kulturnet logo

Bedste Pålægsmaskine: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde pålægsmaskine. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle pålægsmaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pålægsmaskine til frostvarer – 300 mm

 • Dagens pris: 11495,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 17995.00, nu kun 11495,-.
  Du sparer 6500 kr. / 36 %
 • Fundet hos Maxigastro.com

Vores første anbefaling er “Pålægsmaskine til frostvarer – 300 mm” som lige nu er på tilbud hos Maxigastro.com.

Her er prisen sat ned med 36 % og kan altså fås for kun 11495,- – en besparelse på 6500 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Topmodel fra Italienske Swedlinghaus. Skråtstillet og specialfremstillet til at skære frostvarer (-6° C).
Fremstillet af anodiseret støbt aluminiumslegeringskonstruktion.Med rem/drevet transmission, motor med termisk beskyttelse, lav- / spændingskontrol…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

2: Pålægsmaskine – Standard Line – 250 mm

 • Dagens pris: 3995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4995.00, nu kun 3995,-.
  Du sparer 1000 kr. / 20 %
 • Fundet hos Maxigastro.com

Anden anbefaling har vi fundet hos Maxigastro.com, hvor du kan købe Pålægsmaskine – Standard Line – 250 mm til kun 3995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Solid pålægsmaskine fra CombiSteel med 250 mm klinge – velegnet til den mindre café eller restaurant.
Fremstillet i støbejern.
SPECIFIKATIONERBredde (mm) 494Dybde (mm) 402Højde (mm) 398Spænding (Volt) 230El. effekt (kW) 0,15Diameterkniv (mm) 250Justerbar…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

3: Pålægsmaskine 350 mm

 • Dagens pris: 14995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 17995.00, nu kun 14995,-.
  Du sparer 3000 kr. / 16 %
 • Fundet hos Maxigastro.com

Næste anbefaling er “Pålægsmaskine 350 mm”.

Dagens bedste tilbud på “Pålægsmaskine 350 mm” har vi fundet hos Maxigastro.com hvor prisen lige nu er 14995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Topmodel fra Italienske Swedlinghaus. Skråtstillet og derfor ideel til pålæg og anbefales til professionel brug i f.eks.
slagterforretninger og delikatesser.
Fremstillet af anodiseret støbt aluminiumslegeringskonstruktion.Med rem/drevet transmission, mot…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

4: Pålægsmaskine til ost – 350 mm

 • Dagens pris: 24995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 28995.00, nu kun 24995,-.
  Du sparer 4000 kr. / 13 %
 • Fundet hos Maxigastro.com

Sidste produkt på vores liste er Pålægsmaskine til ost – 350 mm som vi har fundet til 24995,- hos Maxigastro.com.

Forhandlerens beskrivelse:
Topmodel fra Italienske Swedlinghaus. Skråtstillet og specialfremstillet til at skære ost.
Fremstillet af anodiseret støbt aluminiumslegeringskonstruktion.Med rem/drevet transmission, motor med termisk beskyttelse, lav- / spændingskontrol, smedet og hær…

Se hos Maxigastro.com ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste pålægsmaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse pålægsmaskine:

Dyreste Pålægsmaskine på listen er Pålægsmaskine – Automatisk – 350 mm fra Maxigastro.com med en pris på 34995.00. Billigste udvalgte Pålægsmaskine er Ritter knivblad til pålægsmaskine 517132 som du kan købe for 249.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 34746 kr. – de 4 Pålægsmaskine vi har fundet koster i gennemsnit 45480.25 kr.
Ovenstående Pålægsmaskine data og priser er hentet fra 9 butikker (Maxigastro.com, Barlife.dk, KitchenOne.dk, Coop.dk, Elgiganten, Proshop.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Homeshop.dk). Alle Pålægsmaskine tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pålægsmaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Pålægsmaskine blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pålægsmaskine:

I dag er det muligt at købe det meste pålæg i skiver direkte fra supermarkedet. Alligevel vælger stadigt flere mennesker at investere i en pålægsmaskine, da det både øger kvaliteten og smagen, når madvarerne er friskskåret. Hvis du holder af at lave dit eget pålæg, er det desuden en praktisk køkkenmaskine at have stående. Læs med i denne guide, hvis du vil blive klogere på emnet, inden du køber din nye pålægsmaskine, så du kan være helt sikker på, at du ender med en model, der passer til dine behov, og som du kan få stor glæde af i mange år

Kan jeg få en pålægsmaskine, hvor man selv kan indstille tykkelsen på skiverne?

Mange pålægsmaskiner gør det muligt for dig selv at vælge, om skiverne skal være tykke eller tynde. Alt efter hvilken type pålæg du skærer, kan det være en fordel at kunne indstille tykkelsen på skiverne. Herudover kan det være, at du har lyst til noget helt andet i morgen, end du havde i går — og så er det rart at have friheden til selv at vælge. Det samme gælder, hvis I er mange familiemedlemmer, der alle har forskellige ønsker — så kan alle behov mødes på én gang.

Især de papirtynde skiver være noget nær umulige at fremtrylle med en kniv, og her er en pålægsmaskine en stor hjælp

Hvilke størrelser kan man vælge imellem?

Selvom idéen om en pålægsmaskine måske leder tankerne hen på de store maskiner, der ofte står hos slagteren i supermarkedet, så behøver de ikke altid være så bombastiske. Du vil sagtens kunne finde en mindre model, som passer perfekt ind i dit køkken, og som endda har et nydeligt design, der passer fint til indretningen, Du kan se mange forskellige pålægsmaskine designs på pålægsmaskine.dk.

Kan man få modeller, der er sikre til børn?

En pålægsmaskine kan være oplagt at bruge, hvis du skal imponere dine gæster med et lækkert ostebord med kiks, vin og en masse forskellige typer friskskåret ost og spegepølse. Samtidigt kan maskinerne være enormt praktiske i hverdagen, når der skal laves madpakker til hele familien — eller når familien er samlet om morgenmaden om søndagen. I begge tilfælde behøver du ikke bekymre dig om dine børns sikkerhed i forhold til maskinen.

I dag fås mange modeller nemlig i designs, der gør det svært at få fingrene i klemme eller komme til skade, takket være udstyr som spærrefunktioner og tommelbeskyttelse samt skridsikre underlag. Selvom maskinerne er udviklet med madvarer som ost og kødpålæg for øje, kan du også anvende den til at skære andre fødevarer som eksempelvis gulerødder og agurker, eller måske endda dej til småkager. Derfor vil du med sikkerhed få stor glæde af din nye pålægsmaskine, uanset hvilken model du vælger at gå efter

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk