18 sjove, flotte eller gode oplevelser i Århus

Oplevelser Århus? Hvis du vil overraske kæresten med noget romantisk i Århus og omegn, eller du måske bare søger en anderledes og sjov ide til ham/hende, hvad er så bedre end at opleve noget i 2020? Vi har fundet et udvalg af oplevelser i Århus der kan være romantiske, sjove eller gratis. Ideerne nedenfor dækker over et bredt udvalg af store og mindre ting der kan opleves af en eller to personer

Guidet tur med en hjemløs

 • Læs mere / køb her Guidet byture er blevet populære rundt omkring i Danmark. I København og Århus finder der et større udvalg, hvor den guidet tur med en person der har oplevet livet på gaden, kan være den anderledes oplevelse til en person eller som par oplevelse.

  Du får en rundtur i Århus set fra det nederste lag af samfundets synsvinkel.  

  Whiskysmagning hos Highlanders Bar

 • Læs mere / Køb her Whisky hos Highlanders Bar kan være den sjove gaveide til mænd og kvinder, hvor det dog ofte er en oplevelse til ham.

  Whiskysmagningen byder på en guide gennem det at smage og forstå den gyldne drik af en kyndig whiskykender.  

  Kaffekursus hos La Cabra

 • Læs mere / køb her Kaffekursus i Århus kan være en gaveide til en veninde, mor, far eller som den sjove par oplevelse sammen med kæresten.

  Oplevelse der giver viden om smag, aroma, ristning og brygning udover det daglige brug på kaffemaskinen i hjemmet.  

  Flødebollekursus hos Social Foodies

 • Læs mere / køb her En sjov ide til hende, ham eller til jer som par, kan være et flødebollekursus hos Social Foodies der kan prøves i Århus og København.

  En god flødebolle er udsøgt. Og hvorfor ikke et anderledes men sjovt kursus hvor du lærer at lave hjemmelavet flødeboller med skum og marcipanbunde. En anderledes og sjov oplevelse der også kan bruges som den sjove par oplevelse i Århus.

   

  Film i Øst for Paradis

 • Læs mere / køb her Du har ikke været i Aarhus, hvis ikke du har set film i Øst på Paradis. Biografen der blev grundlagt i 1978 er ikke moderne som CinemaX, men er en fast bestanddel af kulturen i byen.

  Og ofte finder du de skæve og nogle gange dybt mærkelige film her.

  Hvis du overvejer et ophold for 2 i Århus, kan en tur på Cafe Paradis være et velvalgt pitstop på vej rundt i byen.  

  Bageskole hos Birks Køkken

 • Læs mere / køb her Helt ligesom med flødebolle kursus, kan du opnå nogenlunde samme oplevelse med bageskole hos Birks Køkken. Du får 5 timers kursus i croissanter, brød og surdej sammen med ligesindede der gerne vil lære nyt og opleve.

  En sjov gaveide eller oplevelse du kan prøve med din partner.

   

  Food Walk

 • Læs mere / køb her En food walk på 2 eller 4 timer i Århus med fortællinger om byen, mad og lækkerier fra forskellige deli’er, cafèer og restauranter. En sjov og spændende gastronomisk oplevelse for singler eller som den hyggelige tur med kæresten.

  Helt ligesom det kan være sjovt på en romantisk weekend i smilets by.  

  Marselisborg Dyrehave

 • Læs mere / køb her En gratis oplevelse i Århus for både børn familier og par kan være en tur i Marselisborg Dyrehave. Kom ud i naturen som den afslappende romantiske dag i Århus, hvor i ikke skal nå noget udover hinandens selskab. Oplev de forskellige hjorte, vildsvin og naturen hvor en picnic kurv på en smuk dag, kan gøre oplevelsen perfekt.

   

  Undervandsjagt

 • Læs mere / køb her Undervandsjagt kan være en sjov og aktiv oplevelse i Østjylland.

  Snorkle rundt og finde fisk hvor du har mulighed for at fange fisk.

  Oplevelsen fra Dykkerbutikken der kan være en sjov gave til jul, fødselsdag, fars dag eller til dig/jer, dækker over 6 timers undervandsjagt med instruktion og dykning.  

  Ølsmagning hos Wintercoat

 • Læs mere / køb her Ved Sabro kan du få en ølsmagning oplevelse hos Wintercoat. En populær gave til fars dag, fødselsdag og jul der inkluderer 1,5 times ølsmagning med rundvisning og smagsprøver på 5-6 forskellige øl i skænkestuen.

   

  Ginsmagning hos Smagførst

 • Læs mere / køb her Hos Smagførst på Jægergårdsgade kan du byde kæresten på en times ginsmagning som den afslappet par oplevelse. Du lærer om ginens verden og smagning på forskellige gin og tonic. Helt ligesom med whisky, rom, øl og vinsmagning, er også ginsmagning en populær oplevelsesgave til kvinder og mænd.

   

  Kropsmassage hos Pure Nature

 • Giv velvære til hende eller ham med kropsmassage hos Pure Nature & Wellness i Beder. Hvem elsker ikke at blive forkælet, og det kan du opnå mange steder i Århus og Omegn som hos Pure Nature.

  Her kan du få 30 minutter for to eller 60 minutters massage for 1 person.

   

  Se byen fra en regnbue

 • Læs mere / køb her Hvis du ikke har set byen fra regnbuen på taget af Aros, så er det en ganske fed oplevelse.

  En gåtur i Olafur Eliassons Your Rainbow Panorama cirklen i farvet glas kan også være en spontan ide til kæresten ham eller hende, og besøge Aros er altid en dejlig kulturel oplevelse.

   

  Malekursus i Århus

 • Læs mere / Køb her Du kan selvfølgelig også finde malekursus oplevelser i Århus. Her finder du blandt andet Fru Madsens, hvor du sammen med 7 andre personer kan få undervisning i at male. Helt ligesom du får afslappet social samvær med andre der også brænder for at male.

   

  Yoga & Meditation

 • Yogaskolen i Århus byder på 4 timers Yoga & Meditation oplevelse til par og singler.

  Her får du 4 timers meditation, spænding og øvelser. Og at få renset og strakt ud er godt for både krop og sind.

   

  Floating hos Float Studio

 • Læs mere / køb her Float Studio byder på Floating som kan kaldes mindfulness på en lidt anderledes og afslappende made.

  Du får 60 minutters float i en floattank hvor du vugges ind i en rolig og afslappende tilstand i krop og sind.  

  Den Uendelige Bro

 • Læs mere / Køb her Et besøg ved Den Uendelige Bro kan være en gratis oplevelse i Århus sammen med kæresten, veninde, bror, børn m.m. Kunstværket og omgivelserne kan danne ramme om en af de romantiske oplevelser i den afslappet og rolige form. Læs på Aros eller Århus.dk hvornår Broen er opsat og hvornår den er taget ned for vinteren.

   

  Stand Up Comedy Århus

 • Læs mere / køb her Hvorfor ikke have en sjov oplevelse med Stand Up i Århus. Det kan være en sjov aften sammen med kæresten, veninder, kammerater eller andre. Du finder flere forskellige muligheder både på dansk og engelsk i Århus. Der er f.eks.

  gratis stand-up på Alberts

 • Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

  Barstol

  Barstol

  Hvis du leder efter Barstole behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige online forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Når du først har investeret i de rigtige barstole,

  Dyrker du outdoor? Så skal påklædningen være i orden

  Dyrker du outdoor? Så skal påklædningen være i orden

  Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Hvis du elsker at dyrke outdoor, så er du naturligvis også opmærksom på, at oplevelsen udelukkende bliver bedre, hvis du har sikret dig, at du har udstyret i orden. I denne forbindelse skal det naturligvis også understreges, at der er rigtig

  Madrasser 160X200

  Madrasser 160X200

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Madrasser 160×200 fra adskillige billige forhandlere fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle besøge hver enkelt shop. Sover du godt om natten? Hvis

  Eilersen Sofa

  Eilersen Sofa

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Eilersen sofaer fra en lang række troværdige forhandlere fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle finde hvert produkt på hver enkelt butik.

  Le Klint Lamper

  Le Klint Lamper

  Som du kan se nedenfor er der mange Le klint lamper at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi åbnet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side. Er du på udkig efter lamper

  Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

  Valg af bedste gamer stol – hvad er vigtigt?

  Er du glad for at game? Så bør du investere i en gamer stol. En gamer stol er en stol, der er skabt til, at du kan game i den. Derfor er alt fra det ergonomiske design til farverne egnede til dig som gamer. Hvis du gamer meget, er det nemlig vigtigt med den rette

  Spisebordsstol

  Spisebordsstol

  Velkommen til Kulturnet.dk. Her elsker vi Spisebordsstole, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Spisebordsstol. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores side gør valget lidt mere overskueligt. Det vigtigste når man skal udskifte sine gamle eller købe nye møbler,

  Slow Cooker

  Slow Cooker

  Hvis du leder efter Slow cookere behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. En af de største trends indenfor madlavning lige nu er

  Montana Reol

  Montana Reol

  Vi har startet Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Montana reol. Frem for selv at skulle klikke rundt på forskellige forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Er du på udkig efter den helt rette

  Fem byer du bør besøge på din tur til det vestlige USA

  Fem byer du bør besøge på din tur til det vestlige USA

  Den vestlige del af USA byder på mange berømte stater. Blandt andet er der tale om Nevada, Arizona, Alaska, Hawaii og Californien. Derfor tog vi den hårde udfordring med at vælge fem byer, som du bør på besøge på en tur til den vestlige del af USA. Las Vegas skal opleves mindst én gang i

  Hæklede Tæpper

  Hæklede Tæpper

  Vi har startet Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Hæklet tæppe. Frem for selv at skulle finde hver pris på forskellige internetbutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse Mangler du det perfekte lille gulvtæppe til børneværelset? Eller måske til entreen? Det kan

  Sådan rengøres magnetpladen afhængigt af materialet

  Først og fremmest er det vigtigt at huske, at ikke alle plaques er skabt lige: nogle er lavet af skifer, nogle er lavet af metal, nogle er lavet af glas; De kan være glatte eller ru, emaljerede eller malede, mere eller mindre porøse… Derfor skal der anvendes forskellige rengøringsmetoder afhængigt af materialet. Så lad os

  En lille introduktion til online spil

  En lille introduktion til online spil

  Hvis du mangler ekstra luft i økonomien, kan du læse denne artikel og lære, hvordan du gennem online casinospil kan tjene lidt ekstra lommepenge hjem – eller måske den helt store jackpot, der kan gøre dig millionær. Uanset hvilket spil du vælger at spille, så er det bedst at være så godt forberedt som overhovedet

  Lænestole

  Lænestole

  Hvis du leder efter Lænestole behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Leder du efter det helt perfekte møbel, der tillader dig

  Kenwood Køkkenmaskine

  Kenwood Køkkenmaskine

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Kenwood køkkenmaskiner fra en lang række troværdige danske webshops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt butik. En Kenwood køkkenmaskine