18 hyggelige juleophold i Danmark, Tyskland & Sverige

Søger du/i inspiration til juleophold i Danmark, Tyskland eller Sverige i 2020? Dèt finder du her, hvor du får forskellige ideer til kroer og hoteller der har pyntet op til jul til den fine oplevelse.

Brug et ophold til forskellige oplevelser. Her kan de være de mange julemarkeder i Europa der måske kan kombineres med opholdet i Jylland, Sjælland, Fyn, Tyskland, Sverige eller andet sted

Reklame: Gavebordet.dk hjælper dig med at finde den helt rigtige julegave.

Hvad enten du leder efter en gave til pigen der elsker Gurli Gris eller til hende der ikke drømmer om andet end en ny Kähler vase, så kan Gavebordet.dk hjælpe.

På Gavebordet kan du nemlig søge blandt 900.000 gaveideer, og få inspiration til at finde den helt rigtige gave.

Prøv selv – Klik her og besøg Gavebordet nu >>

Nørre Vissing Kro, Skanderborg

 • Nørre Vissing Kro anno 1801 ligger i det idylliske landskab omkring Skanderborg. Her finder du et kreativt køkken med en udsøgt vinkælder og super hyggelig restaurant. Kroen er tæt på Horsens, Silkeborg og Århus hvor du eller i kan have udflugter i december.

   

  Oplevelser kan være julemarked i Den Gamle By, der måske skal danne ramme om julen og hygge uden der skal huskes på pakkekalender, julekalender, julegaver m.m.  

  Rold Storkro, Skørping

 • Rold StorKro kan danne ramme om et hyggeligt juleophold i Nordjylland.

   

  Kroen som dog nok mere har størrelse af stor hotel frem for den lille kro, ligger i den eventyrlige Rold Sko. Her kan du nyde roen og det flotte landskab med gåture. Helt ligesom området byder på mange oplevelser med kalkminer, golfklub og andet til at slappe af med som familie eller romantisk weekendophold i Nordjylland.

   

  Hindsgavl Slot, Middelfart

 • På Fyn ved Middelfart, finder du Hindsgavl Slot.

   

  Et populært sted for par hvor slottet ligger fredfyldt i grønne omgivelser med udsigt over Fænø Sund og Lillebælt.

  Restauranten Den Hvide Dame er opkaldt et spøgelse, der siges at hjemsøge slottet. Og beliggenheden er tæt på Fredericia eller Odense hvis der skal bydes på oplevelser, shopping og andet i december. Romantisk ophold for 2 på et slot i julen.

   

  Schackenborg Slotskro, Tønder

 • Schackenborg Slotskro ligger i landsbyen Møgeltønder ved Tønder i Sønderjylland.

   

  Her finder du den gamle kro der er nærmeste nabo til Schackenborg Slot, og som har været grevelig privilegeret siden 1687. En hyggelig kro der byder på julebuffet med 24 lækre anretninger, fri bar med øl, vand, vin og spiritus.

   

  Hotel Europa Aabenraa

 • Aabenraa byder på Hotel Europa der ligger tæt på havnen og Aabenraa Fjord.

   

  Et ophold i det sønderjyske hvor der kan køres rundt og opleves den ægte sønderjyske gæstfrihed. Helt ligesom en tur over grænsen kan byde på julemarkeder i Flensborg, Glücksburg og andre oplevelser.

   

  Hotel Fjordgården, Ringkøbing

 • Hvis du/i elsker Vestjylland og Vesterhavet, byder Hotel Fjordgården i Ringkøbing på juleophold der kan være romantisk weekendophold, wellnessferie, oplevelser eller afslapning i juletiden. Der findes mange afslappende og hyggelige steder i Jylland, hvor det vestjyske ved Ringkøbing kan være ganske betagende i december.

   

   

  Hotel Gilleleje Strand

 • Hotel Gilleleje Strand kan byde på den store klassiske julebuffet i december eller som det hyggelige nytårsophold.

   

  Badehotellet der i dag er nyrenoveret, har en historie helt tilbage fra 1896 der kan danne ramme om afslapning og hygge i Nordsjælland

   

  Skjalm Hvide Hotel, Slangerup

 • Skjalm Hvide Hotel ved Slangerup kan danne ramme om juleophold i Nordsjælland. Fra Slangerup kan du både komme ind til København, som nyde Nordsjælland og julemiddag på hotellet.

   

  Her kan du booke juleophold fra 25/11 til 20/12 i 2019.

   

  Kurhotel Skodsborg

 • Kurhotel Skodsborg kan danne ramme om det hyggelige eller romantiske juleophold.

   

  Tæt på København og lige ved Dyrehaven og Øresund, kan du eller i få et hyggeligt ophold i december måned. Gå ture i naturen og ved vandet. Og bliv varmet foran pejsen eller i den luksuriøse wellnessafdeling.

  Du kan ikke få ophold juleaften på kurhotellet.  

  Marienlyst Strandhotel, Helsingør

 • Marienlyst Strandhotel i Helsingør kan byde på juleophold fra midten til slutningen af december. Her i vandkanten kan der slappes af, hvor du også finder ”Cuur- og Badeanstalt” til ekstra velvære. Strandhotellet byder på de store terrasser direkte ud vandet, samt casino og gourmet i restauranten Brasserie 1861.  

   

  Hotel Residens Møn, Stege

 • Ved Stege på Møn finder du Hotel Residens, der byder på juleaften ophold.

   

  Her i den charmende gamle købstad finder du hotellet der byder på den flotte solnedgang over Stege Bugt.

  Find hygge og afslapning med den smukke natur med Møns Klint, den blå time, Liselund Slot m.m.

   

  Juleophold i Ribe

 • Hotel Dagmar i Ribe kan byde på et hyggeligt juleophold i Danmarks ældste by. Ribe er en charmerende by, hvor julen med pynt, lys og julemarked gør den helt unik.

   

  Du kan vælge et weekendophold i december eller nyde juleaften på hotel i Ribe med udsøgt gastronomisk julemenu.  

  Juleophold tæt på Flensborg

 • Flensborg i juletiden er populært sted som romantisk ophold eller med familie. Og tæt på Flensborg finder du det hygge strandhotel Steinberghaff, der emmer af landlig julehygge i december. Kombinerer de smukke omgivelser ved strandkanten med gåture og ture ind til Flensborg hvor du finder julemarked m.m.

   

  Helt ligesom du finder julemarkeder i de mindre omkring liggende byer sydover. Måske weekendophold i Flensborg er det perfekte romantiske ophold for 2 i december.

   

  Julemarked i Lübeck

 • Julemarked i Lübeck er en af de mest populære julemarkeder. Her starter de forskellige af byens julemarkeder sidst i november og er åben frem til nytår. Biltur til den historiske hansaby i december er et besøg værd, både som weekendophold med familie eller det romantiske juleophold.  

   

  Hotels am Kranichsee, Harzen

 • Harzen er noget længere nede i Tyskland, men dog stadig i en ganske fin kørelængde. Harzen er et fantastisk flot og charmerende område hvor du kan holde juleferie eller forlænget weekendhold i Tyskland. Tæt på Goslar finder du Hotels am Kranichsee hvor du finder restaurant, bar, indendørs swimmingpool, jacuzzi og wellness. Nyd de fantastiske naturoplevelser eller den utrolig smukke by Goslar.

   

   

  Elsabo Herrgård, Berga Småland, Sverige

 • Midt i Astrid Lindgrens Småland finder du den ægte herrgård Elsabo. Her finder du idyl på det nye hotelkompleks der er indrettet i herregården.

   

  Slap af på den hyggelige cafe ved søen eller brug en privat sauna med udsigt over søren.  

  Toftaholm herregård, Skåne

 • Toftaholm Herregård i Skåne ligger kun 2 timer fra København. Her finder den hyggelige knitrende ild fra pejsen med ægte romantisk herregårdsjul.

   

  Nyd julen, hinanden og lidt forkælelse med spabad og damp i saunaen.

   

  Juleaften på Oslobåden

  Hvis du ønsker en romantisk jul med din partner, hvor i kan være alene men samtidig også vil have julehygge, kan en juleaften på Oslobåden måske være for dig/jer? Overnatningen i kahyt, julemiddag og underholdning med dans m.m. Læs mere hos DFDS

  Højskoler med juleophold?

  Der findes forskellige muligheder for højskole ophold i julen.

  Her kan det være på Krogerup Højskole ved Humlebæk hvor du får foredrag, workshops, julemad og hygge. Alternativet kan være et ophold på Jaruplund Højskole ved Flensborg

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Bænk Med Opbevaring

Bænk Med Opbevaring

Som du kan se nedenfor er der mange Bænke med opbevaring at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi åbnet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side. Bænke er blandt tidens

Parforhold og brug af elektronik: Sådan løser I jeres udfordringer

Parforhold og brug af elektronik: Sådan løser I jeres udfordringer

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Smartphones, tablets og andre digitale enheder kan stjæle så meget tid og opmærksomhed, at det kan have negativ indflydelse på parforholdet. Situationen kan hurtigt udvikle sig fra en lille udfordring til et stort problem, hvis man ikke gør noget ved det

Seng 90X200

Seng 90X200

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Senge 90×200 fra mange billige danske butikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle besøge hver enkelt webshop. Hvis du bor alene og ikke har

Sådan vælger du den rette morgengave til bruden

En morgengave gives den første morgen efter brylluppet, og det var førhen kun bruden, der fik denne. Det var altid en pengesum, der var aftalt i forvejen og skulle sikre kvinden særeje i det tilfælde, at hun forblev barnløs, og derfor ikke havde juridisk ret til at arve sin mand. I dag har morgengaver dog

Midi Keyboard

Midi Keyboard

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Midi keyboard, nemt og simpelt. Så du vil i gang med at spille musik, men

Armbånd

Armbånd

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Armbånd fra adskillige af de billigste online forhandlere fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle undersøge hver enkelt shop. Armbånd er et

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver

Det er nemt at forstå hvorfor oplevelsesgaver er et hit. Det kan være svært at blive ved med at finde på, når der skal gives en gave, og den selvfølgelig skal vække glæde hos modtageren. Før i tiden var det mest den ældre generation, det var svært at hitte på til, men nu har de

tyngdedyne til voksne

Tyngdedyne til voksne – 6 ting du skal overveje inden køb

Tyngdedyner kan være fantastiske og hjælpe mod en række af forskellige udfordringer. Nogle bruger f.eks. en tyngdedyne, hvis de har svært ved at falde i søvn om aftenen. Der er flere beviser på, at folk har lettere ved at falde i søvn, når de har mere vægt på kroppen. En tyngdedyne er også noget, der

Sådan holder du dig opdateret mens du er på farten

Sådan holder du dig opdateret mens du er på farten

Når du er ude at rejse, kan det være svært for dig at følge med i, hvad der sker derhjemme. Det gælder både i forhold til politik og samfund, i forhold til dine venner og familie og i forhold til de ting, som du går op i. Det er derfor en god ide, at du

Forkæl jer selv og den lille

Forkæl jer selv og den lille

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Har du og kæresten lige fået en lille ny? Først og fremmest tillykke med forældreskabet ­– der er ikke noget så fantastisk som et lille nyt familiemedlem, men det kan også være hårdt og ikke mindst tidskrævende. Faktisk mener mange kvinder

Gæstesenge

Gæstesenge

Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med Gæstesenge, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Gæsteseng. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere. Er du kommet til et punkt, hvor du har rum til overs i

Udnyt konkurrencen på bredbånd, og find den gode og billige løsning

Annonce Man kan i dag ikke komme udenom internettet. Dets brugbarhed og nødvendighed omringer os, og vi kan, og ofte skal, klare stort set alt via nettet: arbejde, underholdning, handel, pasbestilling, rutevejledning og meget, meget mere. Derfor er det en rigtig god idé, at man derhjemme har en god og stabil bredbåndsforbindelse. Men ligesom med

Klapstol

Klapstol

Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Klapstol, nemt og simpelt. En klapstol er en mere praktisk, mere kompakt og mere pladsbesparende

Lædersofa

Lædersofa

Hvis du leder efter Lædersofaer behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde priserne på forskellige online forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Det kan være svært at finde den helt perfekte

500 års reformationsjubilæum

500 års reformationsjubilæum

Forfatter: Robert J. Buhl I 2017 fejrer den protestantiske gren af den kristne kirke 500-året for reformationens indstiftelse med Martin Luthers legendariske aktion i 1517, hvor han eftersigende skulle have hamret 95 teser op på kirkedøren i den tyske by Wittenberg. Et debatindlæg ville vi givetvis kalde det i vores dage. Teserne var en offentlig kritik