kulturnet logo

18 hyggelige juleophold i Danmark, Tyskland & Sverige

Søger du/i inspiration til juleophold i Danmark, Tyskland eller Sverige i 2020? Dèt finder du her, hvor du får forskellige ideer til kroer og hoteller der har pyntet op til jul til den fine oplevelse.

Brug et ophold til forskellige oplevelser. Her kan de være de mange julemarkeder i Europa der måske kan kombineres med opholdet i Jylland, Sjælland, Fyn, Tyskland, Sverige eller andet sted

Reklame: Gavebordet.dk hjælper dig med at finde den helt rigtige julegave.

Hvad enten du leder efter en gave til pigen der elsker Gurli Gris eller til hende der ikke drømmer om andet end en ny Kähler vase, så kan Gavebordet.dk hjælpe.

På Gavebordet kan du nemlig søge blandt 900.000 gaveideer, og få inspiration til at finde den helt rigtige gave.

Prøv selv – Klik her og besøg Gavebordet nu >>

Nørre Vissing Kro, Skanderborg

 • Nørre Vissing Kro anno 1801 ligger i det idylliske landskab omkring Skanderborg. Her finder du et kreativt køkken med en udsøgt vinkælder og super hyggelig restaurant. Kroen er tæt på Horsens, Silkeborg og Århus hvor du eller i kan have udflugter i december.

   

  Oplevelser kan være julemarked i Den Gamle By, der måske skal danne ramme om julen og hygge uden der skal huskes på pakkekalender, julekalender, julegaver m.m.  

  Rold Storkro, Skørping

 • Rold StorKro kan danne ramme om et hyggeligt juleophold i Nordjylland.

   

  Kroen som dog nok mere har størrelse af stor hotel frem for den lille kro, ligger i den eventyrlige Rold Sko. Her kan du nyde roen og det flotte landskab med gåture. Helt ligesom området byder på mange oplevelser med kalkminer, golfklub og andet til at slappe af med som familie eller romantisk weekendophold i Nordjylland.

   

  Hindsgavl Slot, Middelfart

 • På Fyn ved Middelfart, finder du Hindsgavl Slot.

   

  Et populært sted for par hvor slottet ligger fredfyldt i grønne omgivelser med udsigt over Fænø Sund og Lillebælt.

  Restauranten Den Hvide Dame er opkaldt et spøgelse, der siges at hjemsøge slottet. Og beliggenheden er tæt på Fredericia eller Odense hvis der skal bydes på oplevelser, shopping og andet i december. Romantisk ophold for 2 på et slot i julen.

   

  Schackenborg Slotskro, Tønder

 • Schackenborg Slotskro ligger i landsbyen Møgeltønder ved Tønder i Sønderjylland.

   

  Her finder du den gamle kro der er nærmeste nabo til Schackenborg Slot, og som har været grevelig privilegeret siden 1687. En hyggelig kro der byder på julebuffet med 24 lækre anretninger, fri bar med øl, vand, vin og spiritus.

   

  Hotel Europa Aabenraa

 • Aabenraa byder på Hotel Europa der ligger tæt på havnen og Aabenraa Fjord.

   

  Et ophold i det sønderjyske hvor der kan køres rundt og opleves den ægte sønderjyske gæstfrihed. Helt ligesom en tur over grænsen kan byde på julemarkeder i Flensborg, Glücksburg og andre oplevelser.

   

  Hotel Fjordgården, Ringkøbing

 • Hvis du/i elsker Vestjylland og Vesterhavet, byder Hotel Fjordgården i Ringkøbing på juleophold der kan være romantisk weekendophold, wellnessferie, oplevelser eller afslapning i juletiden. Der findes mange afslappende og hyggelige steder i Jylland, hvor det vestjyske ved Ringkøbing kan være ganske betagende i december.

   

   

  Hotel Gilleleje Strand

 • Hotel Gilleleje Strand kan byde på den store klassiske julebuffet i december eller som det hyggelige nytårsophold.

   

  Badehotellet der i dag er nyrenoveret, har en historie helt tilbage fra 1896 der kan danne ramme om afslapning og hygge i Nordsjælland

   

  Skjalm Hvide Hotel, Slangerup

 • Skjalm Hvide Hotel ved Slangerup kan danne ramme om juleophold i Nordsjælland. Fra Slangerup kan du både komme ind til København, som nyde Nordsjælland og julemiddag på hotellet.

   

  Her kan du booke juleophold fra 25/11 til 20/12 i 2019.

   

  Kurhotel Skodsborg

 • Kurhotel Skodsborg kan danne ramme om det hyggelige eller romantiske juleophold.

   

  Tæt på København og lige ved Dyrehaven og Øresund, kan du eller i få et hyggeligt ophold i december måned. Gå ture i naturen og ved vandet. Og bliv varmet foran pejsen eller i den luksuriøse wellnessafdeling.

  Du kan ikke få ophold juleaften på kurhotellet.  

  Marienlyst Strandhotel, Helsingør

 • Marienlyst Strandhotel i Helsingør kan byde på juleophold fra midten til slutningen af december. Her i vandkanten kan der slappes af, hvor du også finder ”Cuur- og Badeanstalt” til ekstra velvære. Strandhotellet byder på de store terrasser direkte ud vandet, samt casino og gourmet i restauranten Brasserie 1861.  

   

  Hotel Residens Møn, Stege

 • Ved Stege på Møn finder du Hotel Residens, der byder på juleaften ophold.

   

  Her i den charmende gamle købstad finder du hotellet der byder på den flotte solnedgang over Stege Bugt.

  Find hygge og afslapning med den smukke natur med Møns Klint, den blå time, Liselund Slot m.m.

   

  Juleophold i Ribe

 • Hotel Dagmar i Ribe kan byde på et hyggeligt juleophold i Danmarks ældste by. Ribe er en charmerende by, hvor julen med pynt, lys og julemarked gør den helt unik.

   

  Du kan vælge et weekendophold i december eller nyde juleaften på hotel i Ribe med udsøgt gastronomisk julemenu.  

  Juleophold tæt på Flensborg

 • Flensborg i juletiden er populært sted som romantisk ophold eller med familie. Og tæt på Flensborg finder du det hygge strandhotel Steinberghaff, der emmer af landlig julehygge i december. Kombinerer de smukke omgivelser ved strandkanten med gåture og ture ind til Flensborg hvor du finder julemarked m.m.

   

  Helt ligesom du finder julemarkeder i de mindre omkring liggende byer sydover. Måske weekendophold i Flensborg er det perfekte romantiske ophold for 2 i december.

   

  Julemarked i Lübeck

 • Julemarked i Lübeck er en af de mest populære julemarkeder. Her starter de forskellige af byens julemarkeder sidst i november og er åben frem til nytår. Biltur til den historiske hansaby i december er et besøg værd, både som weekendophold med familie eller det romantiske juleophold.  

   

  Hotels am Kranichsee, Harzen

 • Harzen er noget længere nede i Tyskland, men dog stadig i en ganske fin kørelængde. Harzen er et fantastisk flot og charmerende område hvor du kan holde juleferie eller forlænget weekendhold i Tyskland. Tæt på Goslar finder du Hotels am Kranichsee hvor du finder restaurant, bar, indendørs swimmingpool, jacuzzi og wellness. Nyd de fantastiske naturoplevelser eller den utrolig smukke by Goslar.

   

   

  Elsabo Herrgård, Berga Småland, Sverige

 • Midt i Astrid Lindgrens Småland finder du den ægte herrgård Elsabo. Her finder du idyl på det nye hotelkompleks der er indrettet i herregården.

   

  Slap af på den hyggelige cafe ved søen eller brug en privat sauna med udsigt over søren.  

  Toftaholm herregård, Skåne

 • Toftaholm Herregård i Skåne ligger kun 2 timer fra København. Her finder den hyggelige knitrende ild fra pejsen med ægte romantisk herregårdsjul.

   

  Nyd julen, hinanden og lidt forkælelse med spabad og damp i saunaen.

   

  Juleaften på Oslobåden

  Hvis du ønsker en romantisk jul med din partner, hvor i kan være alene men samtidig også vil have julehygge, kan en juleaften på Oslobåden måske være for dig/jer? Overnatningen i kahyt, julemiddag og underholdning med dans m.m. Læs mere hos DFDS

  Højskoler med juleophold?

  Der findes forskellige muligheder for højskole ophold i julen.

  Her kan det være på Krogerup Højskole ved Humlebæk hvor du får foredrag, workshops, julemad og hygge. Alternativet kan være et ophold på Jaruplund Højskole ved Flensborg

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Klapstol

Klapstol

Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på

Sølvringe

Sølvringe

Er du også træt af at skulle besøge internetforhandlere én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her

Badeværelseslamper

Badeværelseslamper

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Badeværelseslamper fra adskillige billige

Splitlagen

Splitlagen

Vi har startet Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Splitlagen. Frem for selv at skulle undersøge forskellige shops kan du

Bænk

Bænk

Vi har startet Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Bænk. Frem for at skulle finde produkterne på forskellige shops

House Doctor Lamper

House Doctor Lamper

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi House doctor lamper, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige House

Midi Keyboard

Midi Keyboard

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på

Skummadras 90X200

Skummadras 90X200

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Skummadrasser 90×200 fra en