kulturnet logo

Bedste Barskab: Se top 4 (opdateret februar 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde barskab. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle barskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Barskab i massivt sheeshamtræ 85 x 40 x 95 cm

  • Materiale: Sheeshamtræ

Vores første anbefaling er “Barskab i massivt sheeshamtræ 85 x 40 x 95 cm” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Vores hjemmebar i massivt sheeshamtræ har en vinreol, en skuffe, praktiske sidehylder og et stort, øvre rum, som også fungerer som serveringsområde, når det åbnes.
Den udgør en ideel løsning til at holde dine vinflasker, spiritus, glas og andre ting pænt organiseret.
Dette stilfulde barskab vil også være en tidløs tilføjelse til din boligindretning takket være sit rustikke design.
Barskabet har en integreret vinreol, som kan rumme 15 vinflasker, og de praktiske sidehylder med stænger har ekstra opbevaringsplads til vinflasker.
Skænken har også en skuffe og et stort, øvre rum, som giver rigelig plads til dine glas.
Takket være det smarte design kan den øverste og forreste fold åbnes helt, så du nemt kan nå alt indvendigt, og du kan også bruge det øvre rum som serveringsområde.
Skænken er lavet af massivt sheeshamtræ med honningfarvet finish, og de smukke årer gør hvert møbel unikt og forskelligt fra de andre.
Sheeshamtræ er et tropisk hårdttræ, som er berømt for sine mørke årer, og det er også kendt som rosentræ eller palisander.
Det er nemt at samle.
Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert møbel unikt; alle møbler udvælges og leveres tilfældigt.
Farve: Brun Materiale: Massivt sheeshamtræ med honningfarvet finish.
Mål: 85 x 40 x 95 cm (L x B x H) Gittermål: 11 x 11 cm (L x B) Poleret, malet, lakeret Med stort, øvre rum Med sidehylder Integreret vinreol: Kan rumme 15 vinflasker Let at samle ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr Legal Documents: Flere detaljer om, hvordan du forhindrer, at dine møbler tipper, kan findes her…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Latina, Barskab, Egetræ by Unique Furniture (H: 129 cm. x B: 45 cm. x L: 90 cm., Espresso)

  • Materiale: Egetræ

Vores anden anbefaling er “Latina, Barskab, Egetræ by Unique Furniture (H: 129 cm. x B: 45 cm. x L: 90 cm., Espresso)” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Her ses barskabet, Latina, som kommer fra Latina-serien af Unique Furniture.
Barskabet er designet af egetræ, som med et unikt espresso finish skaber et eksklusivt udtryk i kombination med de elegante metalben der bærer skabet.
Dertil har lågerne på skabe…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Vintønde barskab, Rosey-Dee by OBUZI (D: 65 cm. H: 90 cm., Mørk Natur/Sort)

  • Mærke: Obuzi
  • Farver: Sort, Mørk

Næste anbefaling er “Vintønde barskab, Rosey-Dee by OBUZI (D: 65 cm. H: 90 cm., Mørk Natur/Sort)” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Rosey-Dee barskab fra Obuzi har et unikt og særpræget design, udført i massiv rosentræ.
Barskabet er karakteristisk ved, at det er lavet af en vintønde og derfor har et spændende design, som vi alle kan relatere til. Rosey-Dee vintønden har mat-brun…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Vintønde barskab, Rosey-Black by OBUZI (D: 65 cm. H: 90 cm. B: 65 cm. L: 65 cm., Sort)

  • Mærke: Obuzi
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Vintønde barskab, Rosey-Black by OBUZI (D: 65 cm. H: 90 cm. B: 65 cm. L: 65 cm., Sort) som vi har fundet til 4999,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sort vintønde barskab i flot raw design.
Barskabet er bl.a.
indrettet med 4 liggende flaskehylder med plads til 15 flasker af smal format (7cm diameter).
Design by OBUZI.Nuance: SortbehandletFinish: Distressed BlackBordpladens diameter: 58 cm.Rustikt Mang…

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste barskab i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse barskab:

Dyreste Barskab på listen er Loud Barskab Sort fra Kitchentime DK med en pris på 18792.00. Billigste udvalgte Barskab er Klassisk Jerrycan barskab i sort + 2 glas som du kan købe for 1199.00 hos shoppio.dk. Forskellen på de to priser er 17593 kr.
Ovenstående Barskab data og priser er hentet fra 13 butikker (RAW58, Likehome.dk, SUNO Design, Havehandel.dk, shoppio.dk, Designhome DK, Designhome.dk, Norliving, Kitchentime DK, Erling Christensen Møbler, ES Furniture, AndLight DK, Boboonline.dk). Alle Barskab tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Barskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Barskab blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Barskab:

Med et lækkert og unikt barskab kan du samle alt din yndlingsspiritus på ét sted! Med et barskab kan du samle og opbevare dine flasker et sikkert sted, hvor du kan skabe overblik over alkoholen. Barskabe er til dig, der gerne vil have styr og orden i tingene.

Der findes et hav af forskellige skabe til din spiritus. Du kan vælge i mellem en vifte af forskellige muligheder med alt fra globus barskabe til Jerry Can inspireret skabe.

Herunder finder du en købsguide over de aspekter, som du skal vide noget om inden du investerer i dit nye barskab

Hvor stort bør et barskab være?

Barskabet skal have den størrelse der passer ind i det pågældende rum.

Derudover er det vigtigt at vælge et skab, hvor der er plads til den mængde alkohol, som du ønsker.

Barskabe fås i en masse forskellige størrelse, alt afhængigt af hvilken stil og model du vælger til din spiritus. Barskabe med plads til både flakser samt drikkeglas er også en mulighed til dig, som gerne vil have det hele samlet ét sted – evt suppleret med barstole og et barbord

Hvad er et globus barskab?

Et globus barskab er et barskab designet som en globus. Der findes flere globus barskabe på markedet, hvor det de alle har tilfælles er, at globustemaet er en del af stilen. Globussen er en del af skabet, og i mange af modellerne kan man placere alkohol indeni globussen. Denne stil af barskab er unikt og autentisk, det giver rummet en særlig og charmerende værdi

Hvad er et Jerry Can barskab?

Et Jerry Can barskab er en andel model af skab, som er eftertragtet og populær i blandt køberne. Skabene er inspireret fra Jerry Cans fra militæret, der bliver brugt til at opbevare brændstof til motorer.

Disse former for barskabe har en rå og mandig kant, som passer perfekt sammen med flaskerne

Skal barskabet have hjul?

Du kan både få barskabe med og uden hjul. Hjulene gør det lettere at flytte skabet rundt og stilmæssigt kan det se tjekket ud. Begge former for skabe står solidt og sikkert, så man roligt kan opbevare spiritussen i skabet

Hvilke fordele er der ved et vintønde barskab?

Barskabet der forestiller en vintønde, er bare endnu én af de mange valgmuligheder med skabe til spiritus. Denne form for skab er rustikt og giver et autentisk præg til det rum, hvor skabet skal placeres.

Vintøndeskabet har massere af plads til flakser og findes i mange modeller.

Materialet er af træ, hvilket passer godt ind i de fleste indretninger i hjemmet

Skal man vælge et barskab med lys?

Barskabe med lys er en god effekt og skaber ekstra hygge og atmosføre. Det gør en midnatstur i skabet lettere, og det simplificerer læsningen af mærkaterne på flaskerne.

Lys i barskabet et til dig der gerne vil have et skab, der kan det hele!

Hvilken stil af barskab skal man vælge?

Der findes en masse stile, når det kommer til barskabe.

Her er nævnt nogle få af de populære modeller, der bliver efterspurgt på nettet – men der findes mange flere. Du kan få barskabe i klassiske og minimalistisk stile og du kan få barskabe i vilde og festlige farver. Du skal vælge den stil, som passer dit hjem og dine behov bedst.

De mange løsninger giver mulighed for, at du kan udfolde dig selv og dit hjem, som du ønsker det!

Inspiration til barskabet (videoer)

Her kan du se videoer af forskellige typer af barskabe så du kan se hvilket der passer dig bedst: https://www.youtube.com/watch?v=Gt_Q7pthVBk https://www.youtube.com/watch?v=JicmCQB4pyM https://www.youtube.com/watch?v=0oZBcHen-tk