kulturnet logo

Bedste Wegner Stol: Se top 8 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wegner stol. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wegner stol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wegner GE290A stol – eg – Gabriel Savak stof – beige

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Wegner GE290A stol – eg – Gabriel Savak stof – beige” fås til 28888,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner GE290A stol Lænestolen GE290A er tegnet af den danske arkitekt Hans J.
Wegner i 1953.
Stolen er en højrykket lænestol med et nakkestykke som er perfekt vinklet til at aflaste hoved og nakke.
Denne model af stolen er udformet i ubehandlet eg.
Stolen…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Wegner Butterfly GE460 stol – Sortbejdset bøg – Paul Smith Stripes

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Wegner Butterfly GE460 stol – Sortbejdset bøg – Paul Smith Stripes til kun 11475,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wenger Butterfly GE460 – Sortbejdset bøg og Paul Smith Stripes Wegner Butterfly GE460 i sortbejdset bøg med stof Paul Smith Stripes 005 er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Hans J.
Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Wegner Butterfly GE460 stol – valnød – sort læder

Næste anbefaling er “Wegner Butterfly GE460 stol – valnød – sort læder”.

Dagens bedste tilbud på “Wegner Butterfly GE460 stol – valnød – sort læder” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 16479,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner Butterfly GE460 – Valnød og sort læder Wegner Butterfly GE460 stol i valnød med sort læder er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Hans J.
Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske designmøbler.
Lænestolen Butterfly har…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Wegner Butterfly GE460 stol – Sortbejdset eg – Sort læder

Produkt nummer 4 på vores “Wegner stol-liste” er Wegner Butterfly GE460 stol – Sortbejdset eg – Sort læder som du lige nu kan købe for 11829,- hos Erling Christensen Møbler

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner Butterfly GE460 – Sortbejdset eg og sort læder Wegner Butterfly GE460 i sortbejdset eg med sort læder er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Hans J.
Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske designmøbler.
Lænestolen Bu…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

5: Wegner Butterfly GE460 stol – Sortbejdset eg – Paul Smith Stripes.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner Butterfly GE460 – Sortbejdset eg og Paul Stripes 005 Wegner Butterfly GE460 i sortbejdset eg med stof Paul Smith Stripes 005 er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Hans J.
Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske desi…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

6: Wegner Butterfly GE460 stol – Ubehandlet bøg – Sort læder

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner Butterfly GE460 – Ubehandlet bøg og sort læder Wegner Butterfly GE460 i ubehandlet bøg med sort læder er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske design-møbler.
Lænestolen Butterfly…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

7: Wegner Butterfly GE460 stol – Udstillingsmodel – Sortbejdset eg – Hvid læder

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner Butterfly GE460 – Sortbejdset eg og hvid læder Wegner Butterfly GE460 i sortbejdset eg med hvid læder er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Hans J.
Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske designmøbler.
Lænestolen Bu…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

8: Wegner GE290A stol – eg – Gabriel Savak stof – brun

Sidste produkt på vores liste er Wegner GE290A stol – eg – Gabriel Savak stof – brun som vi har fundet til 28888,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner GE290A stol Lænestolen GE290A er tegnet af den danske arkitekt Hans J.
Wegner i 1953.
Stolen er en højrykket lænestol med et nakkestykke som er perfekt vinklet til at aflaste hoved og nakke.
Denne model af stolen er udformet i ubehandlet eg.
Stolen…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wegner stol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wegner stol:

Dyreste Wegner Stol på listen er Wegner GE290A stol – eg – Gabriel Savak stof – beige fra Erling Christensen Møbler med en pris på 28888.00. Billigste udvalgte Stol er Wegner Butterfly GE460 stol – Ubehandlet bøg – Sort læder som du kan købe for 9799.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 19089 kr. – de 8 Wegner Stol vi har fundet koster i gennemsnit 37052.13 kr.
Ovenstående Wegner Stol data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Wegner Stol tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stol guides:

Fandt du ikke det rigtige Stol blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stol:

Stole i hjemmet spiller mange forskellige roller.

Der er dem, man sidder på, når man spiser, når man arbejder på kontoret, når man sysler med noget – eller sidder og slapper af i.

Udover dermed at have mange forskellige praktiske udtryk, må en stol selvfølgelig også gerne være behagelig at sidde i/på. Og være flot at se på. Wegner stole er gode bud på rette kombinationer af disse ting.

Udover, at der er mange forskellige typer stole til forskellige formål, er de også komfortable at sidde i/på. Og så er de stilfulde og smukke at se på. Du kan læse mere om, hvad Wegner stole er for nogle, i det følgende

Hvad er Wegner stole?

Wegner stole er et væld af forskellige og smukke stole, designet af Hans J. Wegner, en dansk arkitekt og møbelarkitekt.

Han har ikke kun designet stole, men i det hele taget stilfulde møbler, der stadig er populære. Møblernes design stammer helt tilbage fra Wegners ungdom i 1940’erne, og møblerne hitter stadig i høj grad hos forbrugerne.

Det er der ikke noget at sige til, hvis man ser nærmere på hans design, der har et ganske særligt image. Med en stil, der både er klassisk, smuk, enkel og enormt stilfuld, passer hans møbler – og stole – ind i de flestes hjem. Inden for blot stole er der mange valgmuligheder, der kan dække mange forskellige behov og smage

Hvilke Wegner stole findes der?

Det er let at komme til at sidde elegant til bords med Wegner stole. Det sværeste er at vælge et af de mange forskellige designs, Wegner står bag. Der er nemlig utrolig mange muligheder inden for bare spisestole.

Både i forhold til træsort, men også i forhold til, hvilke øvrige præferencer man har. Polstret eller ikke-polstret sæde, runde eller firkantede former, med eller uden armlæn – og mange andre ting.

Der findes ligeledes også rigtig mange Wegner stole af den type, man kan læne sig tilbage i. Også her er der lidt af hvert i forhold til smag og behag – og i forhold til det behov, stolen skal kunne opfylde. Lidt i samme kategori findes Wegner gyngestolene, der også stadig er meget populære.

Karakteristisk for Wegner stolene er, at komforten er i højsædet, og at der altid har været fokus på bevægelighed og ergonomi. Af andre typer Wegner stole findes blandt andet også behagelige og flotte kontorstole, arbejdsstole og stole velegnede til eksempelvis mødelokaler. Men også smagfulde barstole, der passer godt til nutidens moderne samtalekøkken, er at finde.

I den lidt særlige ende kan man også få sig en Jakkens Hvile-stol, der er en form for tøjstativ. Meget praktisk og funktionelt indrettet – og stadig på en gang enormt elegant og herlig

Hvilken Wegner stol skal jeg vælge?

Med alle disse forskellige muligheder inden for klassiske og elegante stole, kan det være ganske svært at vælge. Samtidig kan man dog hurtigt indskrænke valgmulighederne en anelse ved at forholde sig til stolens ønskede funktion.

Er det til afslapning, praktisk brug – eller mest til pynt? Hvem skal bruge stolen/stolene? Hvad må den/de koste? Hvilken træsort/farve skal det være? Hvad er de øvrige behov? Derfra må man gøre op med sig selv, hvilke former og udtryk man bedst kan lide, hvordan polstringen er (hvis der er nogen).

Og endelig: at prøve at sidde i de forskellige stole for at finde ud af, hvad der føles bedst. På den måde skal det nok kunne lade sig gøre at finde en Wegner stol, man bliver rigtig glad for. Og uanset valget, er man sikker på at få sig et smukt og stilfuldt kvalitetsmøbel, der byder på masser af komfort og sidde-glæde

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Wegner Stole

Sjældne Wegner Stole

Wegner Stole

CH22 Loungestol & CH26 Spisestol fra Wegner Stole

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wegner:

Er du vild med Wegner, men Stol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wegner: