kulturnet logo

Der er mange fordele med en knivmagnet

Dine knive er nok det vigtigste, du har i køkkenet. Det er med dem, du forbereder sine råvarer til selv madlavningen. Derfor skal de beskyttes, og det kan du gøre ved at opbevare dem på en knivmagnet.

 

Din køkkenknive

Går du bare en smule op i madlavning, så er du helt sikkert også meget øm omkring dine køkkenknive. Køkkenknive er kernen i alle kokkes, også amatørkokkes, arbejde. Der er ikke noget bedre end at skære og arbejde med velfungerende køkkenknive. Derfor skal køkkenknivene behandles ordentlig, og de skal beskyttes. Knivene må ikke komme i opvaskemaskinen, de skal vaskes i hånden. Knivene skal løbende slibes og behandles, så de holder sig godt. Og så må de helst ikke komme for meget i kontakt med andre køkkenværktøjer. Derfor skal de gode knive opbevares separat.

 

Knivmagnet eller knivblok

Køkkenknive må ikke ligge i en skuffe med bestik og andet køkkenværktøj. De kan ikke undgå at få hak og skader, når tingene tages op og ned af skuffen. Derfor skal du vælge enten en knivmagnet eller en knivblok til at opbevarer dine køkkenknive. Det er smag og behag, om man skal vælge en magnet eller blok til opbevaring af køkkenknive. Der er fordele og ulemper ved begge dele. I en knivblok er selve klingerne ikke synlige, og bliver godt beskyttet. Til gengæld fylder blokken meget på køkkenbordet, og det er ikke sikkert, at der plads til alle dine knive.

 

Fordele ved en knivmagnet

Du opnår en række fordele ved at vælge at opbevare dine køkkenknive på en knivmagnet. Først og fremmest kan det se super elegant ud og passer ofte ind i et moderne hjem. Desuden sparer du plads på køkkenbordet i forhold til at vælge en knivblok, og så er dine knive synlige, og altid klar til at kunne bruges direkte. Og så kan du kan hænge andet knive på en knivmagnet. Det kan være en saks. En ulempe er, hvis du har små børn, der hjælper til i køkkenet, og som dermed kan komme til skade.

 

Forskellige størrelser

Knivmagneter findes selvfølgeligt i flere forskellige designs, men også i forskellige længder. Dermed kan du findes den, der passer ind i dit køkken eller vælge en knivmagnet, hvor der er plads til det antal knive som er relevant for dig.

 

Lad være med at gå på kompromis

Det er dumt at få på kompromis, når du skal vælge knivmagnet. Det bliver hurtigt en meget synlig og central del af dit køkken, og derfor skal den være til at holde ud at se på. Et eksempel på knivmagneter i et elegant design er knivmagneter fra Hvalsøe design. Disse er lavet i et minimalistisk design, der passer ind til dig, der ønsker et rent look i dit køkken.

 

Køb online

De er oplagt at købe din knivmagnet online. Du kan uden af blive forstyrret vælge lige præcis den magnet, der passer til din smag og dit behov. Har du spørgsmål kan du altid kontakte webshoppen, og langt de fleste steder er der hurtig levering på din knivmagnet.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Hækling af granny mønster

Hækling af granny mønster

Granny-mønsteret er en sand klassiker inden for hækling. Alle kender mønsteret, måske nok mest som firkanter, og mange har set det anvendt til tæpper.Mønsteret kan

Normann Copenhagen Rullebord

Normann Copenhagen Rullebord

Hvis du leder efter Normann copenhagen rulleborde behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt

Foldebord

Foldebord

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden er vi vilde med Foldeborde, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Foldebord.

Kobberlamper

Kobberlamper

Som du kan se nedenfor er der mange Kobberlamper at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

El Guitar

El Guitar

Hvis du leder efter El guitarer behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Trip Trap Stol

Trip Trap Stol

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Trip trap stole fra

Vielsesringe Titanium

Vielsesringe Titanium

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Vielsesringe titanium, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Vielsesring titanium.

Klarinet

Klarinet

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Klarinetter, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Klarinet. Som du

Enigma 425

Enigma 425

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Enigma 425, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Enigma 425.

Bænk Med Opbevaring

Bænk Med Opbevaring

Som du kan se nedenfor er der mange Bænke med opbevaring at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

Skrivebord

Skrivebord

Hvis du leder efter Skriveborde behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.