Mandolin

Mandolin

Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne priser? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Mandolin, nemt og simpelt.

Billige Mandoliner

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Mandoliner i 2021, og derfor har vores robot i nat selv kravlet adskillige gode shops igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Kulturnet.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Ikke flere tilbud

Hvis du læser dette har du nu set alle de Mandoliner vores robot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte forhandler. Vi sender vores robot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen for endnu flere gode tilbud.


Mandolinen er et strengeinstrument med en meget karakteristisk klang, som virkelig formår at sprede en helt særlig stemning i et rum.

Musikinstrumentet stammer fra Italien, men dets popularitet har i tidens løb bredt sig til mange andre lande.

Blandt andet i Danmark bruges instrumentet til mange forskellige musikgenrer. Som bonus er det dekorativt i hjemmet. Her får du en guide til at vælge den helt rette mandolin til dig.  

Populære Mandoliner

Hvad skal en nybegynder være opmærksom på ved køb af mandolin?

Som nybegynder er det en god idé at sætte sig grundigt ind i instrumentet, du køber.

Der fås mange forskellige sorter, for eksempel A-modeller og F-stil-mandoliner. Det er værd at sætte sig ind i de forskellige typer inden køb. På samme måde bør du overveje materiale og størrelse nøje.

Tag dig tid, og lad ikke en ivrig sælger presse dig til køb. Så er det bedre at forhandle instrumentet online, hvor du har god tid og ro

Hvor kan jeg købe en mandolin?

En mandolin kan forhandles til gode priser i landets musikbutikker og via deres webshops og andre online instrument-webshops. Nogle er bange for at købe instrumentet online, fordi de ikke kan se og mærke det, men du kan faktisk få stor fordel af at forhandle det via nettet. For det første er der et større udbud online, end du kan finde i din nærmeste musikforretning.

Der er altså større chance for at finde det ideelle strengeinstrument til dig online. Derudover kan du få stor fordel af at læse online beskrivelser, anmeldelser, tests og brugeranbefalinger af produktet inden køb. Online kan du skabe dig et større overblik over instrumenterne og nemt sammenligne priser og kvalitet

Skal jeg købe en brugt eller ny mandolin?

En brugt version er som regel billigere end en helt ny, men du anbefales alligevel at købe den fra ny.

Det er nemlig langt fra alle ældre udgaver, der lyder godt.

Ved at købe den fra ny er du også bedst sikret, at instrumentet vil lyde godt i mange år fremover. Samtidig får du typisk garanti på instrumentet

Hvad koster en mandolin?

Du bør altid tage højde for dit budget ved køb af musikinstrumentet, da det findes i alle prisklasser.

Det er en god idé at vælge et instrument af god kvalitet – det skal gerne holde sit niveau i mange år frem. Typisk vil det lyde bedre, være mere komfortabelt at holde og være fremstillet af en mere robust træsort.

Instrumentet kan stadig sagtens ligge i en prisklasse mellem 1000 og 2000 kroner. Jo mere du er villig til at betale, jo bedre kvalitet vil du i reglen få igen.  Holder du af spændende og elegante strengeinstrumenter, kan du kun anbefales at investere i en mandolin