kulturnet logo

Bedste Wegner Udstillingsmodel: Se top 1 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wegner udstillingsmodel. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wegner udstillingsmodel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wegner Butterfly GE460 stol – Udstillingsmodel – Sortbejdset eg – Hvid læder

Sidste produkt på vores liste er Wegner Butterfly GE460 stol – Udstillingsmodel – Sortbejdset eg – Hvid læder som vi har fundet til 11039,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner Butterfly GE460 – Sortbejdset eg og hvid læder Wegner Butterfly GE460 i sortbejdset eg med hvid læder er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Hans J.
Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske designmøbler.
Lænestolen Bu…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wegner udstillingsmodel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wegner udstillingsmodel:

Dyreste Wegner Udstillingsmodel på listen er Wegner Butterfly GE460 stol – Udstillingsmodel – Sortbejdset eg – Hvid læder fra Erling Christensen Møbler med en pris på 11039.00. Billigste udvalgte Udstillingsmodel er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 1039 kr. – de 1 Wegner Udstillingsmodel vi har fundet koster i gennemsnit 11039 kr.
Ovenstående Wegner Udstillingsmodel data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Wegner Udstillingsmodel tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Udstillingsmodel guides:

Fandt du ikke det rigtige Udstillingsmodel blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Udstillingsmodel:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wegner:

Er du vild med Wegner, men Udstillingsmodel var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wegner: