kulturnet logo

Der er mange fordele med en knivmagnet

Dine knive er nok det vigtigste, du har i køkkenet. Det er med dem, du forbereder sine råvarer til selv madlavningen. Derfor skal de beskyttes, og det kan du gøre ved at opbevare dem på en knivmagnet.

 

Din køkkenknive

Går du bare en smule op i madlavning, så er du helt sikkert også meget øm omkring dine køkkenknive. Køkkenknive er kernen i alle kokkes, også amatørkokkes, arbejde. Der er ikke noget bedre end at skære og arbejde med velfungerende køkkenknive. Derfor skal køkkenknivene behandles ordentlig, og de skal beskyttes. Knivene må ikke komme i opvaskemaskinen, de skal vaskes i hånden. Knivene skal løbende slibes og behandles, så de holder sig godt. Og så må de helst ikke komme for meget i kontakt med andre køkkenværktøjer. Derfor skal de gode knive opbevares separat.

 

Knivmagnet eller knivblok

Køkkenknive må ikke ligge i en skuffe med bestik og andet køkkenværktøj. De kan ikke undgå at få hak og skader, når tingene tages op og ned af skuffen. Derfor skal du vælge enten en knivmagnet eller en knivblok til at opbevarer dine køkkenknive. Det er smag og behag, om man skal vælge en magnet eller blok til opbevaring af køkkenknive. Der er fordele og ulemper ved begge dele. I en knivblok er selve klingerne ikke synlige, og bliver godt beskyttet. Til gengæld fylder blokken meget på køkkenbordet, og det er ikke sikkert, at der plads til alle dine knive.

 

Fordele ved en knivmagnet

Du opnår en række fordele ved at vælge at opbevare dine køkkenknive på en knivmagnet. Først og fremmest kan det se super elegant ud og passer ofte ind i et moderne hjem. Desuden sparer du plads på køkkenbordet i forhold til at vælge en knivblok, og så er dine knive synlige, og altid klar til at kunne bruges direkte. Og så kan du kan hænge andet knive på en knivmagnet. Det kan være en saks. En ulempe er, hvis du har små børn, der hjælper til i køkkenet, og som dermed kan komme til skade.

 

Forskellige størrelser

Knivmagneter findes selvfølgeligt i flere forskellige designs, men også i forskellige længder. Dermed kan du findes den, der passer ind i dit køkken eller vælge en knivmagnet, hvor der er plads til det antal knive som er relevant for dig.

 

Lad være med at gå på kompromis

Det er dumt at få på kompromis, når du skal vælge knivmagnet. Det bliver hurtigt en meget synlig og central del af dit køkken, og derfor skal den være til at holde ud at se på. Et eksempel på knivmagneter i et elegant design er knivmagneter fra Hvalsøe design. Disse er lavet i et minimalistisk design, der passer ind til dig, der ønsker et rent look i dit køkken.

 

Køb online

De er oplagt at købe din knivmagnet online. Du kan uden af blive forstyrret vælge lige præcis den magnet, der passer til din smag og dit behov. Har du spørgsmål kan du altid kontakte webshoppen, og langt de fleste steder er der hurtig levering på din knivmagnet.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Seng 180X200

Seng 180X200

Vi har åbnet Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Seng 180×200. Frem for selv at skulle undersøge forskellige forhandlere

Highlighter Makeup

Highlighter Makeup

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Highlighter makeup fra en

Skoreol

Skoreol

Er du også træt af at skulle besøge onlinebutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her

Sengegavl

Sengegavl

Hvis du leder efter Sengegavle behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Kreativ udklædning til kostumefesten

Kreativ udklædning til kostumefesten

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Udklædninger kan kræves til forskellige kostumefester. Det kan være en fastelavnsfest

Hyldeknægt

Hyldeknægt

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Hyldeknægte fra mange onlineshops

Lænestole

Lænestole

Hvis du leder efter Lænestole behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Skoskab

Skoskab

Hvis du leder efter Skoskabe behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Teak Skænk

Teak Skænk

Hvis du leder efter Teak skænke behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige