kulturnet logo

Fem byer du bør besøge på din tur til det vestlige USA

Den vestlige del af USA byder på mange berømte stater. Blandt andet er der tale om Nevada, Arizona, Alaska, Hawaii og Californien. Derfor tog vi den hårde udfordring med at vælge fem byer, som du bør på besøge på en tur til den vestlige del af USA.

Las Vegas skal opleves mindst én gang i livet

Det anbefales at besøge Las Vegas mindst én gang i livet. Mange har set film og TV fra Las Vegas, og der er intet bedre end at prøve den ægte vare. Der er noget særligt og magisk over Las Vegas. Det er en by, som aldrig sover, og der har mange seværdigheder som eksempelvis en kopi af Eiffeltårnet.

Du kan se det tårnhøje springvand med The Fountains of Bellagio, der startede helt tilbage i 1998. Seværdigheden kostede $40 millioner at bygge og tiltrækker mange turister hvert år. Det samme gør de mange shows i Las Vegas. Lige nu kan du blandt andet opleve Katy Perry live i Las Vegas.

Naturligvis kan du også spille spil i Las Vegas. Hvis du ønsker at forbedre dig på kortspillene og roulettebordene, kan du besøge det online casino hos Mr Green, før du rejser til Las Vegas. Det er lidt for enhver smag, når man besøger Las Vegas, og derfor kan det også varmt anbefales.

Magiske Maui på Hawaii

Hawaii er også en del af det vestlige USA. Her kan du naturligvis ikke tage turen i bil, da det kræver en flyvetur. Den flyvetur kan føre dig til en oplevelse for livet. Der er spektakulære hoteller på Hawaii. Ligeledes er der tale om en vidunderlig eksotisk natur. Blandt andet kan du se vandfald, snorkle, komme tæt på delfinerne og meget mere.

Det anbefales især at opleve Twin Falls, når du er på Hawaii. Her er der tale om en mere eller mindre mild vandretur, som tager omkring en times tid. Der venter forsyninger undervejes med lækre juice, udsøgte frugter, kokosnødder og meget mere. Husk badetøjet og svøm tæt på nogle af de smukke vandfald.

Maui er den næststørste ø i Hawaii. Den er især kendt for de flotte strande og gastronomi, som kommer direkte fra gårdene. Desuden bør du ikke gå glip af hverken solnedgang eller solopgang fra Haleakala, når du er på Hawaii.

Grand Canyon i Colorado

Du kan også tage turen til Colorado, som er en af de vestlige stater i USA. Grand Canyon er 446 kilometer lang og op til 29 kilometer bred. Det siges, at den første europæer til at overvære Grand Canyon var spanieren García López de Cárdenas, som kom frem dertil i 1540. Nu kan du også tage turen til Grand Canyon. Naturvidunderet er på USA Today’s nye syv vidundere.

Her skal du til Arizona, som også er kendt for storbyen Phoenix. Især mange amerikanske influencere vælger at flytte til Phoenix nu til dags. Hvis du vil se sport i Arizona, kan du blandt andet se Arizona Cardinals, som er et dygtigt NFL-hold. Dog er der mere sport i de næste to byer, som vi kigger på nedenfor.

San Francisco er centrum for flere områder

Det er også en god idé at tage til San Francisco. Byen betragtes som værende det finansielle, kommercielle og kulturelle center i Nordcalifornien. Du kender måske byen for Golden Gate Bridge. Den røde bro blev åbnet i 1937. Broen er også på listen af Den Moderne Verdens Vindundere, som det amerikanske forbund for civilingeniører står bag. San Fransisco er den eneste by i det vestlige USA, som er på den liste.

Los Angeles og Hollywood

Du kan nærmest ikke tage til det vestlige USA uden at besøge Hollywood. Hjemmet for de mange kendisser er i Los Angeles, som også er kendt for sport. Du kan blandt andet se NBA-basketball med Los Angeles Lakers, hvor blandt andet Lebron James spiller på hjemmebane. Ligeledes kan du se Dodgers baseball, hvis du foretrækker denne sportsgren.

Byen byder på mange steder, som du har set i film og Tv. Blandt andet er Santa Monica Pier ofte en del af film og TV. Derfor er der noget særligt ved selv at gå på det hyggelige område, og senere se det i TV’et.

Der er mange sjove parker i Los Angeles. Blandt andet kan du tage i Disneyland. Du kan også slå turen forbi Universal Studios. Det er langt fra de eneste seværdigheder i byen. Du kan også komme tæt på Hollywoodskiltet, køre en tur til Malibu og meget mere.

Det anbefales netop at leje en bil, hvis du besøger Los Angeles. Måske kan du ikke besøge alle byerne, som vi har nævnt her i denne artikel, men du kommer langt med en bil. Det er bestemt realistisk at besøge San Francisco, Las Vegas og Los Angeles på én og samme tur.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Udendørs Væglamper

Udendørs Væglamper

Velkommen til Kulturnet.dk. Her elsker vi Udendørs væglamper, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Udendørs væglampe. Som du

Trommer

Trommer

Som du kan se nedenfor er der mange Trommer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

4 tips til at holde orden på rodet

4 tips til at holde orden på rodet

De fleste af os foretrækker et opryddet og velorganiseret hjem. Dog kan oprydning ofte være uoverskueligt – særligt hvis man mangler opbevaringsplads, og det altid

Stjernetegnshalskæder

Stjernetegnshalskæder

Er du også træt af at skulle besøge forhandlere én efter én og sammenligne priser? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her

Guitarforstærkere

Guitarforstærkere

Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på

Vægreol

Vægreol

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Vægreoler, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Vægreol. Som du

Le Klint Pendel

Le Klint Pendel

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Le klint pendler fra

Blæseinstrumenter

Blæseinstrumenter

Er du også træt af at skulle besøge butikker én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på

Væg Til Væg Tæpper

Væg Til Væg Tæpper

Hvis du leder efter Væg til væg tæpper behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det

Sovesofa

Sovesofa

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne priser? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her

Wilfa Ismaskine

Wilfa Ismaskine

Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med Wilfa ismaskiner, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Wilfa ismaskine.