Oplevelser for 2? Få inspiration til sjove, romantiske eller fede ting

Søger du gode oplevelser for 2, hvad end det er til sjov, romantik eller bare den lærerige stund? Der findes mange forskellige ting som i kan lave sammen som par, kærester, venner, søskende, familie eller andet. Og for at give dig en nem inspiration med forskellige oplevelser, har vi her fundet et bredt udvalg, som du kan bruge som inspiration til at overraske en anden person med. Ideerne du finder her nedenfor, dækker både over romantiske ophold for 2, wellness, fysiske aktiviteter, afslappende ting eller de mere informative oplevelser, så der burde være noget for alle.

 

Indendørs klatring i København

 • Læs mere / Køb her Klatring er sjovt og absolut en af de sjove fysiske oplevelser som par, venner eller familie kan udføre sammen.

  I København K finder du Blocs & Walls store indendørs klatrehal, hvor i kan dyste mod hinanden på klatrevæggene, og have en dag sammen der giver både sjov og fysiske udfordringer.  

  Ølsmagning oplevelser for 2

 • Læs mere / Køb her En af de mere populære oplevelsesgaver til ham, er ølsmagning. Vi lever heldigvis i et land hvor der er poppet rigtig mange gode små bryggerier frem.

  Hvorfor ikke bruge dette som en fed oplevelse for dig og en kammerat(eller måske som den gode gave til ham). Ølsmagning byder logisk nok på smagning af de lokale specialiteter, helt ligesom der bydes på lærdom om brygningens kunst.  

  Spaophold i Thy

 • Læs mere / køb her Hvis du overvejer noget lækkert wellness ophold i Jylland, kan du købe den gode pakke med spaophold på Hotel Thinggaard. I Thy finder du Hotel Thinggaard og Sydthy Kurbad, hvor du kan slappe helt af. Spa og wellness er afslapning for sjæl og krop.

  Hvorfor ikke komme væk fra den daglige trummerum af arbejde og stress sammen med din partner, kæreste, ven, veninde, søster eller andet, og bare få ladet batterier op på den fede og afslappende måde.  

  Vinsmagning for 2

 • Læs mere / Køb her Søger du en oplevelse indenfor de afslappende ting der byder både på lidt eksklusivitet og lærdom? Så kan vinsmagning for dig og en anden måske være den afslappende oplevelse en aften eller dag. Helt ligesom med ølsmagning eller lignede oplevelser, så byder vinsmagning ofte både på smagen af nye dråber og viden om produktion, dyrkning og oprindelse af druen.

   

  Biografen er oplevelsen de fleste elsker

 • Læs mere / Køb her Hvem elsker ikke at blive underholdt af en spændende, skræmmende, sjov eller måske dybsindig film? De fleste af os elsker at se film, og sådanne opleves selvfølgelig bedst på det store lærred med den gode lyd i biffen. En oplevelse der sjældent slår fejl, som samtidig gøres bedre med en spand popcorn og cola.  

  Weekendophold oplevelse for par

 • Læs mere / Køb her Hvad med et romantisk weekendophold som oplevelsen sammen med din kone, mand, partner eller kæreste? At tage væk på weekend giver tid til at genoplade batterier og romantikken, hvilket kan være tiltrængt i en hektisk hverdag med arbejde, skole og måske børn.

  Der findes mange gode weekendophold i Jylland, Fyn, Sjælland, Sverige, Tyskland m.m. som godt nok koster lidt, men ofte kan findes til overkommelig pris.  

  Mountainbike teknik kursus

 • Læs mere / Køb her Hvis du leder efter en fysisk oplevelse for dig og en kæreste, ven, bror eller anden person, kan et mountainbike teknik kursus måske være en sjov ting.

  Du finder kurser forskellige steder i landet, så det er muligt for de fleste, at deltage i nærheden af hvor i bor.

  Udstyr i form af mountainbike og hjelm kan du låne ved afvikleren, så der skal bare klares transport til stedet.  

  Luksus kanoophold ved gudenåen

 • Læs mere / Køb her Tag på den eksklusive kanotur med overnatning og middag på Hotel Radisson og kanotur på Gudenåen, der bugter sig lige forbi hotellet.

  Hvis du ikke gider overnatning i det fri, hvor der skal klares telt, ujævn underlag og gasblus, så er en 3-retters middag og lækkert hotelværelse måske mere sagen. En sjov oplevelse for dig og din partner/kæreste der både byder på fysik, natur, afslapning, gourmet og romantik.  

  Bridgewalking

 • Læs mere / Køb her Bridgewalking kan være den unikke oplevelse, som i stort set ikke ikke kan prøve andre steder end down under. Ved Lillebælt på den gamle landevejsbro, kan i opleve at komme op og gå ovenpå broen. Her er et fantastisk skue, og det er en oplevelse at føle trafikken og tog bumle i broen under en, mens du står hævet ovenpå det hele.

   

  Mindfulness for par

 • Læs mere / Køb her Hvis du vil overraske din kæreste eller partner med noget, der måske giver jer tættere kontakt og nærhed, kan mindfulness for par måske være det rigtige. Prøv mindfulness træning sammen for at skabe mere kærlighed, glæde og dybde i forholdet.

  Det kan prøves mange steder, hvor Trine Rønnow afholder sine kurser i Farum, som måske er i køre afstand fra jer.  

  Spa & wellness for 2

 • Læs mere / Køb her Hvorfor ikke overveje forkælelse for krop og sind i form af wellness og spa? Det at blive forkælet med lækre bade der suger alt stress ud af kroppen i løbet af få minutter, er gaven du giver til dig selv og din partner.

  Spa, wellness, massage m.m. er forkælelse for krop og sind, og hvem elsker ikke at få fjernet alle positive tanker for en stund.  

  Spis alle de pølser du kan for 2 personer

 • Læs mere / Køb her Gå amok i pølsevognen er en fed oplevelse for to unge raske mænd, som måske nok har tendens til tømmermænd engang imellem. Oplevelsen byder nemlig på en times fråden af alle de pølser der kan spises for to, og det er oplevelse der kan prøves de fleste steder i landets grillbarer. En sjov oplevelse med en kammerat for en ung mand.

   

  En god bøf for 2

 • Læs mere / Køb her Til ham eller hende der kan lide en saftig bøf, kan en god bøf for to personer være en afslappet og hyggelig aften sammen. Som gave til kæresten, partner, ven eller veninde kan dette være en god aften, hvor maven også bliver forkælet.

  Det kan du gøre over hele landet, så hvorfor ikke komme lidt ud og samtidig få noget godt mad?  

  MiniCruise til Oslo

 • Læs mere / Køb her Hvorfor ikke overraske kæresten eller en god veninde med minicruise til Oslo med DFDS Seaways. Det er selvfølgelig kun velegnet til personen uden hang til søsyge, men ellers kan det være en dejlig afslappet og hyggelig stund. I vil få en lang dag i Oslo, hvor i kan nyde byen, se Holmenkollen og måske få noget lækkert at spise.

  Helt ligesom færgen byder på mange forlystelser samt den smukke norske fjord.  

  Luksusbrunch for 2

 • Læs mere / Køb her Hvis du søger en gave til veninde, kæresten eller par der har alt, kan en luksusbrunch for to personer være en oplagt gaveide.

  Hvem kan ikke lide brunch og komme lidt ud i en afslappet form med en god bekendt, partner eller kæreste? Brunch i sig selv er en fin ret med sin mix af morgenmad og frokost, og det oplagte mad at snakke henover bordet omkring f.eks. en lørdag formiddag.  

  Middag for 2 på Lyngdal Hotel, Ry

 • Læs mere / Køb her En romantisk oplevelse med kæresten kan være middag for to på Lyngdal Hotel i Gl. Rye, der ligger et par kilometer fra Himmelbjerget.

  Et sødt sort bindingsværk med hvidkalkede mure og stråtag midt i den lille landsby, hvor du indenfor finder et hyggeligt lokale og ikke mindst, en 3-retters menu med sæsonens råvarer.  

  Dinner in the dark

 • Læs mere / Køb her En noget anderledes gourmet oplevelse for to personer, er denne Dinner in the dark oplevelse. Du får en 3-retters menu i mørke. Hvis du bliver tvunget til at skærpe dine andre sanser betydeligt, ved at synet forsvinder, vil du opleve maden på helt ny måde.

  Smagssansen bliver påvirket, helt ligesom du skal bruge fokus på finmotorikken i forhold til bestik.

   

  Spaophold på Alter Meierhof

 • Læs mere / Køb her Lige over grænsen finder du Flensborg, og ned til fjorden finder du det eksklusive Alter Meierhof spaophold. Et 5-stjernet hotel der ligger lige ved fjorden, som du kan overraske din kæreste eller et par med som den eksklusive gave. Her får man et dejligt værelse, lækker 3-retters menu i hotellets brasserie, og fri adgang til hotellets spa.

  På selv samme hotel finder du også den 2-stjernet Michelin restaurant ”Meierei Dirk Luther”.  

  Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

 • Læs mere / Køb her Hvis du har set Nak og Æd og elsker det, så kan denne vildmarksgourmet oplevelse måske være helt perfekt. Det smukke omgivelserne i Mols Bjerge er stedet, hvor i får en guidet sanketur med inspirerende fortællinger om naturens spiselige skatkammer.

  Og så er der selvfølgelig dagens måltid, og cowboy måden med kaffebønner fra Mols Kafferisteri.  

  Søde fristelser for 2

 • Læs mere / Køb her Et gavekort til en bager, konditor eller cafe kan være en sød og afslappet gaveide til din søster, veninde, far eller kæreste der godt kan lide noget sødt til tanden. En anderledes og samtidig hurtig gaveide til en oplevelse som kan være for to portioner, hvor det kan være kaffebord, kage eller andet, alt afhængig af landsdelen

 • Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

  Stumtjener

  Stumtjener

  Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med Stumtjenere, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Stumtjener. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere at overskue. Du finder den oftest i entréen eller på caféer,

  Musikinstrumenter

  Musikinstrumenter

  Som du kan se nedenfor er der mange Musikinstrumenter at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi åbnet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. At spille musik er en fed fritidsinteresse, og det kan give rigtig meget. Det kan

  Undgå Kemi i Hverdagen: Husholdning

  Undgå Kemi i Hverdagen: Husholdning

  I husholdning er der et hav af vaner og fælder der betyder, at det er et område hvor du virkeligt kan gøre et indhug i den kemi du udsætter dig selv og din familie for i hverdagen. Den dårlige nyhed er, at der er flere og flere danskere, som får eksem, imens andre får allergi

  Bænk

  Bænk

  Vi har startet Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Bænk. Frem for at skulle finde produkterne på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Bænke er blevet det nye sort, og de

  Børnesmykker

  Børnesmykker

  Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med Børnesmykker, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Børnesmykke. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores side gør valget lidt mere overskueligt. Børnesmykker er en ny kategori indenfor smykkeverdenen, og det er

  Adventsstager

  Adventsstager

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Adventsstager fra mange gode danske online forhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt webshop. Julen står snart for døren,

  WOLT Rabatkode

  WOLT Rabatkode

  WOLT Rabatkode – 25 kr. gratis med koden ‘MANDENSDK’ Brug wolt koden ‘MANDENSDK’og få 25 kr. gratis ind på din konto Download til iOs Download til Android [toc] [toc] Har du ikke bestilt hos WOLT før kan du bruge Wolt Rabatkode ‘MandensDK’ og få sat 25 kr. gratis ind på din konto inden første bestilling. 

  Det er moderne at være et godt menneske

  Det er moderne at være et godt menneske

  Om mennesket i bund og grund er godt eller ondt, har beskæftiget de største tænkere lige siden filosofien først viste sit ansigt i det gamle Grækenland for over 2.500 år siden. Kun i få tilfælde har overbevisningerne gennem historien været så polariserede.

  Chatol

  Chatol

  Vi har lavet Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Chatol. Frem for selv at skulle undersøge forskellige butikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Er du på udkig efter et multifunktionelt møbel? Det kan være,

  Anmeldelse: Ennio Morricone Tribute Koncert i Operaen

  Anmeldelse: Ennio Morricone Tribute Koncert i Operaen

  Kulturnyt har været forbi Operaen til Ennio Morricone Tribute Concert, og det var bestemt noget af en oplevelse. Operaen var en rigtig flot ramme for forestillingen, og det var tydeligt at se det store kor og de mange musikere. Bag koret var der opsat en stor skærm der viste til lejligheden sammensatte scener fra de

  Flos Lamper

  Flos Lamper

  Hvis du leder efter Flos lamper behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige onlinebutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Elsker du at designe og indrette hjemmet, så du

  Møbler

  Møbler

  Vi har grundlagt Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Møbel. Frem for at skulle undersøge forskellige onlinebutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Når du skal indrette dit hus, din lejlighed, kolonihavehuset eller lignende, så

  Clips Øreringe

  Clips Øreringe

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Clips øreringe fra mange shops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle besøge hver enkelt. Huller i ørerne kan være skræmmende. Både for forælder og

  Dagens vigtigste måltid: Morgenmaden

  Dagens vigtigste måltid: Morgenmaden

  For mange mennesker er dagens første måltid kaffen, og en klassisk samtale på jobbet lyder noget i denne stil: “Du ser lidt træt ud her til morgen?” “ja, jeg nåede heller ikke at få min morgenkaffe før jeg skulle ud af døren”. Kaffe er nu også en fin start på dagen, men den skal nødig

  Køkkenlamper

  Køkkenlamper

  Vi har grundlagt Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Køkkenlampe. Frem for at skulle surfe rundt på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Køkkenet bliver i daglig tale kaldt for husets vigtigste