sengebord

5 tips til at vælge det rigtige sengebord

Når man skal vælge de rigtige møbler til sit hjem, så er det vigtigt, at man tænker sig godt om. Det er jo irriterende, hvis man kommer til at købe noget, som man senere skal bytte, fordi det ikke er det rigtige.

Det er måske noget, du kan undgå, hvis du tænker dig godt om, inden du køber dit næste møbel.

Det kan f.eks. være, du lige nu står og skal købe et sengebord? Hvis det er tilfældet, så er du det helt rigtige sted.

Her kan du nemlig læse om 5 tips, der gør, at du kan vælge det rigtige sengebord. 

Skal det have skuffer?

Når du skal vælge det rigtige sengebord, så kan du først og fremmest starte med at overveje, om du gerne vil have et sengebord med skuffer. Det kan være meget rart at have skuffer, hvis man har flere ting, som man gerne vil gemme af vejen.

Det kan jo f.eks. være, at du har noget creme til fødderne, at du har flere bøger, smykker osv., som du gerne vil opbevare lige ved siden af din seng.

Hvis du derimod bare har brug for et sted, hvor du kan placere en bog om aftenen, så er det måske ikke nødvendigt at have skuffer. 

Hvilken farve skal det være?

Du skal også overveje, hvilket farve sengebord du godt kunne tænke dig.

Her kan det godt være værd at overveje, om der er nogle andre farver i rummet, som det skal passe sammen med. Det kan f.eks. være, at du har et billede til at hænge på væggen i en bestemt farve, som der kunne matche sammen med et sengebord.

Du kan naturligvis også altid vælge et, der er sort, hvidt eller gråt. Så passer det nemlig ind alle

steder. 

Hvilket materiale skal det være?

Det er også en meget god idé at overveje materiale. Det kan være, at du godt kan lide at have møbler i træ.

Det kan også være, du synes, det kunne være meget cool, hvis du havde et sengebord af glas.

Det kan også være af plastik. Der er mange muligheder - og valget er dit! 

Hvor stort skal det være?

Det kan også være en god idé grundigt at overveje, hvor stort bordet skal være. Her skal du igen overveje, hvad der skal kunne stå på det.

Hvis du bruger din seng meget og f.eks. godt kan finde på at ligge i den, når du skal se TV, så er det måske meget rart, at der er plads til at stille mad på

bordet? 

Hvilket design?

Der findes sengeborde i et hav af forskellige designs, og du kan derfor helt sikkert finde et, der passer til din personlige stil. Det kan godt være, at det tager lidt tid at finde det perfekte sengebord, men du skal også finde et, som du ved, du bliver glad for.

Du kan både vælge mellem, om du gerne vil have et meget enkelt design, eller om du godt kunne tænke dig noget, der var lidt anderledes. 

Relaterede indlæg: