Ofte er det kvalitetsblenderne dem med lavest støjniveau.Med hensyn til brugervenligheden, så er det en fordel at vælge en maskine, hvor man kan indstille hastigheden. På den måde kan du starte ved lav hastighed og hæve den i takt med at blenderen får tygget sig igennem indholdet.Af ekstra funktioner kan man blandt andet vælge maskiner, der har forudindstillede programmer.

Der kan eksempelvis være et smoothie program, hvor blenderen selv stopper, når smoothien er færdig.

Ligeledes er det også meget praktisk at have en model med timer, så den stopper af sig selv på det tidspunkt, du har indstillet den til at

stoppe.

Blendertest – hvilken blender er bedst?

Pricerunner

lavede en ”bedst i test 2018”, hvor førstepladsen gik til mærket ”Magimix”.

Dette primært grundet at den udvalgte model er meget enkel og brugervenlig. Samtidig har den en blenderstav, som er meget god at have, når man skal skrabe indholdet ud af blenderen.

Dette er et lækkert plus til brugervenligheden.Kigger man på ”Premium” udgaven, går titlen til mærket ”Blendtec”. Deres model har en exceptionel god motorkraft – nogle kender den fra ”Will it blend”, som er meget populært på YouTube. Det er et program, hvor man med denne maskine blender alt fra mobiltelefoner, golfbolde samt andre genstande, som normalt ikke befinder sig i en blender.

Den har også fået point for sikkerheden, da man skal trykke på en knap omme bagpå den, hvilket gør det lidt sværere for børn at komme til at tænde den.Går man efter den mest økonomiske anskaffelsespris, er en Wilfa blender den bedste i forhold til prisen.

Deres model har ikke samme funktioner som f.eks. en Premium udgave fra ”Blendtec”, men den opfylder alle de gængse behov og er nem at betjene.

Nu er du klar til at gøre brug af det bedste blender tilbud

Efter

at have læst ovenstående guide håber vi, at du føler dig klædt på til at vælge din kommende blender. Vær altid opmærksom på, hvad du skal bruge den til og tag de 6 ovenstående punkter til overvejelse: Skålens størrelse, motorkraften og hastigheden, støjniveau, strømniveau og ekstra funktioner. Derved kan du gøre brug af det tilbud, der passer bedst til netop dit behov og undgå et fejlkøb.