kulturnet logo

Pendler Lampe til stuen eller gangen – 5 tips til at finde den helt rigtige

Valg af lampe til boligen kan være en stor udfordring. Du er ikke ligefrem stylist og har måske svært ved helt at gennemskue, hvordan det kommer til at se ud med den og den lampe.  

Frygt ej, hjælper er lige her. Du får 5 gode tips til, hvordan du finder den helt rette Pendler Lampe hjem til privaten eller erhverv. De 5 råd er meget generelle og vil kunne bruges til alle boliger, hvor du ønsker at skabe en rød tråd og god belysning.  

God læselyst og held og lykke med at finde den rette lampe.  

#1 Stilen 

En rodebutik kan være hyggelig og sjov, men vil du bo i en rodebutik. Nej, selvfølgelig vil du ikke det. Et godt gammelt husmorråd lyder, hvis der er rod i hjemmet, er der også rod i hovedet.  

På samme måde gælder det for stilen i hjemmet. Der er altid en eller anden stil, en rød tråd. Måske er den røde tråd, at det hele er blandet, rodet og blot købt impulsivt. Eller måske er stilen minimalistisk, rå og med brune træmøbler?  

Når man vælger pendlerlamper, skal lampen indgå under indretningsstilen. Meget sjældent skal lampen skabe stilen. Så tag først og fremmest et godt og grundigt kig på din bolig, inden du køber lampen.  

#2 Placeringen  

Fra at kigge rundt i hele boligen skal du nu begynde at kigge på de enkelte værelser. Lampen i stuen – og stilen i stuen – kan være meget forskellige for lampen i soveværelset.  

Derudover er placeringen i stuen også vigtig. Skal det være en stor loftslampe, der hænger midt i rummet eller en læselampe. Er der plads til en stor standerlampe bag hjørnestolen?  

Tag et kig i værelset og find ud af, hvor lampen skal være og hvilken lampe det skal være, før du bestiller lampen. Det er altid uhyre dumt ikke at have en plan for, hvor lampen skal placeres i lokalet, inden man begynder at udvælge lampen.  

#3 Stemningen 

Fra det mere funktionelle og praktiske bevæger vi os over i det mere æstetiske. 

En Pendler lampe giver en bestemt stemning i hjemmet. Det kan være designet på lampen. Det kan være lyset. Eller det kan være begge ting.  

Stemningen kan være svær helt at gennemskue online, når du blot møder et billede på webshoppen. Derfor vil du ofte kunne klikke dig ind og se, hvordan lampen ser ud i forskellige settings.  

Stemningen er selvfølgelig utrolig vigtig for den røde tråd. Vil du have en lampe, der tager meget fokus? Vil du have en mere anonym lampe?  

#4 Lyset  

Lyset fra lampen vil oftest være dikteret af den pære, du kommer i. Og det har virkelig også stor relevans.  

Nogle lamper tager sig bedre ud med en klassisk pære og trænger til et alternativ. Det er også ved pære-valget, at man skal forholde sig til den farve, lampen giver rummet.  

Lamper og pærer er forskellige. Du for en forskellige farve, belysning og lysvinkel i rummet, som kan være svær at gennemskue fra starten.  

Du møder ofte anbefalinger. Ellers kan du prøve at prøve dig frem med de lamper og pærer, du har lige nu. Skift rundt og se, hvordan lyset ændrer rummet fuldstændig.  

#5 Økonomi 

Sidste og vigtigste punkt er økonomien. Pendler Lamper finder du generelt til en ret fornuftig pris. Dog skal du selvfølgelig altid være opmærksom på økonomien.  

Det nytter aldrig noget at anskaffe sig en lampe, der springer dit indretningsbudget. Når man udvælger en lampe, skal prisen ligge i et prisleje, du faktisk har råd til at investere i.  

De dyre lamper er desuden ikke sjove at eje, hvis man konstant skal være bange for, at børn eller voksne kommer til at beskadige lampen. Så find en lampe til en pris, du faktisk har råd til at betale. 

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Marmor Sofabord

Marmor Sofabord

Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her

Fordele ved at benytte internetshopping

Fordele ved at benytte internetshopping

Internettets fremkomst har fuldstændigt ændret landskabet i rigtig mange områder af samfundet. En af disse områder er detailhandel. Hvor den private forbruger førhen fysisk skulle

Wilfa Blender

Wilfa Blender

Hvis du leder efter Wilfa blendere behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Lær at strikke trin for trin

Lær at strikke trin for trin

Lær at strikke trin for trin? Er det nu, du endelig skal få lært at strikke?Så skal du være indstillet på, at det kræver noget

Sengetøj

Sengetøj

Velkommen til Kulturnet.dk. Her elsker vi Sengetøj, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Sengetøj. Som du kan se

Makeup Spejle

Makeup Spejle

Som du kan se nedenfor er der mange Makeup spejle at vælge imellem, og at finde det helt rigtige kan godt være lidt af en

Corona Stol

Corona Stol

Hvis du leder efter Corona stole behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Skohylde

Skohylde

Er du også træt af at skulle besøge onlinebutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her

Makeup Opbevaring

Makeup Opbevaring

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Makeup opbevaring fra mange

Kappelagen

Kappelagen

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Kappelagner, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Kappelagen. Som du