kulturnet logo

Bedste Blender: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde blender. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle blender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Foodprocessor – Cooking Blender – 2,5 liter

 • Dagens pris: 3695,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5995.00, nu kun 3695,-.
  Du sparer 2300 kr. / 38 %
 • Fundet hos Maxigastro.com

Vores første anbefaling er “Foodprocessor – Cooking Blender – 2,5 liter” som lige nu er på tilbud hos Maxigastro.com.

Her er prisen sat ned med 38 % og kan altså fås for kun 3695,- – en besparelse på 2300 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den perfekte alt-i-én køkkenmaskine til madlavning, stegning, hakning, blanding og meget mere.
Med denne maskine kan du styre stort set alt lav bl.a.
perfekte saucer med præcis temperaturstyring, dampe grønsager, hakke eller f.eks.
ælte dej.Stor 2 liters…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

2: Foodprocessor – Cooking Blender – Multifunktionsmaskine

 • Dagens pris: 3995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5495.00, nu kun 3995,-.
  Du sparer 1500 kr. / 27 %
 • Fundet hos Maxigastro.com

Anden anbefaling har vi fundet hos Maxigastro.com, hvor du kan købe Foodprocessor – Cooking Blender – Multifunktionsmaskine til kun 3995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Moulinex Multifunktionel foodprocessor med 25 funktion bl.a., mulighed for at hakke, tilberede mad og saucer, dampe, snitte og meget mere.
3,6 liter blenderkande.
Intuitiv foodprocessor med 5 automatiske programmer (suppe, dej, slow cooking, sauce, dampn…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

3: Blender – 5 liter

 • Dagens pris: 6995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8495.00, nu kun 6995,-.
  Du sparer 1500 kr. / 17 %
 • Fundet hos Maxigastro.com

Næste anbefaling er “Blender – 5 liter”.

Dagens bedste tilbud på “Blender – 5 liter” har vi fundet hos Maxigastro.com hvor prisen lige nu er 6995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Blender med en kapacitet på hele 5 liter.
Udført i rustfrit stål. Velegnet til f.esk.
store portioner supper eller sauce.
Maskinen er udført i kraftigt og holdbart design.
Mål mm (L x W x H): 245 x 260 x H540 Effekt kW: 0.75 Vægt: 7 kg Effekt: 230/1N…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

4: Blender – 2 liter – 1,5 kW

 • Dagens pris: 2595,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3095.00, nu kun 2595,-.
  Du sparer 500 kr. / 16 %
 • Fundet hos Maxigastro.com

Sidste produkt på vores liste er Blender – 2 liter – 1,5 kW som vi har fundet til 2595,- hos Maxigastro.com.

Forhandlerens beskrivelse:
Billig og nemt betjent blender med kraftig 1,5 kW motor og 2 liter kande.SPECIFIKATIONERBredde (mm) 210Dybde (mm) 230Højde (mm) 520Spænding (Volt) 230Frekvens (Hz) 50/60El. effekt (kW) 1.5Kapacitet (Ltr) 2Hastighed (RPM) 28000Nettovægt (kg) 5…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste blender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse blender:

Dyreste Blender på listen er Blender Hamilton Beach Revolution M/kande 1,8l fra Barlife.dk med en pris på 42498.75. Billigste udvalgte Blender er Witt 600 ml. Nutri Blender beholder som du kan købe for 109.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 42389.75 kr. – de 4 Blender vi har fundet koster i gennemsnit 154121.36 kr.
Ovenstående Blender data og priser er hentet fra 15 butikker (Maxigastro.com, Lampemesteren.dk, Lamper.dk, Barlife.dk, Coop.dk, Proshop.dk, KitchenOne.dk, Helsebixen.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Elgiganten, Coolshop.dk, DomoTech.dk, Emmalys, Gourmetshoppen.com). Alle Blender tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blender guides:

Fandt du ikke det rigtige Blender blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blender:

Det uundværlige køkkenredskab kan knuse hårde ting som isterninger, men også forvandle bløde bananer til en lækker smoothie. I løbet af den seneste årrække har blenderen opnået høj popularitet. Den er et multiværktøj i køkkenet, som kan bruges i rigtig mange situationer og er for mange blevet et uundværligt remedie i hverdagen. Læs mere om den fantastiske køkkenmaskine og de mange egenskaber ved den herunder.

Guiden til køb af den rigtige blender præsenteres i samarbejde med køleskab.dk, hele Danmarks guide til køb af køleskabe.

Hvilken blender skal man vælge?

Der

er mange faktorer, der spiller ind, når man snakker om gode blendere. Men hvilken type er bedst? Hvad svaret er, kommer helt an på ens budget, samt hvilke funktioner man selv lægger vægt på i forhold til ens behov. Her kan du se en oversigt over flere relevante punkter:

 • Kandens volumen
 • Kraftig motor
 • Hastighed
 • Strømniveau
 • Støjniveau
 • Ekstra funktioner
Det første spørgsmål er kandens volumen.

Har du behov for en volumen på 1 liter, 2 liter eller måske noget helt tredje? En maskine med en skål på 1 liter passer meget godt til hverdagsbehovet i køkkenet, hvorimod du formentlig vil få brug for en større skål, hvis du kokkererer til en lidt større familiemiddag.Hvis du har planer om at blende meget hårde ting såsom nødder og isterninger, vil det være en fordel at vælge en blender med en god motorkraft, da de hårde ting er mest krævende for blenderen. Højhastighedsblendere på op til 1400 Watt kan sagtens komme op over 22.000 omdrejninger – også selvom de skal køre i længere tid ad gangen.Går du omvendt efter en maskine med lavt strømniveau, så findes disse med et energiforbrug på under 700 Watt. De fås også med forskellige støjniveauer.

Ofte er det kvalitetsblenderne dem med lavest støjniveau.Med hensyn til brugervenligheden, så er det en fordel at vælge en maskine, hvor man kan indstille hastigheden. På den måde kan du starte ved lav hastighed og hæve den i takt med at blenderen får tygget sig igennem indholdet.Af ekstra funktioner kan man blandt andet vælge maskiner, der har forudindstillede programmer.

Der kan eksempelvis være et smoothie program, hvor blenderen selv stopper, når smoothien er færdig.

Ligeledes er det også meget praktisk at have en model med timer, så den stopper af sig selv på det tidspunkt, du har indstillet den til at

stoppe.

Blendertest – hvilken blender er bedst?

Pricerunner

lavede en ”bedst i test 2018”, hvor førstepladsen gik til mærket ”Magimix”.

Dette primært grundet at den udvalgte model er meget enkel og brugervenlig. Samtidig har den en blenderstav, som er meget god at have, når man skal skrabe indholdet ud af blenderen.

Dette er et lækkert plus til brugervenligheden.Kigger man på ”Premium” udgaven, går titlen til mærket ”Blendtec”. Deres model har en exceptionel god motorkraft – nogle kender den fra ”Will it blend”, som er meget populært på YouTube. Det er et program, hvor man med denne maskine blender alt fra mobiltelefoner, golfbolde samt andre genstande, som normalt ikke befinder sig i en blender.

Den har også fået point for sikkerheden, da man skal trykke på en knap omme bagpå den, hvilket gør det lidt sværere for børn at komme til at tænde den.Går man efter den mest økonomiske anskaffelsespris, er en Wilfa blender den bedste i forhold til prisen.

Deres model har ikke samme funktioner som f.eks. en Premium udgave fra ”Blendtec”, men den opfylder alle de gængse behov og er nem at betjene.

Nu er du klar til at gøre brug af det bedste blender tilbud

Efter

at have læst ovenstående guide håber vi, at du føler dig klædt på til at vælge din kommende blender. Vær altid opmærksom på, hvad du skal bruge den til og tag de 6 ovenstående punkter til overvejelse: Skålens størrelse, motorkraften og hastigheden, støjniveau, strømniveau og ekstra funktioner. Derved kan du gøre brug af det tilbud, der passer bedst til netop dit behov og undgå et fejlkøb.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk