kulturnet logo

3 ansigtsbehandlinger der kan være lige dig

Skønheden kræver pleje der pynter både ind- som udvendig. For ofte kan forkælelse og skønhed forbindes. Her kan en god ansigtsbehandling være en af de ting der giver dig dejlig afslapning.

Og samtidig bliver din hud plejet af en professionel der bruger kvalitets produkter.Hvilke typer af ansigtsbehandlinger er gode for din skønhed?Du finder mange forskellige ansigtsbehandlinger til luksus for dig og virke for huden.

Og hvorfor ikke overveje disse tre forskellige behandlinger der er populære og

virker.

Fire & Ice ansigtsbehandling

Fire

& Ice ansigtsbehandling du kan finde hos Kosmetisk Klinik Birgitte Abrahamsen i Århus og selvfølgelig også der hvor du bor, kan være den rette behandling for dig.Fire & Ice ansigtsbehandling giver dig naturlige produkter fra iS Clinical til en intensiv frugtsyrebehandling der renser din hud i dybden.

Det minimerer porerne, reducerer rynker og fine linjer samt fremmer cellefornyelse.Du ligger i stolen, hvor du får en behandling der består af to masker. Den første maske kan godt give en brænde og svie følelse. Det bliver kølet ned igen med den anden maske.Den første ”Fire” maske renser og åbner porrerne med æblesyre, citronsyre, mælkesyre og glykolsyre.

Bagefter kommer masken ”Ice” der beroliger og køler din hud, samt tilfører nødvendig fugt til huden.Hvad du opnår med Fire & Ice behandling:

 • Opstrammer din hud
 • Fjerner de døde hudceller
 • Reducerer rynker og fine linjer
 • Jævner hud strukturen
 • Giver fornyet glød

Behandlingen er god hvis du ønsker en fornyet hud. Men behandlingen kan også være god til f.eks. teenagere med bumser og lignede i det almindelige og milde leje.

Flere testpersoner har tilkendegivet at behandlingen får huden til at føles glat og renlig selv efter en uge.

 • find forskellige ansigtsbehandlings oplevelser hos DGDA her
 • Dermaroller mikronål behandling

  Dermaroller

  mikronål er en anden behandlingstype hos en kosmetolog eller kosmetisk klinik. Du kan opnå en ensartet og jævn hudoverflade til den smukkere udstråling og glød.Dermaroller giver dig en mikronål behandling der er velegnet til at reducerer akne ar, pigmentforandringer i den overfladiske karakter og generelt forbedrer hudkvaliteten ved at frigør væksthormoner der øger produktion af elastin og kollagen.Rullen er fyldt med med skarpe og fine titaniumsnåle. Disse nåle prikker mange huller i din hud ved at rulle henover huden.

  Det gør ikke ondt, men du kan mærke hvordan huden kommer på arbejde.Behandlingen ved kosmetologen begynder med rens, enzympeeling og en tur i damp til at fugte og åbne dine porrer. Efter dette bliver dermarolleren kørt rundt i hele ansigtet – på nær øjeområderne. Til sidst får du en kølig fugtserum på, der bliver dækket af en latex maskine.

  Slutteligt bliver huden tilført creme efter din hudtype.Hvad du kan opnå med dermaroller behandling:

  • Mindsker rynker
  • Reducerer og lysner akne-ar
  • Giver mere elastisk hud
  • Gør din hud sundere og frisk
  • Giver dig glød

  En dermaroller ansigtsbehandling ved en kosmetolog vil forynge og opstramme din hud. Som bonus vil du opleve at pigmentforandringer til sommer måske ikke bliver et problem som

  hidtil.

  Ling Signature Facial

  Den

  kinesisk- amerikanske dr. Ling har udviklet Ling Signature ansigtsbehandling der hurtigt blev populær blandt alle rollemodellerne i film, mode med videre.Du får en hudplejeserie på naturlige ingredienser. Her vælges serien der passer lige præcist til din hudtype, hvilket gøres ud fra en hudanalyse.

  Behandlingen giver dig en sund, spændstig og sundere hud der modvirker tidlig ældning.Selve behandlingen foregår ved at ligge på briksen.

  Din hud bliver afrenset af kosmetologen, hvorefter du får en 3-trins peeling med frugtsyre og enzymer.En maske bliver arbejdet ind i huden ved hjælp af damp, dybderens, hudanalyse, serum og varmestensruller efterfølger.

  Til sidst bliver huden nedkølet med en kold metal jadestensplade

  Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

  Ægte Tæpper

  Ægte Tæpper

  Vi har lavet Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Ægte tæppe. Frem for at skulle undersøge forskellige butikker kan

  Slow Cooker

  Slow Cooker

  Hvis du leder efter Slow cookere behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

  Skabe

  Skabe

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Skabe fra en lang

  Klaver

  Klaver

  Som du kan se nedenfor er der mange Klaverer at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

  Eilersen Sofa

  Eilersen Sofa

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Eilersen sofaer fra en

  Øreklapstol

  Øreklapstol

  Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Øreklapstole, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Øreklapstol. Som du

  Kitchenaid Foodprocessor

  Kitchenaid Foodprocessor

  Vi har startet Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Kitchenaid foodprocessor. Frem for selv at skulle finde priserne på forskellige

  His Dark Materials

  His Dark Materials

  Velkommen til en verden med hekse og panserbjørne, gypsier og daimoner: Philip Pullmans bogserie ‘His Dark Materials’ (på dansk bedre kendt som ‘Det Gyldne Kompas-trilogien’)