kulturnet logo

18 sjove, flotte eller gode oplevelser i Århus

Oplevelser Århus? Hvis du vil overraske kæresten med noget romantisk i Århus og omegn, eller du måske bare søger en anderledes og sjov ide til ham/hende, hvad er så bedre end at opleve noget i 2020? Vi har fundet et udvalg af oplevelser i Århus der kan være romantiske, sjove eller gratis. Ideerne nedenfor dækker over et bredt udvalg af store og mindre ting der kan opleves af en eller to personer

Guidet tur med en hjemløs

 • Læs mere / køb her Guidet byture er blevet populære rundt omkring i Danmark. I København og Århus finder der et større udvalg, hvor den guidet tur med en person der har oplevet livet på gaden, kan være den anderledes oplevelse til en person eller som par oplevelse.

  Du får en rundtur i Århus set fra det nederste lag af samfundets synsvinkel.  

  Whiskysmagning hos Highlanders Bar

 • Læs mere / Køb her Whisky hos Highlanders Bar kan være den sjove gaveide til mænd og kvinder, hvor det dog ofte er en oplevelse til ham.

  Whiskysmagningen byder på en guide gennem det at smage og forstå den gyldne drik af en kyndig whiskykender.  

  Kaffekursus hos La Cabra

 • Læs mere / køb her Kaffekursus i Århus kan være en gaveide til en veninde, mor, far eller som den sjove par oplevelse sammen med kæresten.

  Oplevelse der giver viden om smag, aroma, ristning og brygning udover det daglige brug på kaffemaskinen i hjemmet.  

  Flødebollekursus hos Social Foodies

 • Læs mere / køb her En sjov ide til hende, ham eller til jer som par, kan være et flødebollekursus hos Social Foodies der kan prøves i Århus og København.

  En god flødebolle er udsøgt. Og hvorfor ikke et anderledes men sjovt kursus hvor du lærer at lave hjemmelavet flødeboller med skum og marcipanbunde. En anderledes og sjov oplevelse der også kan bruges som den sjove par oplevelse i Århus.

   

  Film i Øst for Paradis

 • Læs mere / køb her Du har ikke været i Aarhus, hvis ikke du har set film i Øst på Paradis. Biografen der blev grundlagt i 1978 er ikke moderne som CinemaX, men er en fast bestanddel af kulturen i byen.

  Og ofte finder du de skæve og nogle gange dybt mærkelige film her.

  Hvis du overvejer et ophold for 2 i Århus, kan en tur på Cafe Paradis være et velvalgt pitstop på vej rundt i byen.  

  Bageskole hos Birks Køkken

 • Læs mere / køb her Helt ligesom med flødebolle kursus, kan du opnå nogenlunde samme oplevelse med bageskole hos Birks Køkken. Du får 5 timers kursus i croissanter, brød og surdej sammen med ligesindede der gerne vil lære nyt og opleve.

  En sjov gaveide eller oplevelse du kan prøve med din partner.

   

  Food Walk

 • Læs mere / køb her En food walk på 2 eller 4 timer i Århus med fortællinger om byen, mad og lækkerier fra forskellige deli’er, cafèer og restauranter. En sjov og spændende gastronomisk oplevelse for singler eller som den hyggelige tur med kæresten.

  Helt ligesom det kan være sjovt på en romantisk weekend i smilets by.  

  Marselisborg Dyrehave

 • Læs mere / køb her En gratis oplevelse i Århus for både børn familier og par kan være en tur i Marselisborg Dyrehave. Kom ud i naturen som den afslappende romantiske dag i Århus, hvor i ikke skal nå noget udover hinandens selskab. Oplev de forskellige hjorte, vildsvin og naturen hvor en picnic kurv på en smuk dag, kan gøre oplevelsen perfekt.

   

  Undervandsjagt

 • Læs mere / køb her Undervandsjagt kan være en sjov og aktiv oplevelse i Østjylland.

  Snorkle rundt og finde fisk hvor du har mulighed for at fange fisk.

  Oplevelsen fra Dykkerbutikken der kan være en sjov gave til jul, fødselsdag, fars dag eller til dig/jer, dækker over 6 timers undervandsjagt med instruktion og dykning.  

  Ølsmagning hos Wintercoat

 • Læs mere / køb her Ved Sabro kan du få en ølsmagning oplevelse hos Wintercoat. En populær gave til fars dag, fødselsdag og jul der inkluderer 1,5 times ølsmagning med rundvisning og smagsprøver på 5-6 forskellige øl i skænkestuen.

   

  Ginsmagning hos Smagførst

 • Læs mere / køb her Hos Smagførst på Jægergårdsgade kan du byde kæresten på en times ginsmagning som den afslappet par oplevelse. Du lærer om ginens verden og smagning på forskellige gin og tonic. Helt ligesom med whisky, rom, øl og vinsmagning, er også ginsmagning en populær oplevelsesgave til kvinder og mænd.

   

  Kropsmassage hos Pure Nature

 • Giv velvære til hende eller ham med kropsmassage hos Pure Nature & Wellness i Beder. Hvem elsker ikke at blive forkælet, og det kan du opnå mange steder i Århus og Omegn som hos Pure Nature.

  Her kan du få 30 minutter for to eller 60 minutters massage for 1 person.

   

  Se byen fra en regnbue

 • Læs mere / køb her Hvis du ikke har set byen fra regnbuen på taget af Aros, så er det en ganske fed oplevelse.

  En gåtur i Olafur Eliassons Your Rainbow Panorama cirklen i farvet glas kan også være en spontan ide til kæresten ham eller hende, og besøge Aros er altid en dejlig kulturel oplevelse.

   

  Malekursus i Århus

 • Læs mere / Køb her Du kan selvfølgelig også finde malekursus oplevelser i Århus. Her finder du blandt andet Fru Madsens, hvor du sammen med 7 andre personer kan få undervisning i at male. Helt ligesom du får afslappet social samvær med andre der også brænder for at male.

   

  Yoga & Meditation

 • Yogaskolen i Århus byder på 4 timers Yoga & Meditation oplevelse til par og singler.

  Her får du 4 timers meditation, spænding og øvelser. Og at få renset og strakt ud er godt for både krop og sind.

   

  Floating hos Float Studio

 • Læs mere / køb her Float Studio byder på Floating som kan kaldes mindfulness på en lidt anderledes og afslappende made.

  Du får 60 minutters float i en floattank hvor du vugges ind i en rolig og afslappende tilstand i krop og sind.  

  Den Uendelige Bro

 • Læs mere / Køb her Et besøg ved Den Uendelige Bro kan være en gratis oplevelse i Århus sammen med kæresten, veninde, bror, børn m.m. Kunstværket og omgivelserne kan danne ramme om en af de romantiske oplevelser i den afslappet og rolige form. Læs på Aros eller Århus.dk hvornår Broen er opsat og hvornår den er taget ned for vinteren.

   

  Stand Up Comedy Århus

 • Læs mere / køb her Hvorfor ikke have en sjov oplevelse med Stand Up i Århus. Det kan være en sjov aften sammen med kæresten, veninder, kammerater eller andre. Du finder flere forskellige muligheder både på dansk og engelsk i Århus. Der er f.eks.

  gratis stand-up på Alberts

 • Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

  Kommode

  Kommode

  Som du kan se nedenfor er der mange Kommoder at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

  Hay Sofa

  Hay Sofa

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Hay sofaer fra adskillige

  Topmadras 90X200

  Topmadras 90X200

  Vi har startet Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Topmadras 90×200. Frem for at skulle besøge forskellige butikker kan

  U Sofa

  U Sofa

  Vi har startet Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige U sofa. Frem for at skulle finde hvert produkt på forskellige

  Knagerække

  Knagerække

  Er du også træt af at skulle besøge internetforhandlere én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på

  Muuto Lamper

  Muuto Lamper

  Som du kan se nedenfor er der mange Muuto lamper at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor

  Montana Reol

  Montana Reol

  Vi har startet Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Montana reol. Frem for selv at skulle klikke rundt på forskellige

  Cafesæt

  Cafesæt

  Vi har lavet Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Cafesæt. Frem for at skulle finde priserne på forskellige internetforhandlere

  Knage

  Knage

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Knager fra en lang

  Percussion

  Percussion

  Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med Percussioner, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Percussion. Som du