kulturnet logo

Inspiration: Sådan kan du spare penge i din hverdag

Sponsoreret af Lead Supply Det kan nok ikke komme bag på nogle, at der lige nu hærger en pandemi verden over. Pandemien har gjort store indgreb i vores hverdag, og mange har skulle vænne sig til en helt ny dagligdag med restriktioner og nye rutiner. Nogle har været heldige at kunne beholde deres arbejde, mens andre må se sig selv blive afskediget.

Uanset hvad kan det være svært at holde hovedet oppe under en sådan krise, da bekymringerne har det med at tage over.

I kølvandet på dette, opstår der også mange bekymringer omkring en økonomisk usikkerhed i fremtiden.

Hvis du har økonomiske bekymringer, kan du læse med her og måske få inspiration til, hvordan du kan spare nogle penge i din hverdag – så du har én bekymring mindre.  

Få styr på dine lån og afbetalinger

Rigtig mange danskere har lån og nogle mere end et lån. Dette kan typisk være i forbindelse med f.eks. køb af hus, bil, renovering eller andre større forbrugsting. Disse lån kan være optaget på forskellige grundlag og tidspunkter gennem ens liv, og måske hos forskellige udbydere.

Hvis du er en af dem som har flere lån, kan det være at det er på tide at tage et kig på hvad der er sket på lånemarkedet. På låneguiden hos Ekstra Bladet kan du sammenligne forskellige nye lån og priser. Der er kommer løbende nye lån til, som som det potentielt set kan give mening at omlægge sine nuværende lån til. Den stigende konkurrence inden for lånebranchen kan også betyde at renteniveauer falder og at flere billige lån ser dagens lys. Det kan være, at du har op til flere lån med forhøjede renter, hvor der kan være mulighed for at du kan spare penge. En af de nyere type lån er ‘samlelån’, hvilket betyder at man samler alle sin lån et sted, for derved at få mere overblik.

Dette kan også medføre en besparelse på betalte renter. Alt afhængigt af hvad du betaler for dine lån i dag, er der altså mulighed for at du kan spare en del, ved at omlægge dine nuværende lån til ét samlet lån.

Det kan selvfølgelig virke selvmodsigende at optage et lån for at betale sine lån af, men undersøger man markedet grundigt inden man vælger lån og udbyder, kan det i nogle tilfælde være en god økonomisk beslutning.

Husk at gøre dig nogle tanker om din fremtidige økonomi, som skal kunne bære dette lån. Overvejer du at optage et nt lån, kan du finde mange gode råd i forbindelse hermed rundt omkring på nettet.  

Alle kan få gavn af at lægge et budget

En anden måde, hvorpå du nemt kan spare penge i hverdagen er ved at lægge et budget. Når du lægger et budget, får du nemlig lige pludselig noget at forholde dig til, og du kan derfor konkurrere lidt med dig selv om at overholde dette budget hver måned. På den måde kan du også spare dig selv for at bruge penge på unødvendige og impulsive ting, der er mere ”nice to have” end ”need to have”. På nettet kan du finde mange gode skabeloner, som du kan bruge til at lægge dit budget

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Vielsesringe Guld

Vielsesringe Guld

Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på

Seng 140X200

Seng 140X200

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Senge 140×200 fra mange

Saftpresser

Saftpresser

Hvis du leder efter Saftpresser behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Solcellelamper

Solcellelamper

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Solcellelamper fra adskillige sikre

Knagerække

Knagerække

Er du også træt af at skulle besøge internetforhandlere én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på

Bænk Med Opbevaring

Bænk Med Opbevaring

Som du kan se nedenfor er der mange Bænke med opbevaring at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

Stigereol

Stigereol

Som du kan se nedenfor er der mange Stigereoler at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring.