kulturnet logo

Bedste Blokfløjte: Se top 6 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde blokfløjte. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle blokfløjte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skole blokfløjte med Tysk greb

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Music2you.

Her kan “Skole blokfløjte med Tysk greb” fås til 95,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Velkendt blokfløjte med tysk greb som er bygget i god kvalitet….

Se hos Music2you ❯❯

2: Skole blokfløjte med Barok greb

Anden anbefaling har vi fundet hos Music2you, hvor du kan købe Skole blokfløjte med Barok greb til kun 95,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Blokfløjte med barok greb i fin kvalitet og med god lyd….

Se hos Music2you ❯❯

3: Magni – Blokfløjte, Noahs Ark – 1 stk. – Blå

 • Dagens pris: 75,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 109.95, nu kun 75,-.
  Du sparer 34 kr. / 31 %
 • Fundet hos Bolig Haven
 • Mærke: Magni

Næste anbefaling er “Magni – Blokfløjte, Noahs Ark – 1 stk. – Blå”.

Dagens bedste tilbud på “Magni – Blokfløjte, Noahs Ark – 1 stk. – Blå” har vi fundet hos Bolig Haven hvor prisen lige nu er 75,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fløjten har en fin lyd Dit barn kan lære de forskellige toner.
Rigtig godt at børn får kendskab til musik fra de er helt små.
Musik styrker barnets rytmesans og musikalitet, samtidigt med at barnet finder velvære og indre harmoni.
Aktivitet og musikalsk l…

Se hos Bolig Haven ❯❯

4: small foot – Blokfløjte, Lille Ræv

 • Dagens pris: 59,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 79.00, nu kun 59,-.
  Du sparer 20 kr. / 25 %
 • Fundet hos Bolig Haven
 • Mærke: Small Foot

Produkt nummer 4 på vores “blokfløjte-liste” er small foot – Blokfløjte, Lille Ræv som du lige nu kan købe for 59,- hos Bolig Haven

Forhandlerens beskrivelse:
Blokfløjte til sjov med musik Et godt begynder instrument.
Størrelse ca.: 33 x 3 x 3 cm Materiale: træ Antal dele: 1 Leveres i en small foot farvet boks Vægt inklusiv pakning ca.: 0,08 kg Anbefales til børn fra 3 år Overholder europæisk standard EN71…

Se hos Bolig Haven ❯❯

5: Blokfløjte Fra Moulin Roty

 • Dagens pris: 100,- kr.
 • Fundet hos Stokværk
 • Mærke: Moulin Roty

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Er Barnets Første Blokfløjte Fra Moulin Roty.
Blokfløjten Er God Til Børn Som Er Glade For Dans, Rytmik Og Musik.
Instrumentet Er Fremstillet i Træ, Malet Med Fine Motiver i Klare Farver.
Blokfløjten Måler 20,5 Cm Og Egner Sig Til Børn Fra Alderen 3…

Se hos Stokværk ❯❯

6: Hohner 9517 blokfløjte

Sidste produkt på vores liste er Hohner 9517 blokfløjte som vi har fundet til 129,- hos DanGuitar.dk.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste blokfløjte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse blokfløjte:

Dyreste Blokfløjte på listen er Hohner 9517 blokfløjte fra DanGuitar.dk med en pris på 129.00. Billigste udvalgte Blokfløjte er small foot – Blokfløjte, Lille Ræv som du kan købe for 59.00 hos Bolig Haven. Forskellen på de to priser er 70 kr. – de 6 Blokfløjte vi har fundet koster i gennemsnit 92.17 kr.
Ovenstående Blokfløjte data og priser er hentet fra 4 butikker (Music2you, Bolig Haven, Stokværk, DanGuitar.dk). Alle Blokfløjte tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blokfløjte guides:

Fandt du ikke det rigtige Blokfløjte blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blokfløjte:

Blandt de mange forskellige slags musikinstrumenter der findes, er blokfløjten et velkendt instrument, som er nem at gå til. Fløjten fås i et hav af udgaver og er et særlig børnevenligt instrument samt populært begynderinstrument for personer, som ønsker at mestre at spille musik selv. For mange er dette instrument afsættet og inspirationen til at begå sig med flere og andre instrumenter.

Læs med videre for at få den inspiration du har brug for i forhold til at vælge den udgave og model, der passer til dine behov. Guiden præsenteres i samarbejde med floejte.dk, hvor du kan finde din næste fløjte nemt og hurtigt.

Populære blokfløjter

Hvilken blokfløjte skal jeg købe?

Blokfløjter er et relativt billigt musikinstrument, som i dag forhandles i bredt udvalg på nettet. Anskaffelsen drejer sig om flere faktorer:

 • Kvaliteten i forhold til materiale og mærke
 • Hvilket musikalsk niveau man befinder sig på i forhold udøvelse.
 • Økonomi

Er du på begynder niveau?

På begynder niveauet kan der findes en billig og passende model til både barn og voksen på nettet. Her betyder mærket i første omfang ikke det store, da det drejer sig om at skifte bekendtskab med at spille på instrumentet.

Ønsker man en begynder-model, kan det være en gode idé at vælge en sopranblokfløjte, da den klangmæssigt er meget stabil. Er man på udkig efter en model til en barn, kan det sagtens gå an at vælge en udgave af plastic.

Denne er ikke følsom overfor temperatur-ændringer og er nem for barnet at beherske. Plastic-blokfløjter til børn fås i et hav af farver, mønstre og motiver

Er du øvet?

Som øvet har mærket og dermed kvalitet af instrument betydning for den lydmæssige kvalitet af dit spil.

Der er flere anbefalede mærker at gå på opdagelse efter på nettet, når du som øvet skal finde en blokfløjte på nettet:

 • MOECK
 • YAMAHA
 • MOLLENHAUER

Hvilke typer blokfløjter findes der?

En blokfløjte er et træblæserinstrument, som er i familie med blandt andet tværfløjten. Den adskiller sig dog fra mange andre træblæserinstrumenter ved dens simpelhed. Fingersætningen er uden knapper men blot små huller, som dækkes af fingerspidserne. Der findes forskellige modeller eller udgaver, som varierer i størrelser. Den største er Bas-udgaven, som har den dybeste klang.

Den mest lyse klang findes hos den mindste udgave – Sopranino

Hvad er en sopran blokfløjte?

Denne udgave er den mest udbredte, som primært bruges i undervisnings- og skolesammenhæng.

Blokfløjte som et godt begynderinstrument

Er du ikke bevendt med selv at spille på instrument, er fløjten et godt valg som begynderinstrument. Dette hænger sammen med dens teknik, som er relativ nem at gå til.

Den kræver ikke særlige blæseegenskaber at håndtere. Derfor er fløjten et populært instrument hos børn, da de har umiddelbar succes med at spille på det og eksperimentere med lyde og klange i forhold deres fingersætning. Mange børn starter deres interesse for selv at spille musik gennem brugen af og legen med at spille på blokfløjte.

Hvordan spiller man på blokfløjte?

Den lille fløjte består af hhv. et mundstykke, en ’krop’ (selve røret med huller i) samt en ende – disse kan sættes sammen og skaber selve instrumentet. Det er funktionelt at kunne skille dem ad for at rense instrumentet.

Mundstykket er formet med en smal rille, som læberne skal slutte sig tæt omkring, når der pustes luft direkte ned gennem fløjten.

Blokfløjte greb

Betegnelsen ’greb’ dækker over fingersætningen på fløjtens huller. Blokfløjtens greb betegnes som enten Barok-greb eller Tysk-greb.

 • Barok-grebet er standard-grebet på klassiske blokfløjter, der giver mulighed for flere klangmæssige nuancer i spillet og at spille med noder med fortegn.
 • Tysk-grebet er mindre anvendt på blokfløjter i dag og bruges primært i mere folkelige udgaver af musik.

Hvordan vælger jeg noder til blokfløjte?

Uanset om du er begynder eller øvet, findes der masser af muligheder for at udvikle dit spil både hvad angår valg af noder samt valg af model og udgave.
Noder til begyndere kan blandt andet findes online. Her vil der være simple melodilinjer, som nogle gange er visuelt understøttet af en grebsoversigt.

Som begynder kan det dog være en fordel at anskaffe sig en decideret nodebog, som indeholder en komplet grebsoversigt. Der kan findes specifikke nodehæfter til blokfløjte, som er niveauinddelt.

Således kan der findes udfordringer for både begyndere og mere avancerede udøvere

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk