kulturnet logo

Bedste Marguerit Ring: Se top 5 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde marguerit ring. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle marguerit ring tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lund Copenhagen Marguerit ring – 9 mm. forgyldt sølv

 • Dagens pris: 535,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 595.00, nu kun 535,-.
  Du sparer 60 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Vores første anbefaling er “Lund Copenhagen Marguerit ring – 9 mm. forgyldt sølv” fra mærket Lund Copenhagen.

Produktet er lige nu på tilbud hos Guldcenter.dk hvor prisen er sat ned fra 595.00 til 535,- – en besparelse på 60 kr. / 10 %

Forhandlerens beskrivelse:
En smuk og klassisk marguerit ring med hvid emalje blomst fra lund Cph i virkelig flot 24 kt forgyldt sølvMateriale: 24 kt.
forgyldt sølv med hvid emaljeStørrelse: 7,5 mm marguerit.By Lund Copenhagen…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

2: Lund Copenhagen Marguerit ring i sølv – 9 mm.

 • Dagens pris: 535,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 595.00, nu kun 535,-.
  Du sparer 60 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldcenter.dk, hvor du kan købe Lund Copenhagen Marguerit ring i sølv – 9 mm. til kun 535,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En smuk og klassisk marguerit ring med hvid emalje blomst fra Lund Cph i virkelig flot sølv.Materiale: SølvStørrelse: 7,5 mm marguerit.By Lund Copenhagen…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

3: Lund Copenhagen Marguerit ring – 25mm hvid forgyldt

 • Dagens pris: 898,20 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 998.00, nu kun 898,20.
  Du sparer 99 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Næste anbefaling er “Lund Copenhagen Marguerit ring – 25mm hvid forgyldt”.

Dagens bedste tilbud på “Lund Copenhagen Marguerit ring – 25mm hvid forgyldt” har vi fundet hos Guldcenter.dk hvor prisen lige nu er 898,20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lund Copenhagen Forgyldt Marguerit Ring med en 25 mm marguerit.Læs mere om Lund Copenhagen Klik HERBy Lund Copenhagen…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

4: Lund Copenhagen Marguerit ring – 2 hvide forgyldt blomster

 • Dagens pris: 832,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 925.00, nu kun 832,50.
  Du sparer 92 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Produkt nummer 4 på vores “marguerit ring-liste” er Lund Copenhagen Marguerit ring – 2 hvide forgyldt blomster som du lige nu kan købe for 832,50 hos Guldcenter.dk

Forhandlerens beskrivelse:
En smuk tvistet marguerit ring i forgyldt sølv med smukke og enkle hvide margueritter.
Lund Copenhagen Forgyldt Marguerit Ring med 2 margueritter.
1×7,5 mm og 1x11mm marguerit.Læs mere om Lund Copenhagen Klik HER…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

5: Lund Copenhagen sølv Marguerit ring – 18 mm

 • Dagens pris: 832,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 925.00, nu kun 832,50.
  Du sparer 92 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Sidste produkt på vores liste er Lund Copenhagen sølv Marguerit ring – 18 mm som vi har fundet til 832,50 hos Guldcenter.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En nyfortolkning af den klassiske marguerit ring med hvid emalje og guld blomst fra Lund Copenhagen.Der findes matchende armbånd, halskæde og øreringe i samme design.Materiale: Sølv med hvid emaljeStørrelse: 18 mm marguerit.By Lund Copenhagen…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste marguerit ring i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse marguerit ring:

Dyreste Marguerit Ring på listen er Lund Copenhagen Marguerit Ring, buket i forgyldt med hvid emalje fra Guldsmed Østergaard med en pris på 2175.00. Billigste udvalgte Marguerit Ring er Studio Z – Marguerit ring – 15 mm hvid/forgyldt som du kan købe for 355.50 hos Guldcenter.dk. Forskellen på de to priser er 1819.5 kr. – de 5 Marguerit Ring vi har fundet koster i gennemsnit 8577.14 kr.
Ovenstående Marguerit Ring data og priser er hentet fra 5 butikker (Guldcenter.dk, Guldsmed Østergaard, BARTOLI Copenhagen, Brodersen Kobborg, House Of Diamonds). Alle Marguerit Ring tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Marguerit Ring guides:

Fandt du ikke det rigtige Marguerit Ring blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Marguerit Ring:

Marguerit ringen har været en smykkeklassiker gennem mange år og lader ikke til at gå af mode lige foreløbig. Smykket er populært blandt både unge piger og ældre kvinder og er derfor en populær gaveidé til alt fra fødselsdagsgave til kæresten, til en gave til konfirmationen.

Er du på udkig efter en gave, der falder i god jord hos mange kvinder, er Marguerit ringen derfor et godt bud på, hvad du kan købe

Populære marguerit-ringe

Hvordan ser den klassiske Marguerit ring ud?

Ringene fås i både vidt forskellige størrelser, farver og materialer. De mest klassiske og også mest populære udgaver af Marguerit ringe er de guldfarvede ringe med hvid emalje. Denne udgave afspejler også bedst den smukke og sommerlige Marguerit-blomst, der er gul i midten med hvide blade

Hvilke forskellige materialer kan jeg købe ringen i?

Vælger man et købe ringen i guld, bliver den også en smule dyrere i materialet, end hvis man køber den i eksempelvis sølv.

Er man ikke så meget til guld, eller rækker budgettet ikke til det, så findes ringen også i sølv med forskellige farver blade.

Her er de mest populære kombinationer en sølvring med hvide blade eller en sølvring med sorte blade

Hvor kan jeg købe en Marguerit ring?

Det er som udgangspunkt altid dyrere at købe smykker i materialer af ægte guld eller sølv. Til gengæld kan man også gå ud fra, at disse smykker holder i længere tid end dem i andre materialer, der skal ligne guld eller sølv.

Der findes mange forskellige brands, der har kastet sig ud i at lave ringe med Margueritmotiv. Her er Georg Jensen klart det største i Danmark, og du kan derfor næsten altid finde en ring med Margueritten hos denne forhandler. Nogle af de større kvalitetsbrands sælger ringene til en forholdsvis høj pris.

Her er du dog sikker på at få en garanti på en ring der holder i farven gennem mange år. Rækker budgettet ikke til det, har mange mindre brands lavet Marguerit ringe, der ikke er i ægte guld eller sølv, med derimod en hel del billigere. Ved at søge online kan du finde frem til nogle billige smykker med Margueritmotivet på, eller du kan være heldig at finde ringen på tilbud.

Som regel koster ringene med en enkelt blomst fra alt mellem 400-1.500 kr. afhængig af mærke og kvalitet

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk