Pendler Lampe til stuen eller gangen – 5 tips til at finde den helt rigtige

Valg af lampe til boligen kan være en stor udfordring. Du er ikke ligefrem stylist og har måske svært ved helt at gennemskue, hvordan det kommer til at se ud med den og den lampe.  

Frygt ej, hjælper er lige her. Du får 5 gode tips til, hvordan du finder den helt rette Pendler Lampe hjem til privaten eller erhverv. De 5 råd er meget generelle og vil kunne bruges til alle boliger, hvor du ønsker at skabe en rød tråd og god belysning.  

God læselyst og held og lykke med at finde den rette lampe.  

#1 Stilen 

En rodebutik kan være hyggelig og sjov, men vil du bo i en rodebutik. Nej, selvfølgelig vil du ikke det. Et godt gammelt husmorråd lyder, hvis der er rod i hjemmet, er der også rod i hovedet.  

På samme måde gælder det for stilen i hjemmet. Der er altid en eller anden stil, en rød tråd. Måske er den røde tråd, at det hele er blandet, rodet og blot købt impulsivt. Eller måske er stilen minimalistisk, rå og med brune træmøbler?  

Når man vælger pendlerlamper, skal lampen indgå under indretningsstilen. Meget sjældent skal lampen skabe stilen. Så tag først og fremmest et godt og grundigt kig på din bolig, inden du køber lampen.  

#2 Placeringen  

Fra at kigge rundt i hele boligen skal du nu begynde at kigge på de enkelte værelser. Lampen i stuen – og stilen i stuen – kan være meget forskellige for lampen i soveværelset.  

Derudover er placeringen i stuen også vigtig. Skal det være en stor loftslampe, der hænger midt i rummet eller en læselampe. Er der plads til en stor standerlampe bag hjørnestolen?  

Tag et kig i værelset og find ud af, hvor lampen skal være og hvilken lampe det skal være, før du bestiller lampen. Det er altid uhyre dumt ikke at have en plan for, hvor lampen skal placeres i lokalet, inden man begynder at udvælge lampen.  

#3 Stemningen 

Fra det mere funktionelle og praktiske bevæger vi os over i det mere æstetiske. 

En Pendler lampe giver en bestemt stemning i hjemmet. Det kan være designet på lampen. Det kan være lyset. Eller det kan være begge ting.  

Stemningen kan være svær helt at gennemskue online, når du blot møder et billede på webshoppen. Derfor vil du ofte kunne klikke dig ind og se, hvordan lampen ser ud i forskellige settings.  

Stemningen er selvfølgelig utrolig vigtig for den røde tråd. Vil du have en lampe, der tager meget fokus? Vil du have en mere anonym lampe?  

#4 Lyset  

Lyset fra lampen vil oftest være dikteret af den pære, du kommer i. Og det har virkelig også stor relevans.  

Nogle lamper tager sig bedre ud med en klassisk pære og trænger til et alternativ. Det er også ved pære-valget, at man skal forholde sig til den farve, lampen giver rummet.  

Lamper og pærer er forskellige. Du for en forskellige farve, belysning og lysvinkel i rummet, som kan være svær at gennemskue fra starten.  

Du møder ofte anbefalinger. Ellers kan du prøve at prøve dig frem med de lamper og pærer, du har lige nu. Skift rundt og se, hvordan lyset ændrer rummet fuldstændig.  

#5 Økonomi 

Sidste og vigtigste punkt er økonomien. Pendler Lamper finder du generelt til en ret fornuftig pris. Dog skal du selvfølgelig altid være opmærksom på økonomien.  

Det nytter aldrig noget at anskaffe sig en lampe, der springer dit indretningsbudget. Når man udvælger en lampe, skal prisen ligge i et prisleje, du faktisk har råd til at investere i.  

De dyre lamper er desuden ikke sjove at eje, hvis man konstant skal være bange for, at børn eller voksne kommer til at beskadige lampen. Så find en lampe til en pris, du faktisk har råd til at betale. 

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Kongekæde

Kongekæde

Hvis du leder efter Kongekæder behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hvis du er på udkig efter et nyt smykke, der

Ph Gulvlampe

Ph Gulvlampe

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Ph gulvlamper fra mange sikre onlinebutikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt webshop. Er du på udkig efter en

Bakkebord

Bakkebord

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Bakkeborde fra en lang række af de billigste internetbutikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt shop. Når du først

Udnyt konkurrencen på bredbånd, og find den gode og billige løsning

Annonce Man kan i dag ikke komme udenom internettet. Dets brugbarhed og nødvendighed omringer os, og vi kan, og ofte skal, klare stort set alt via nettet: arbejde, underholdning, handel, pasbestilling, rutevejledning og meget, meget mere. Derfor er det en rigtig god idé, at man derhjemme har en god og stabil bredbåndsforbindelse. Men ligesom med

Gyngestole

Gyngestole

Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Gyngestol, nemt og simpelt. Der er noget lidt nostalgisk og meget charmerende over en gyngestol.

Gør det nemt at dekorere dit nye hjem

Gør det nemt at dekorere dit nye hjem

Annonce Der er altid rigtig meget, der skal ordnes, når man flytter i et nyt hjem. Der skal ofte males og dekoreres, og der skal købes møbler, der passer til boligen. Dette kan være en meget langsommelig proces, og nogle gange ender der med at gå måneder, inden boligen ser ud, som man gerne vil

Vægreol

Vægreol

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Vægreoler, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Vægreol. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere at overskue. Den er praktisk, den er personlig og den er

Blæseinstrumenter

Blæseinstrumenter

Er du også træt af at skulle besøge butikker én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Blæseinstrument, nemt og simpelt. Det er et dejligt øjeblik, når man finder ud af, at

Kay Bojesen Abe – aben med sin egen personlighed

Kay Bojesen Abe – aben med sin egen personlighed

Kay Bojesens eventyrlige abe er efterhånden blevet slået fast som en af de helt store designikoner. Den er blevet hyldet, den er blevet glemt, og den er – og har været – så populær, at den er blevet kopieret. Den smilende abe fra Kay Bojesen er vel nok den mest kendte af alle hans jungledyr.

Parforhold og brug af elektronik: Sådan løser I jeres udfordringer

Parforhold og brug af elektronik: Sådan løser I jeres udfordringer

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Smartphones, tablets og andre digitale enheder kan stjæle så meget tid og opmærksomhed, at det kan have negativ indflydelse på parforholdet. Situationen kan hurtigt udvikle sig fra en lille udfordring til et stort problem, hvis man ikke gør noget ved det

Skoskab

Skoskab

Hvis du leder efter Skoskabe behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde priserne på forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Er du på udkig efter det helt rigtige møbel, der

Hækling af dyr og andre figurer

Hækling af dyr og andre figurer

Kom i gang med hækling af dyr? Hæklede dyr og andre figurer er meget populære for tiden. Og de er hyggelige at hækle. De kan bruges til at lege med eller til bare have stående til at sprede hygge. Hækling af dyr og andre figurer? At hækle dyr og figurer er ikke ligefrem begynderarbejde. Det

Anmeldelse af Dyrene i Hakkebakkeskoven

Anmeldelse af Dyrene i Hakkebakkeskoven

Den 6. april 2017 havde den norske animationsfilm ’Dyrene i Hakkebakkeskoven’ premiere i Danmark. Den er baseret på Thorbjørns Egners børnebogsklassiker af samme navn. Filmen er god uden at være prangende. Den er for de helt små børn – 3-6 år. Så er det første gang, du skal have de mindste med i biografen, er

Undgå at blive en del af fedmeepidemien

Undgå at blive en del af fedmeepidemien

I dagens Danmark findes der flere overvægtige mennesker end undervægtige mennesker. Rigtig mange mennesker kan betegnes som overvægtige, og det er derfor, at man kalder det en epidemi. Overvægt er ikke kun et problem for den overvægtige, men også for hele samfundet og vores sundhedssystem. Overvægt medfører jo som bekendt en risiko for et væld