Derfor kan e-cigaretten være skridtet imod dit rygestop

Derfor kan e-cigaretten være skridtet imod dit rygestop

Nogle mennesker vil måske mene at rygning er noget fanden har skabt, men ikke desto mindre, er der store dele af den danske befolkning, som ryger på daglig basis. Det kan være svært at stoppe når først du er startet, og hvis du har prøvet at stoppe et utal af gange uden held, så kan det næsten føles som en ligegyldig kamp. Derfor tilvælger flere e-cigaretten Hvis vi kigger på den danske befolkning, så vil vi hurtigt opdage, at der er utroligt mange rygere iblandt. Mange er endda startet fra de var helt unge, og har sidenhen prøvet at fjerne den forfærdelige vane, men uden at have heldet med sig.

Hvad kan du gøre, hvis du føler du har prøvet alt? Det ér svært at stoppe med at ryge, for det er jo netop det som kaldes for en afhængighed, og derved en utrolig dårlig vane som skal brydes. Men hvordan? Nikotinplastre? Tyggegummi? Hypnose? Du har måske allerede prøvet alle disse metoder, men igen uden held.

For mange går det skævt når de tænker at de skal stoppe fra den ene dag til den anden. Det handler nemlig om at trappe ned. En ”nyere” måde som mange vælger, er at benytte sig af e-cigaretter, fremfor almindelige cigaretter.

Det vil spare dig en masse penge, da du så ikke hele tiden skal ned og købe en ny pakke smøger, men derimod ”bare” skal bestille noget E juice engang i mellem. Her kan du også vælge smag og hvilken styrke din nikotin skal være. Det handler om at være stærk Fordi flere og flere danskere har fundet ud af, at e-cigaretter kan være en god vej til et potentielt rygestop, så har det resulteret i, at salget af cigaretter er faldet gevaldigt. Dét og så at prisen er steget på smøger, selvfølgelig.

Der er ingen grund til at betale en formue for at holde en dårlig vane i live, vel? Igen, det er nemmere sagt end ”bare” at droppe det hele. Det handler dog også om at have tålmodighed og viljestyrke, for uanset om du kvitter smøgerne fra den ene dag til den anden, eller om du vælger at benytte dig af e-cigaretten, så vil det ikke være nemt at stoppe.

Det er en vane, og den skal brydes, og det tager tid. Især hvis du har røget siden du var helt ung, og næsten har røget længere end du har været foruden. Men du skal tro på dig selv, for du kan sagtens stoppe, du skal bare ville det nok

Relaterede indlæg: