kulturnet logo

Bedste Julehistorier: Se top 4 (opdateret december 2022)

Reklame: Mangler du at købe julegaver? Så besøg Gavebordet.dk

Gavebordet.dk er Danmarks nye store gaveside. Her kan du søge i knap en million gaveideer, sådan at du kan finde den helt rigtige.

Prøv selv – start allerede nu en søgning efter Minecraft gaver, gode bøger fra Disney eller måske lidt lækkert til boligen som f.eks. et lækkert fad fra Broste Copenhagen.

Mulighederne er stort set uendelige, så besøg Gavebordet.dk nu og find din næste gode gave

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde julehistorier. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle julehistorier tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Disney julekalenderbog 24 julehistorier – En til hver dag

 • Dagens pris: 149,95 kr.
 • Fundet hos Ovellie
 • Franchise: Disney

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Ovellie.

Her kan “Disney julekalenderbog 24 julehistorier – En til hver dag” fås til 149,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disney julekalenderbog med 24 julehistorier – en til hver dag. Her møder vi alle de kendte og elskede karakterer og følger dem i deres juleforberedelser.
Med en historie om dagen har det aldrig været sjovere at glæde sig til jul. Lad julefreden sænke s…

Se hos Ovellie ❯❯

2: Julehistorier i box – Skønlitteratur & Fiktion – hardcover

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Julehistorier i box – Skønlitteratur & Fiktion – hardcover til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den hjemsøgte mand og åndens tilbud, Nøddeknækkeren & Et juleeventyr.
Charles Dickens & E.
T.
A.
Hoffmann: JuleklassikereI Forlaget Klims flotte klassikerserie udkommer her tre…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Mine bedste julehistorier – Børnebog – hardcover

Næste anbefaling er “Mine bedste julehistorier – Børnebog – hardcover”.

Dagens bedste tilbud på “Mine bedste julehistorier – Børnebog – hardcover” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ingen jul uden en god julehistorie!Lad julefreden sænke sig.
I denne bog fa%CC%8Ar I en række dejlige jule- og vinterfortællinger, som I kan samle familien om op mod jul.Bogen er gennemillustreret med masser af hyggelige juletegninger, og er et godt mix a…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Vitello. 24 julehistorier – Børnebog – hardcover

Sidste produkt på vores liste er Vitello. 24 julehistorier – Børnebog – hardcover som vi har fundet til 173,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
"Vitello" af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen er en sød julekalender med 24 historier om drengen Vitellos jul.Vitello er meget spændt i december, for lige om lidt er det nemlig jul! Der er masser at se til op til jul – også for en dren…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste julehistorier i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse julehistorier:

Dyreste Julehistorier på listen er Julehistorier i box – Skønlitteratur & Fiktion – hardcover fra Proshop.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Julehistorier er Pixibog – Fars julehistorie som du kan købe for 9.95 hos Pakkekalender. Forskellen på de to priser er 489.05 kr.
Ovenstående Julehistorier data og priser er hentet fra 5 butikker (Ovellie, Proshop.dk, Gucca.dk, BabyGear.dk, Pakkekalender). Alle Julehistorier tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julehistorier guides:

Fandt du ikke det rigtige Julehistorier blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julehistorier:

Julen er hyggelig med alle sine traditioner og generel afslappende måde at afslutte året. Og i december skal der hygges med julekalender, gløgg, julebag og selvfølgelig også med julehistorier til børn og voksne

Gode julehistorier til de små og større

Der findes mange klassiske historier som Peters Jul, H.C. Andersen med mere.

Og for at få det nemme og hurtige overblik, har vi fundet nogle af de populære historier både indenfor de gamle som nye eventyr. Brug inspiration nedenfor til at finde det rigtige der kan kaste hygge og glans over jeres jul

Snesøsteren – julehistorie af Maja Lunde

 • Klik her Snesøsteren er smuk og eventyrlig illustreret. Det er en rørende og hyggelig julehistorie om lykken ved venskab, finde glæde i de små ting og sorg.

  Hovedpersonen Julian og familien har mistet søsteren Juni, og er stadig i sorg over tabet. Juleaften som også er Julians fødselsdag ligger lige omkring hjørnet, men glæden og julestemningen er helt væk. Julian møder Hedvig der er en evig glad pige, som prøver at sprede glæde.

  Men Julian finder nu mærkelige ting ved Hedvig og hendes hus.

  Og herfra spænder historien over 24 gribende kapitler.

  Det er nok ikke en julehistorie for de helt små, men god historie der får tankerne og samtale i gang med skolebørnene. Snesøsteren er skrevet af norske Maja Lunde, og kan købes i bog, e-bog og lydbog format

  Tinkas juleventyr

 • Til butik Hvis dit barn eller børn var vilde med Tinkas juleventyr og måske har Tinka hatten fra tv julekalenderen som det kæreste eje, er Tinkas juleventyr af Flemming Klem en oplagt historie til julen. Tinkas Juleeventyr om nissepigen Tinka er delt op i 24 spændende kapitler.

  Nisserne skal gennem et ritual som symbol for overgang fra ung til voksen. Her skal der fremsiges en remse foran Kongen.

  Herefter giver Kong Gobbe nissen en amulet der skifter fra grøn til rød farve.

  Det sker bare ikke for Tinka, og så må hun på eventyr for at finde ud af hvorfor

  Fem Minutter i Jul fra Disney

 • Til Butik ”Fem Minutter i Jul” har mange små julehistorier der giver glæde til børn fra ca. 4 år.

  Disney bogen med juleeventyr/historier har skønne illustrationer, figurer og fortællinger fra Cars, Monsters Inc. Mickey Mouse, Peter Plys, Peter Pan, Snehvide, Alice i Eventyrland, 1010 dalmatinere, Pinocchio, Lady og Vagabonden og Tornerose.

  Korte historier til sovetid som kan være hyggelig for den lille pige eller dreng gennem december

  Vitello 24 julehistorier

 • Til Butik Vitello 24 julehistorier af Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen giver en ny historie hver dag i julen. Vitello glæder sig til julen som står for døren. Julen med juletræ, julegaver, drillenisser, snemænd, julekalender med chokolade og andre historier der tager deres velkendte gang fra Vitello ”universet”.

  Hvis dit barn elsker de populære Vitello bøger, er denne bog med 24 julehistorier på 80 sider også et hit

  Vinter og julehistorier

 • Til Butik Vinter og Julehistorier af Sigfriend Lenz fra Østpreussen.

  En julehistorie til voksne eller unge som er skrevet ud fra forfatterens minder fra oprindelsen i Masurien. Det er første udgivelse i Danmark af Sigfriend Lenz klassiske fortællinger. Her finder du fortællinger om to ældre mænd der vil sætte sig selv fri for fængsel.

  Eller en fortælling om en soldat der får arbejde som julemanden og møder fortidens skygger.

  Du får et morsomt møde med ukendte, sjove og sære fortællinger

  Juleønsket

 • Til Butik Juleønsket af Kenneth Bøgh Andersen er en julefortælling i 14 afsnit og ikke 24 afsnit. Bogen dækker en fortælling for hver hverdag i julen, hvilket gør bogen velegnet til både til institutioner, skoler og som godnatlæsning efter skoledagen. I Juleønsket går der noget galt i Julemandens værksted, hvor drillenisserne Loppe og Skjalte bliver sat til at ordne problemerne så de artige børn Julie og Klaus kan få deres gaver, og selvfølgelig også alle andre børn i verden. Børn elsker den sjove historie.

  En julehistorie… og så alligevel ikke

 • Til Butik En sjov julehistorie fra Kim Fupz Aakeson der også står bag de sjove historier med Vitello. Bogen giver sjove historier om hvad nisserne rent faktisk laver, når julen er ovre og nisserne ikke skal knokle for at få gaverne på plads.

  En hylende morsom historie med farve illustrationer af Rasmus Bregnhøi, som har fået 5 stjerner i Politiken, Berlingske m.m. Velegnet fra 4 år og perfekt til fortælling i julen men også resten af året

  Juleeventyr af H.C. Andersen

 • Til Butik Ingen jul eller historier uden H.C. Andersen.

  Og her er disse juleeventyr i den klassiske fortælling med stemning, glæde og eftertænksomhed.

  Find eventyr om grantræet, Tolv med Posten, Den lille pige med svovlstikkerne, Nissen og madammen m.m. som kan være den gode oplæsning sammen med de små

  Historien om Nissen af Bjarne Reuter

 • Til Butik ”Historien om Nissen” af Bjarne Reuter indgår i julebøger serier. Du får en hyggelig fortælling der er delt op i 24 kapitler, der gør bogen velegnet til godnatlæsning hver dag i december. Historien om Nissen er en vinterfortælling om en kold og mørk vinternat hvor landet bliver ramt af det værste snevejr nogensinde. Skoler, børnehaver, tog, veje og alt andet bliver lukket.

  Og netop på denne dag skal Karl og Vida på vinterferie hos deres farfar der bor i en stor skov. Sneen er ikke et problem, for farfar har en kane.

  Men Vida falder af kanen, og tror hun er alene.

  Men det er hun slet ikke, og her begynder den hyggelige vinterhistorie at tage fart

  Detektiv Dunkeldirk og Julemysteriet

 • Til Butik Detektiv Dunkeldirk og Julemysteriet er en julekrimi af Sigurd Barrett. Historien er delt op i 24 afsnit og velegnet til børn mellem 5 – 12 år.

  En julekrimi om Detektiv Dunkdeldir der bor meget langt nordpå. Han modtager et mystisk brev om der er noget galt i byen Juuleaaftennuuaaq, som han må finde ud af.

  En sjov og spændende historie for de ældste børnehavebørn og skolebørn op til tweenageralderen

  Få læst julehistorier for de mindste

  Der findes mange sjove og gratis julehistorier, hvor du her kan få læst hyggelige julehistorier for de små.

  Ronja og Pernille læser op i denne video: https://youtu.be/-uP2wGkClv0

  Vitelello køber en vidunderlige julegave

  ”Vittelo, køber en vidunderlig julegave” som bliver fortalt af Bjarke her: https://youtu.be/YbjRZKMLRCY