Sommerferie: Her skal du booke i 2023

Snart er det tid til sommerferien 2023. For mange et stort højdepunkt på året og en tid, der skal nydes og udnyttes. Men hvad skal der laves og hvor skal der rejses hen? Det er selvfølgelig smag og behag, hvad der ønskes. Her følger en række muligheder.

Til Sydeuropa?

Er hovedformålet med jeres ferie at få varme, muligheden for at bade samt kunne slappe på lækre strande? Så er det oplagt at tage til Sydeuropa. Livet ved Middelhavet er noget helt særligt. Her går lækker mad, behageligt klima og dejlige strande op i en højre enhed, der er værd at rejse efter. I lande som Portugal, Spanien, Frankrig, Italien, Grækenland og Tyrket er det oplagt at tilbringe sin sommer. Både børn og voksne elsker det.

Måske Grækenland er det oplagte valg?

Grækenland er et af de sydeuropæiske lande, der er mest populære for danskerne. Maden, klimaet, strandene og befolkningen er blandt grundene til at tage af sted. Rigtig mange tager til Kreta, der er Middelhavets største ø, og som byder på alt, hvad der er behov for til en afslappende ferie med sol, strand, god mad og afslapning. Også øer som Korfu og Rhodos samt Kos er meget populære.

En anden mulighed i Grækenland er at tage såkaldt øhop i Kykladerne. Det giver virkelig mange muligheder. Øgruppen, i det centrale Grækenland, består af mere end 200 øer, men det er selvfølgelig langt fra alle, der er beboet. De mest kendte og populære er blandt andet Paros, Naxos, Amorgos, Ios, Milos, Mykonos og specielt også den meget turistvenlige Santorini. I Kykladerne går livet sin stille og rolige gang. Der er ingen stress, men mulighed for at have det behagelige liv i øgruppen.

Den rene badeferie

Vil I på sommerferie et sted, hvor strandene skal være lækre, og restauranter og nattelivet rigt, så er Cypern helt oplagt at vælge. Ø’en i Middelhavet, der er opdelt i en tyrkisk og græsk del, har nogle af de allerbedste strande i Europa. Sandet er super hvidt, og vandt rent og smukt. Man kan tilbringe en helt dag ved stranden og bare nyde det. Og så har Cypern et fantastisk udvalg af gode restauranter og et natteliv, der er svært at gå hjem fra.

I sommerhus med familien

Foretrækker I en hyggelig ferie i behagelige omgivelser uden for meget stress, men mulighed for bare at være sammen og tid til at lave noget, hvor der er nærvær. Så er det oplagt at tage i sommerhus. Der er selvfølgelig rigtig mange forskellige muligheder, også når det handler om sommerhus. Der findes lækre luksussommerhuse med alt til hele familien. Men der findes også mindre hyggelige og autentiske huse, hvor hyggen er i højsædet. Det er bare at finde den løsning på et sommerhus, der passer bedst til jeres familie.

Hvad med Marielyst

Hvis I har besluttes jer for at tage på sommerhus er Marielyst på Falster et oplagt valg. I et Sommerhus i Marielyst er der muligheder for alle.
Marielyst er en mere end 100 år gamle badeby, og har en fantastisk stemning og store traditioner. Om selve byen er en meget vild og ekstrem smuk, og skal bare opleves.

Stranden langt Marielyst er 20 km lang, og der er masser af aktiviteter at boltre sig i. Marielyst er et af de bedre steder i Danmark til at holde jeres ferie. Kombinationen af aktiviter som gokart, golf, paintball med den vilde natur gør at stedet er godt for de fleste og specielt er det god for kombinationen af voksne og børn. Med andre ord, det optimale sted til en familieferie.

Storbysferie er også en mulighed

Mange forestrækker at tage til en storby i sommerferien. Det er noget helt specielt at kunne opleve kultur, livet i en storby og alle de oplevelser der er forbundet med dette. I Europa er de mest populære byer at besøge Paris, London og Berlin, hvor det er kultur i alle afskygninger og så er mulighederne for shopping enorm. Skal det være lidt bedre klima, og med mulighed for at lære historie, så er Rom et oplagt valg.

En virkelig stemningsfyldt og lærerig by. Vil du kombinere strandlivet med storbyslivet er det oplagt at tage til Barcelona i Spanien. En by der ganske enkelt har alt, hvad man kan tænke sig af en ferie. Vil du opleve bylivet og samtidigt nyde godt af et lavere prisniveau, så kan du søge mod Østeuropa og attraktive og spændende byer som Gdansk i Polen, Riga i Letland, Zagreb i Kroatien eller hvad med Ljubljana i Slovenien?

Italien er noget specielt

Rigtig mange danskere har stor kærlighed til Italien. Og det er til at forstå. For Italien byder på både elegance, god stil, fantastisk mad, stor kultur også lækkert klima. Du kan i Italien shoppe ting, der ikke er muligt at få andre steder. Du kan besøge byer, der oser af historie og elegance, og hvor livet på caféerne udspiller sig stille og roligt.

Men du kan i Italien også nyde livet ved lækre strande og få serveret verdensklasse mad og is. Italien er både strand, byliv og smuk natur. Italien er mode, og så er det lækkert vejr. Et oplagt sted at besøge i sommerferien.

Ud af Europa

Skal der være lidt mere oplevelse i sommerferien, så kan det være en mulighed at tage ud af Europa, og opleve andre kulturer. Det lette valg i den forbindelse er at tage til Thailand. Et land, der er gearet til turister, men hvor kulturen og også naturen alligevel er anderledes end i Europa. Skal det være lidt anderledes, er Vietnam et godt valg. Her er det muligt at lære mere om en spændende historie, men også opleve helt fantastisk natur og en meget imødekommende befolkning.

Hvad med Bali?

Et sted i Asien, der er et meget populært sted at tage hen for så mange danskere. Nemlig Bali og øerne omkring den Indonesiske ø. Vulkanøen er som et lille paradis, hvor livet er fantastisk dejligt at leve. Du kan både opleve smuk natur, men også kunst og kultur på et spændende niveau.

Og når du har oplevet selve Bali, så er der mulighed for at tage videre til øer som Lombok, Nusa Penida og de tre gudesmukke Gili øer. Naturen og specielt strandene, men også overnatningsmulighederne er helt fantastiske og du får en oplevelse for livet på Bali og øerne omkring.

Tag på Interrail

Det er igen blevet super populært for unge at tage på Interrail rundt i Europa. Altså købe en billet, der giver fri adgang til togrejser i en periode. Det giver så mange muligheder, at kun fantasien sætter grænser. Man kan lave en detaljeret plan for hvordan rejsen skal være. Eller man kan tage afsted og se hvad der sker. Interrail er en mulighed for at opnå enormt mange og forskellig oplevelser. Du kan ikke undgå at måde spændende mennesker, og du har alle mulighed for at tage hen, hvor kulturen er stor og oplevelserne mange.

Mulighederne er ganske enkelt rigtigt mange for sommeren 2023.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Vitrineskab

Vitrineskab

Hvis du leder efter Vitrineskabe behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige internetforhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Et vitrineskab er kendt som det mest foretrukne møbel, når det drejer

Vielsesringe Hvidguld

Vielsesringe Hvidguld

Vi har startet Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Vielsesring hvidguld. Frem for selv at skulle finde hver pris på forskellige online forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Når I giver hinanden det store

Fem kulturelle gøremål

Fem kulturelle gøremål

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Vil du gerne følge lidt mere med i kulturlivet, og har du lyst til at føle dig lidt mere kulturel sådan helt generelt? Der findes rigtig mange, som gerne vil se verden fra nye sider, og det kan ofte starte med

Gæstesenge

Gæstesenge

Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med Gæstesenge, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Gæsteseng. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere. Er du kommet til et punkt, hvor du har rum til overs i

Lampeskærme

Lampeskærme

Hvis du leder efter Lampeskærme behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Vi benytter os af lamper i alle rum – hvad end

Skoskab

Skoskab

Hvis du leder efter Skoskabe behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde priserne på forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Er du på udkig efter det helt rigtige møbel, der

Nordlux Lamper

Nordlux Lamper

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Nordlux lamper fra en lang række af de bedste webshops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle finde produkterne på hver enkelt

Sådan sparer du penge på Tøj

Sådan sparer du penge på Tøj

Det er lækkert at klæde sig lækkert og uanset om du er til Tiger of Sweden og Acne, dyrker tøj uden logoer og storslået branding eller er en haj efter genbrugsguld, så er der penge at spare derude Det er dyrt at købe billigt Impulskøb og billigt tøj ender ofte bagerst i klædeskabet, og det

Din dagligdag forbedres ved korrekt indtag af vitaminer og mineraler

Din dagligdag forbedres ved korrekt indtag af vitaminer og mineraler

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Hvis du har et ønske om, at kunne forbedre din dagligdag gennem sundere kost, så er det selvfølgelig vigtigt, at du i særdeleshed har fokus på at indtage den korrekte mængde og sammensætning af vitaminer og mineraler. Det er noget, der

Boxmadras 160X200

Boxmadras 160X200

Som du kan se nedenfor er der mange Boxmadrasser 160×200 at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi startet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden. Det er meget forskelligt,

Det er moderne at være et godt menneske

Det er moderne at være et godt menneske

Om mennesket i bund og grund er godt eller ondt, har beskæftiget de største tænkere lige siden filosofien først viste sit ansigt i det gamle Grækenland for over 2.500 år siden. Kun i få tilfælde har overbevisningerne gennem historien været så polariserede.

En byggeproces med mange vigtige valg

En byggeproces med mange vigtige valg

Annonce Mange kommende boligejere vælger enten at købe en udstykket grund og bygge nyt eller at købe en eksisterende bolig for herefter at renovere denne. I bygge- og renoveringsprocessen er der rigtig mange ting at overveje. Hvad for nogle elementer vil du have i dit køkken, i soveværelset og på badeværelset? Hvilke fliser vil du

Spisestuestol

Spisestuestol

Som du kan se nedenfor er der mange Spisestuestole at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi grundlagt Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side. Det kan være svært at vælge en spisestuestol,

Syver Stol

Syver Stol

Velkommen til Kulturnet.dk. Her elsker vi Syver stole, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Syver stol. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue. Det er ikke ligegyldigt, hvordan du indretter dit hjem. Dine møbler