kulturnet logo

Bedste Marguerit Halskæde: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde marguerit halskæde. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle marguerit halskæde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lund Copenhagen Marguerit Halskæde i forgyldt sølv med emalje vedhæng

 • Dagens pris: 535,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 595.00, nu kun 535,-.
  Du sparer 60 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Vores første anbefaling er “Lund Copenhagen Marguerit Halskæde i forgyldt sølv med emalje vedhæng” fra mærket Lund Copenhagen.

Produktet er lige nu på tilbud hos Guldcenter.dk hvor prisen er sat ned fra 595.00 til 535,- – en besparelse på 60 kr. / 10 %

Forhandlerens beskrivelse:
En smuk og klassisk halskæde med et fint 9 mm marguerit vedhæng i forgyldt sølv med hvid emalje.Til halskæden finder du også matchende armbånd og øreringe.Materiale: 24 kt.
forgyldt sølv med hvid emaljeStørrelse: 9 mm. længde: 42 cm – 45 cm.Læs mere om Lu…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

2: Lund Copenhagen Marguerit Halskæde i sølv med emalje vedhæng

 • Dagens pris: 535,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 595.00, nu kun 535,-.
  Du sparer 60 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldcenter.dk, hvor du kan købe Lund Copenhagen Marguerit Halskæde i sølv med emalje vedhæng til kun 535,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En smuk og klassisk halskæde med et fint 9 mm marguerit vedhæng i sølv med hvid emalje.Til halskæden finder du også matchende armbånd og øreringe.Materiale: sølv med hvid emaljeStørrelse: 9 mm. længde: 42 cm – 45 cm….

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

3: Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og blad-vedhæng i forgyldt sølv

 • Dagens pris: 1102,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1225.00, nu kun 1102,-.
  Du sparer 123 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Næste anbefaling er “Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og blad-vedhæng i forgyldt sølv”.

Dagens bedste tilbud på “Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og blad-vedhæng i forgyldt sølv” har vi fundet hos Guldcenter.dk hvor prisen lige nu er 1102,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Marguerit collier halskæde fra Lund Copenhagen.
Halskæden består af 2 små vedhæng, en lille marguerit og et blad.
Marguerit: 1*7,5mmMateriale: 24 kt.
forgyldt sølvHalskæde kan justeres fra 45-48 cmLæs mere om Lund Copenhagen Klik HERBy Lund Copenhagen…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

4: Lund Copenhagen – Marguerit Halskæde i forgyldt og zirkonia

 • Dagens pris: 1345,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1495.00, nu kun 1345,50.
  Du sparer 149 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Sidste produkt på vores liste er Lund Copenhagen – Marguerit Halskæde i forgyldt og zirkonia som vi har fundet til 1345,50 hos Guldcenter.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Marguerit collier halskæde fra Lund Copenhagen.
Vedhænget består af marguerit der kan der kan dreje, i midten er der sat en klar zirkonia.Margueritten er 11 mm.Materiale: 24 kt.
forgyldt sølvHalskæde kan justeres fra 45-48 cmLæs mere om Lund Copenhagen Kl…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste marguerit halskæde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse marguerit halskæde:

Dyreste Marguerit Halskæde på listen er Georg Jensen x Stine Goya Daisy Marguerit halskæde fra Guldsmed Østergaard med en pris på 14500.00. Billigste udvalgte Marguerit Halskæde er Studio Z – Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm som du kan købe for 355.50 hos Guldcenter.dk. Forskellen på de to priser er 14144.5 kr. – de 4 Marguerit Halskæde vi har fundet koster i gennemsnit 13526.5 kr.
Ovenstående Marguerit Halskæde data og priser er hentet fra 4 butikker (Guldcenter.dk, Guldsmed Østergaard, Brodersen Kobborg, Golden Times). Alle Marguerit Halskæde tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Marguerit Halskæde guides:

Fandt du ikke det rigtige Marguerit Halskæde blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Marguerit Halskæde:

Marguerit halskæder er af de mest tidløse trends indenfor smykkeverdenen. Det er en af de smykker, som bare ikke går af mode. En rigtig klassiker. Som halskæderne er blevet mere populære, er der også blevet designet flere forskellige slags af flere forskellige designere.

Georg Jensens Daisy design laves også i både armbånd, ringe, øreringe og ørestikker.

Alle de forskellige Georg Jensen smykker er meget kendte og står ofte højt på ønskelisten hos mange piger i mange forskellige aldre. Mange vælger ofte at købe både øreringe, armbånd og halskæde for at få et helt sæt, men man kan også sagtens nøjes med bare et af smykkerne, hvis man er mere til det. Det kan måske være lidt svært at finde rundt i, og vi har derfor lavet en komplet guide til dig omkring den flotte blomsterhalskæde

Populære Marguerit halskæder

Hvilket mærker er populære inden for Marguerit halskæder?

Den originale Marguerit halskæde er fra det kendte danske mærke Georg Jensen, som blev grundlagt i 1904. Hos Georg Jensen er denne type halskæde kendt som Daisy. Lund Copenhagen har dog også lavet forskellige marguerit halskæder og tilbyder faktisk flere forskellige designs end Georg Jensen. Prislejet for denne halskæde hos Georg Jensen kan være alt fra cirka 1.000-3.500 kroner, afhængig af hvilket design man ønsker, og hvor man vælger at købe halskæden fra. Lund Copenhagens prisleje kan være en smule billigere, da det varierer mellem cirka 500-7.300 kroner, men her afhænger prisen selvfølgelig også af designet og forhandleren

Hvilket materiale kan jeg købe Marguerit halskæden i?

Georg Jensens kendte Daisy halskæde laves i sterlingsølv, som er rhodiumbelagt. Hvis man er interesseret i at få designet i guld, hedder det forgyldt sølv, da det er sølv med et tyndt lag guld udenpå. Herudover tilbyder Georg Jensen også, at blomsten laves med diamanter i midten i stedet for emalje. Det er altså utrolig mange muligheder, og man behøver bestemt ikke at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller prisen

Hvilken alder egner en Marguerit halskæde sig til?

Når man tænker på en Marguerit halskæder, tænker man som oftest på Georg Jensens Daisy. Det er et utroligt populært smykke, og mange piger vil med sikkerhed sende lange blikke efter dig, hvis du bærer et af smykkerne. For mange er det den perfekte konfirmationsgave, men det er ikke kun blandt de unge den ikoniske marguerit er populær. Da Dronning Ingrid fødte den nuværende Dronning Margrethe, fik hun en særlig version af smykket som minde. Smykket er derfor også ualmindeligt populært blandt den ældre generation.

Man er altså sikret et tidløst smykke, som ikke bare lige går af mode i løbet af de næste par år.

Generelt er alle Georg Jensens smykker og andre produkter ekstremt populære, og man kan ikke gå helt galt med dem

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk