yogamåtte

5 tips til at vælge den rigtige yogamåtte

Har du brug for en ny yogamåtte? Så har du fundet frem til den helt rette artikel for dig.

I denne artikel vil du finde en række gode råd til, hvordan du finder frem til den helt rette yogamåtte for dig. Læs med her hvis du godt kan lide at gå til yoga og dette emne har interesse for dig.

Billig

Det er først og fremmest en god ide at tænke lidt på prisen, hvis du gerne vil have fat i en ny yogamåtte. Der er ingen grund til at du skal købe en der er alt for dyr, når du sagtens kan finde en meget billig en.Det er dog vigtigt at pointere, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Det er derfor ofte en balance mellem disse to, som man skal opnå.

God kvalitet

Det er vigtigt at prioritere en god kvalitet, når man skal købe en ny yogamåtte. Denne yogamåtte skal trods alt kunne holde til lidt af hvert og den skal helst også kunne holde mange år i fremtiden. Det er derfor en god ide at støtte sig op af for eksempel anmeldelser og lignende, for at danne sig et bedre indtryk af, hvilken yogamåtte der virkelig er i en god kvalitet.

Skridsikker

Det næste du skal tænke på er hvorvidt din nye yogamåtte er skridsikker. Dette bliver mere og mere vigtigt, hvis du begynder at dyrke yoga på lidt højere plan med nogle mere indviklede poseringer hvor du også skal bruge en yoga blok.Det er meget irriterende, at man kan føle sine hænder eller fødder glide væk under sig, imens man er i gang med at lave yoga. Det er derfor vigtigt at holde øje for dette, når du køber din måtte. Og det er vigtigt at være opmærksom på, at det ofte kan gå hen og blive lidt dyrere for en yogamåtte, når du køber den som skridsikker. Men det er så absolut også det værd.  

Nem at rulle sammen

Dernæst skal en yogamåtte også være dejligt nemt at rulle sammen. Og det ville være helt oplagt, hvis du har en form for hylster til den.Du har ikke lyst til at stå og bøvle med din yogamåtte, når du er færdig med træningen.

Når træningen er ovre vil man som regel bare gerne videre i programmet og hjem og få sig et bad.

Og så er det træls at skulle stå i lang tid og prøve at presse sin yogamåtte sammen nok til at den kan komme med hjem.

Let at bære på

Hvis du ofte dyrker yoga, så er det vigtigt at du har en yogamåtte, som er meget nem at bære rundt på. En yogamåtte vejer ofte særlig meget. Men den skal derudover også være meget behændig at fragte frem og tilbage, hvor end du befinder dig i landet.Det betyder altså også, at du har en form for hylster til den. På den måde kan du nemt lige hænge den over ryggen og komme videre i programmet.

Og du har samtidig hænderne fri, imens du bevæger dig