4 typer rejseudstyr der sparer dig plads i rygsækken

Coronavirus ligger stadig og spøger over Danmark og Europa. På trods af delvise genåbninger bruger stadig mange danskere deres ferie hjemme.

Her har mange fundet eller genfundet det skønne ved ferie i Danmark, og er der en måde at opleve ferielandet Danmark, så er det med rygsæk på ryggen og ud i det danske land.

  Går du og overvejer en sådan tur, bør du have det rigtige rejseudstyr i orden. Er du lidt uøvet er det desuden særligt smart at anskaffe rejseudstyr der er let, både at bære og have med.

Hvad der her følger, er fire eksempler på sådant rejseudstyr.   Start med basics   Et godt sted at starte når det kommer til rejseudstyr, er med the basics. En tur ud i landet der er på flere dage, kræver selvfølgelig et ordentligt telt.

Teltet er hvor du sover, hvor du spiser hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter og hvor du kan forlænge turen betragteligt, da du ikke er afhængig af at finde et tag over hovedet.   Alt i alt er det tydeligt, at et ordentligt telt er et helt essentielt stykke rejseudstyr. Men hvad er et ordentligt telt så.

Dette kan der være mange svar til, men på en rejse med rygsæk og oppakning, er let-transporterbart en helt essentiel kvalitet.

  Læs også: Alt hvad du skal bruge af udstyr, når rejsen nærmer sig   Et 2-Personers Pop Up Telt er et glimrende eksempel på et ordentligt telt der er utrolig enkelt og let at have med. Det er ultra let og popper op af sig selv, så du slipper for at gøre så meget.

Desuden kommer det med en meget lille taske, og passer perfekt både eller hængende bag på rygsækken.

  God søvn behøver ikke at fylde…   Når teltet så er i orden, er det nok på tide at tænke på ordentlige soveforhold. Her er et godt liggeunderlag alfa og omega. Et standardliggeunderlag kan hurtigt være ganske ukomfortabelt, mens et oppusteligt liggeunderlag kan dog fylde en del og kræver ekstraudstyr som pumpe eller lignende.   Et selvoppusteligt liggeunderlag, som Selvoppusteligt Liggeunderlag m/hovedpude, løser begge problemer.

Det kræver intet ekstraudstyr, men giver god komfort. Det er nemt at have med, nemt at puste op, og nemt at tage ned igen.

Med den indbyggede hovedpude for du desuden ekstra komfort.

Yderligere kan to liggeunderlag slås sammen, hvis I skal sove to i teltet. Så undgår man at falde ned mellem to liggeunderlag.

  … og det gør et godt hvil heller ikke   En anden god komfort at have med på sin tur ud i det danske, er en god stol at sidde i. Her kan du nyde din morgenkaffe, eller slappe af efter en lang dags vandring. Ligesom med de foregående typer rejseudstyr, bør du sikre både komfort og at det er let at have med.

  En stol der klarer begge dele, er en Foldbar liggestol i ultralet aluminiumsdesign. Stolen er utrolig behagelig efter campingstol standarder, og er, foruden dens lethed, umådelig praktisk da den kan foldes sammen til stort set ingenting, og kommer med en lille taske, der både kan bæres for sig selv eller ligge i rygsækken.

  Vand   Et sidste praktisk, pladsbesparende stykke rejseudstyr er en drikkedunk. Vand er selvfølgelig vigtig på enhver gåtur, men drikkedunke er nok sjældent noget de fleste tænker på, når der skal spares plads.

Vapur Eclipse Outdoor Bottle er dog ingen normal drikkedunk.   Denne drikkedunk kan nemlig foldes sammen når den ikke bruges, og så foldes ud igen. Den er desuden drypsikker og kan meget praktisk kobles på din rygsæk, så du altid har den lige ved hånden når du går. Alt i alt et lækkert lille stykke rejseudstyr, der sætter prikken over i’et for din tur ud i det danske

Relaterede indlæg: