Sommerferie: Her skal du booke i 2023

Snart er det tid til sommerferien 2023. For mange et stort højdepunkt på året og en tid, der skal nydes og udnyttes. Men hvad skal der laves og hvor skal der rejses hen? Det er selvfølgelig smag og behag, hvad der ønskes. Her følger en række muligheder.

Til Sydeuropa?

Er hovedformålet med jeres ferie at få varme, muligheden for at bade samt kunne slappe på lækre strande? Så er det oplagt at tage til Sydeuropa. Livet ved Middelhavet er noget helt særligt. Her går lækker mad, behageligt klima og dejlige strande op i en højre enhed, der er værd at rejse efter. I lande som Portugal, Spanien, Frankrig, Italien, Grækenland og Tyrket er det oplagt at tilbringe sin sommer. Både børn og voksne elsker det.

Måske Grækenland er det oplagte valg?

Grækenland er et af de sydeuropæiske lande, der er mest populære for danskerne. Maden, klimaet, strandene og befolkningen er blandt grundene til at tage af sted. Rigtig mange tager til Kreta, der er Middelhavets største ø, og som byder på alt, hvad der er behov for til en afslappende ferie med sol, strand, god mad og afslapning. Også øer som Korfu og Rhodos samt Kos er meget populære.

En anden mulighed i Grækenland er at tage såkaldt øhop i Kykladerne. Det giver virkelig mange muligheder. Øgruppen, i det centrale Grækenland, består af mere end 200 øer, men det er selvfølgelig langt fra alle, der er beboet. De mest kendte og populære er blandt andet Paros, Naxos, Amorgos, Ios, Milos, Mykonos og specielt også den meget turistvenlige Santorini. I Kykladerne går livet sin stille og rolige gang. Der er ingen stress, men mulighed for at have det behagelige liv i øgruppen.

Den rene badeferie

Vil I på sommerferie et sted, hvor strandene skal være lækre, og restauranter og nattelivet rigt, så er Cypern helt oplagt at vælge. Ø’en i Middelhavet, der er opdelt i en tyrkisk og græsk del, har nogle af de allerbedste strande i Europa. Sandet er super hvidt, og vandt rent og smukt. Man kan tilbringe en helt dag ved stranden og bare nyde det. Og så har Cypern et fantastisk udvalg af gode restauranter og et natteliv, der er svært at gå hjem fra.

I sommerhus med familien

Foretrækker I en hyggelig ferie i behagelige omgivelser uden for meget stress, men mulighed for bare at være sammen og tid til at lave noget, hvor der er nærvær. Så er det oplagt at tage i sommerhus. Der er selvfølgelig rigtig mange forskellige muligheder, også når det handler om sommerhus. Der findes lækre luksussommerhuse med alt til hele familien. Men der findes også mindre hyggelige og autentiske huse, hvor hyggen er i højsædet. Det er bare at finde den løsning på et sommerhus, der passer bedst til jeres familie.

Hvad med Marielyst

Hvis I har besluttes jer for at tage på sommerhus er Marielyst på Falster et oplagt valg. I et Sommerhus i Marielyst er der muligheder for alle.
Marielyst er en mere end 100 år gamle badeby, og har en fantastisk stemning og store traditioner. Om selve byen er en meget vild og ekstrem smuk, og skal bare opleves.

Stranden langt Marielyst er 20 km lang, og der er masser af aktiviteter at boltre sig i. Marielyst er et af de bedre steder i Danmark til at holde jeres ferie. Kombinationen af aktiviter som gokart, golf, paintball med den vilde natur gør at stedet er godt for de fleste og specielt er det god for kombinationen af voksne og børn. Med andre ord, det optimale sted til en familieferie.

Storbysferie er også en mulighed

Mange forestrækker at tage til en storby i sommerferien. Det er noget helt specielt at kunne opleve kultur, livet i en storby og alle de oplevelser der er forbundet med dette. I Europa er de mest populære byer at besøge Paris, London og Berlin, hvor det er kultur i alle afskygninger og så er mulighederne for shopping enorm. Skal det være lidt bedre klima, og med mulighed for at lære historie, så er Rom et oplagt valg.

En virkelig stemningsfyldt og lærerig by. Vil du kombinere strandlivet med storbyslivet er det oplagt at tage til Barcelona i Spanien. En by der ganske enkelt har alt, hvad man kan tænke sig af en ferie. Vil du opleve bylivet og samtidigt nyde godt af et lavere prisniveau, så kan du søge mod Østeuropa og attraktive og spændende byer som Gdansk i Polen, Riga i Letland, Zagreb i Kroatien eller hvad med Ljubljana i Slovenien?

Italien er noget specielt

Rigtig mange danskere har stor kærlighed til Italien. Og det er til at forstå. For Italien byder på både elegance, god stil, fantastisk mad, stor kultur også lækkert klima. Du kan i Italien shoppe ting, der ikke er muligt at få andre steder. Du kan besøge byer, der oser af historie og elegance, og hvor livet på caféerne udspiller sig stille og roligt.

Men du kan i Italien også nyde livet ved lækre strande og få serveret verdensklasse mad og is. Italien er både strand, byliv og smuk natur. Italien er mode, og så er det lækkert vejr. Et oplagt sted at besøge i sommerferien.

Ud af Europa

Skal der være lidt mere oplevelse i sommerferien, så kan det være en mulighed at tage ud af Europa, og opleve andre kulturer. Det lette valg i den forbindelse er at tage til Thailand. Et land, der er gearet til turister, men hvor kulturen og også naturen alligevel er anderledes end i Europa. Skal det være lidt anderledes, er Vietnam et godt valg. Her er det muligt at lære mere om en spændende historie, men også opleve helt fantastisk natur og en meget imødekommende befolkning.

Hvad med Bali?

Et sted i Asien, der er et meget populært sted at tage hen for så mange danskere. Nemlig Bali og øerne omkring den Indonesiske ø. Vulkanøen er som et lille paradis, hvor livet er fantastisk dejligt at leve. Du kan både opleve smuk natur, men også kunst og kultur på et spændende niveau.

Og når du har oplevet selve Bali, så er der mulighed for at tage videre til øer som Lombok, Nusa Penida og de tre gudesmukke Gili øer. Naturen og specielt strandene, men også overnatningsmulighederne er helt fantastiske og du får en oplevelse for livet på Bali og øerne omkring.

Tag på Interrail

Det er igen blevet super populært for unge at tage på Interrail rundt i Europa. Altså købe en billet, der giver fri adgang til togrejser i en periode. Det giver så mange muligheder, at kun fantasien sætter grænser. Man kan lave en detaljeret plan for hvordan rejsen skal være. Eller man kan tage afsted og se hvad der sker. Interrail er en mulighed for at opnå enormt mange og forskellig oplevelser. Du kan ikke undgå at måde spændende mennesker, og du har alle mulighed for at tage hen, hvor kulturen er stor og oplevelserne mange.

Mulighederne er ganske enkelt rigtigt mange for sommeren 2023.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Tips om Sorø by, seværdigheder og arrangementer

Tips om Sorø by, seværdigheder og arrangementer

Den midtsjællandske by Sorø blev grundlagt i 1142 og består af ca. 7764 indbyggere (tal fra 2012 opgørelse). Sorø by blev grundlagt af stormanden Asser Rig. Han grundlagde hvad der senere blev til Sorø Akademi men startede som benediktinerkloster. Klostret var dog ikke den store succes, hvilket betød at stormandens søn, Biskop Absolon, lavede et

7 gode tips til at spare på varmeregningen til vinter

7 gode tips til at spare på varmeregningen til vinter

Når vinteren melder sin ankomst, så er det også ved at være den tid, hvor man tænder godt op for radiatoren og nyder varmen indenfor. Men når vinteren er ovre, så er der altså en varmeregning, der skal betales, og nogle gange kan man næsten blive helt overrasket over, hvor mange penge det kan koste

Blender

Blender

Som du kan se nedenfor er der mange Blendere at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi grundlagt Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side. Det uundværlige køkkenredskab kan knuse hårde ting som

Trombone

Trombone

Hvis du leder efter Tromboner behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige internetbutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Køb af musikinstrument kan være en økonomisk investering i en betydningsfuld hobby

Topmadras 160X200

Topmadras 160X200

Som du kan se nedenfor er der mange Topmadrasser 160×200 at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi grundlagt Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. Er du på jagt efter en topmadras i størrelsen 160×200, der kan øge din

Frituregryde Uden Olie

Frituregryde Uden Olie

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Frituregryder uden olie, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Frituregryde uden olie. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere at overskue. Er du interesseret i en frituregryde uden

Marguerit Smykker

Marguerit Smykker

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Marguerit smykker fra en lang række af de bedste internetforhandlere fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt butik.

Kunne du tænke dig at spare penge på fyringsolie?

Kunne du tænke dig at spare penge på fyringsolie?

Der er stadigvæk rigtig mange hjem, der opvarmes af oliefyr. Et oliefyr fungerer selvsagt ikke uden fyringsolie, hvorfor det er uundgåeligt, at man af og til må have muffedrengen frem og investere i x antal liter fyringsolie. Lange de fleste køber store mængder, da de har enorme olietanke, som kan rumme flere hundrede liter. Prisen

tandlæger i københavn

Tandlæger i København – 3 tips til at vælge den rigtige for dig

Det er vigtigt, at du løbende kommer til tandlæge. Dine tænder er nemlig en del af din overordnede sundhed. Hvis først du får en tandpine, kan den virkelig nedsætte din livskvalitet. Men med regelmæssige besøg hos tandlægen kan eventuelle huller eller lignende blive opdaget i tide. Derudover hjælper tandlægen også med at holde dine tænder

Ankelkæde

Ankelkæde

Er du også træt af at skulle besøge forhandlere én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Ankelkæde, nemt og simpelt. En ankelkæde er et fint smykke, der skiller sig ud i forhold til

Ear Cuff

Ear Cuff

Som du kan se nedenfor er der mange Ear cuff at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi lavet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. Har du længe haft kig på den nye smykketrend ear cuffs, men endnu ikke

Sådan sparer du penge på computer og IT

Sådan sparer du penge på computer og IT

Der er ikke noget som nyt gear. En toptunet maskine med en lang række features, en harddisk med uanede mængder plads, en processor, der kan få en traktor til at føle sig lille, et grafisk interface, der får de professionelle til at græde snot og en softwarepakke, der kan hjælpe dig med at gøre alt

5 tips til at vælge den rigtige yogamåtte

5 tips til at vælge den rigtige yogamåtte

Har du brug for en ny yogamåtte? Så har du fundet frem til den helt rette artikel for dig. I denne artikel vil du finde en række gode råd til, hvordan du finder frem til den helt rette yogamåtte for dig. Læs med her hvis du godt kan lide at gå til yoga og dette

Sådan sparer du penge på rejser

Sådan sparer du penge på rejser

Artiklen er lavet i samarbejde med Rejsetilbud.dk. Hvis du gerne vil spare penge på dine rejser så besøg rejsetilbud.dk og find både afbudsrejser og manuelt kuraterede rejsetilbud. De fleste mennesker har nogle ting, de altid godt kunne tænke sig at gøre lidt mere, bl.a. at spise sundt, dyrke motion og rejse. Når det gælder rejsebudgetter

Få en god graviditet og en god start på babys liv med babypakker

Få en god graviditet og en god start på babys liv med babypakker

Har du også gået og overvejet at investere i en babypakke, så du hver måned kan få noget lækkert til dig og din baby, som i sammen kan afprøve. Så skal du da helt sikkert gå mere ind i den overvejelse. Der er nemlig intet bedre end månedlig forkælelse i form af babypakker. Det er