Sommerferie: Her skal du booke i 2023

Snart er det tid til sommerferien 2023. For mange et stort højdepunkt på året og en tid, der skal nydes og udnyttes. Men hvad skal der laves og hvor skal der rejses hen? Det er selvfølgelig smag og behag, hvad der ønskes. Her følger en række muligheder.

Til Sydeuropa?

Er hovedformålet med jeres ferie at få varme, muligheden for at bade samt kunne slappe på lækre strande? Så er det oplagt at tage til Sydeuropa. Livet ved Middelhavet er noget helt særligt. Her går lækker mad, behageligt klima og dejlige strande op i en højre enhed, der er værd at rejse efter. I lande som Portugal, Spanien, Frankrig, Italien, Grækenland og Tyrket er det oplagt at tilbringe sin sommer. Både børn og voksne elsker det.

Måske Grækenland er det oplagte valg?

Grækenland er et af de sydeuropæiske lande, der er mest populære for danskerne. Maden, klimaet, strandene og befolkningen er blandt grundene til at tage af sted. Rigtig mange tager til Kreta, der er Middelhavets største ø, og som byder på alt, hvad der er behov for til en afslappende ferie med sol, strand, god mad og afslapning. Også øer som Korfu og Rhodos samt Kos er meget populære.

En anden mulighed i Grækenland er at tage såkaldt øhop i Kykladerne. Det giver virkelig mange muligheder. Øgruppen, i det centrale Grækenland, består af mere end 200 øer, men det er selvfølgelig langt fra alle, der er beboet. De mest kendte og populære er blandt andet Paros, Naxos, Amorgos, Ios, Milos, Mykonos og specielt også den meget turistvenlige Santorini. I Kykladerne går livet sin stille og rolige gang. Der er ingen stress, men mulighed for at have det behagelige liv i øgruppen.

Den rene badeferie

Vil I på sommerferie et sted, hvor strandene skal være lækre, og restauranter og nattelivet rigt, så er Cypern helt oplagt at vælge. Ø’en i Middelhavet, der er opdelt i en tyrkisk og græsk del, har nogle af de allerbedste strande i Europa. Sandet er super hvidt, og vandt rent og smukt. Man kan tilbringe en helt dag ved stranden og bare nyde det. Og så har Cypern et fantastisk udvalg af gode restauranter og et natteliv, der er svært at gå hjem fra.

I sommerhus med familien

Foretrækker I en hyggelig ferie i behagelige omgivelser uden for meget stress, men mulighed for bare at være sammen og tid til at lave noget, hvor der er nærvær. Så er det oplagt at tage i sommerhus. Der er selvfølgelig rigtig mange forskellige muligheder, også når det handler om sommerhus. Der findes lækre luksussommerhuse med alt til hele familien. Men der findes også mindre hyggelige og autentiske huse, hvor hyggen er i højsædet. Det er bare at finde den løsning på et sommerhus, der passer bedst til jeres familie.

Hvad med Marielyst

Hvis I har besluttes jer for at tage på sommerhus er Marielyst på Falster et oplagt valg. I et Sommerhus i Marielyst er der muligheder for alle.
Marielyst er en mere end 100 år gamle badeby, og har en fantastisk stemning og store traditioner. Om selve byen er en meget vild og ekstrem smuk, og skal bare opleves.

Stranden langt Marielyst er 20 km lang, og der er masser af aktiviteter at boltre sig i. Marielyst er et af de bedre steder i Danmark til at holde jeres ferie. Kombinationen af aktiviter som gokart, golf, paintball med den vilde natur gør at stedet er godt for de fleste og specielt er det god for kombinationen af voksne og børn. Med andre ord, det optimale sted til en familieferie.

Storbysferie er også en mulighed

Mange forestrækker at tage til en storby i sommerferien. Det er noget helt specielt at kunne opleve kultur, livet i en storby og alle de oplevelser der er forbundet med dette. I Europa er de mest populære byer at besøge Paris, London og Berlin, hvor det er kultur i alle afskygninger og så er mulighederne for shopping enorm. Skal det være lidt bedre klima, og med mulighed for at lære historie, så er Rom et oplagt valg.

En virkelig stemningsfyldt og lærerig by. Vil du kombinere strandlivet med storbyslivet er det oplagt at tage til Barcelona i Spanien. En by der ganske enkelt har alt, hvad man kan tænke sig af en ferie. Vil du opleve bylivet og samtidigt nyde godt af et lavere prisniveau, så kan du søge mod Østeuropa og attraktive og spændende byer som Gdansk i Polen, Riga i Letland, Zagreb i Kroatien eller hvad med Ljubljana i Slovenien?

Italien er noget specielt

Rigtig mange danskere har stor kærlighed til Italien. Og det er til at forstå. For Italien byder på både elegance, god stil, fantastisk mad, stor kultur også lækkert klima. Du kan i Italien shoppe ting, der ikke er muligt at få andre steder. Du kan besøge byer, der oser af historie og elegance, og hvor livet på caféerne udspiller sig stille og roligt.

Men du kan i Italien også nyde livet ved lækre strande og få serveret verdensklasse mad og is. Italien er både strand, byliv og smuk natur. Italien er mode, og så er det lækkert vejr. Et oplagt sted at besøge i sommerferien.

Ud af Europa

Skal der være lidt mere oplevelse i sommerferien, så kan det være en mulighed at tage ud af Europa, og opleve andre kulturer. Det lette valg i den forbindelse er at tage til Thailand. Et land, der er gearet til turister, men hvor kulturen og også naturen alligevel er anderledes end i Europa. Skal det være lidt anderledes, er Vietnam et godt valg. Her er det muligt at lære mere om en spændende historie, men også opleve helt fantastisk natur og en meget imødekommende befolkning.

Hvad med Bali?

Et sted i Asien, der er et meget populært sted at tage hen for så mange danskere. Nemlig Bali og øerne omkring den Indonesiske ø. Vulkanøen er som et lille paradis, hvor livet er fantastisk dejligt at leve. Du kan både opleve smuk natur, men også kunst og kultur på et spændende niveau.

Og når du har oplevet selve Bali, så er der mulighed for at tage videre til øer som Lombok, Nusa Penida og de tre gudesmukke Gili øer. Naturen og specielt strandene, men også overnatningsmulighederne er helt fantastiske og du får en oplevelse for livet på Bali og øerne omkring.

Tag på Interrail

Det er igen blevet super populært for unge at tage på Interrail rundt i Europa. Altså købe en billet, der giver fri adgang til togrejser i en periode. Det giver så mange muligheder, at kun fantasien sætter grænser. Man kan lave en detaljeret plan for hvordan rejsen skal være. Eller man kan tage afsted og se hvad der sker. Interrail er en mulighed for at opnå enormt mange og forskellig oplevelser. Du kan ikke undgå at måde spændende mennesker, og du har alle mulighed for at tage hen, hvor kulturen er stor og oplevelserne mange.

Mulighederne er ganske enkelt rigtigt mange for sommeren 2023.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Cafesæt

Cafesæt

Vi har lavet Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Cafesæt. Frem for at skulle finde priserne på forskellige internetforhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse Savner du et sted at sidde, hvor du kan spise din aftensmad, nyde en god kop

Marmor Sofabord

Marmor Sofabord

Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Marmor sofabord, nemt og simpelt. Nogle gange er det rigtig svært at finde de helt rigtige møbler

Eilersen Sofa

Eilersen Sofa

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Eilersen sofaer fra en lang række troværdige forhandlere fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle finde hvert produkt på hver enkelt butik.

Derfor skal din virksomhed være til stede digitalt

Der er mange fordele ved at følge med udviklingen og være til stede digitalt. Den digitale tidsalder åbner op for helt nye måder at brande sig på og indbyder også til interaktion med kunder. Læs med, og få indblik i, hvordan det kan gavne dig og din virksomhed at være online Følg med udviklingen Samfundet

Gode råd om hussalg

Gode råd om hussalg

Du har som sælger et naturligt ønske om, at din bolig bliver solgt så hurtigt som muligt og til den rigtige pris selvfølgelig. Dét ønske kan sagtens blive realiseret, hvis du blot griber det an på den rigtige måde. Her får du en lang række gode råd om hussalg, som du kan tage til dig,

Lysekroner

Lysekroner

Velkommen til Kulturnet.dk. Her elsker vi Lysekroner, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Lysekrone. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt mere overskueligt. Vil du bringe lidt romantisk stemning ind i et ellers moderne hjem? Så kan

Boxmadras 80X200

Boxmadras 80X200

Hvis du leder efter Boxmadrasser 80×200 behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde hver pris på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Boxmadrassen er én af de mest populære sengetyper,

9 tips til din næste ferie

Sponsoreret indhold: Er du en af de personer, som har ekstra svært ved at tage stilling til, hvad den kommende ferie skal bruges på? Ligger det i overvejelserne at rejse til udlandet, så er det måske ikke sikkert du kan finde ud af hvor. Verden er stor, og det er ikke altid lige nemt at

Den første tid med hundehvalpen

Den første tid med hundehvalpen

Har i valgt at udvide familien med en lille 4 benet ven, så er der nogen vigtige ting at vide i den første tid hvor hundehvalpen skal vænne sig til at bo hos jer. Hunden kan hentes fra den er 8 uger gammel, nogen anbefaler dog at man venter til hvalpen er 12 uger gammel,

Hvilket kæledyr passer bedst ind i jeres familie?

Hvilket kæledyr passer bedst ind i jeres familie?

De fleste familier har haft en eller anden form for kæledyr i løbet af børnenes yngre år – lad det være en hamster, en hund eller en kat. De fleste børn vil på et eller andet tidspunkt tigge om at få en hundehvalp eller en kattekilling, og hvis man som forældre ikke har tid, penge

5 ting du skal overveje før du køber et badebassin

5 ting du skal overveje før du køber et badebassin

Overvejer du også at købe et badebassin til haven til sommer? Det er ikke så underligt, og det er garanteret noget, du bliver glad for. Det er dog en ret stor beslutning, og det er vigtigt, at det er noget, du tænker igennem. Så er det heldigt, at du er havnet på denne artikel. Her

Øreklapstol

Øreklapstol

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Øreklapstole, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Øreklapstol. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue. Trænger din stue til lidt nogle stilfulde komponenter med retrolook? Der

Western Guitar

Western Guitar

Som du kan se nedenfor er der mange Western guitarer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi grundlagt Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. Dette instrument forbinder mange med den karakteristiske og runde lyd, som kan

King Size Seng

King Size Seng

Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med King size senge, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige King size seng. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere at overskue. Vi vil gerne hjælpe dig med at

Guitarstrenge

Guitarstrenge

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Guitarstrenge fra adskillige forhandlere fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle undersøge hver enkelt butik. Det er ikke meget ved en guitar