kulturnet logo

Bedste Wegner Spisebordsstol: Se top 1 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wegner spisebordsstol. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wegner spisebordsstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wegner GE525 spisebordsstol i sortbejdset eg med sort læder

Sidste produkt på vores liste er Wegner GE525 spisebordsstol i sortbejdset eg med sort læder som vi har fundet til 7600,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner GE525 spisebordsstil Denne spisebordsstol, model GE525, er designet af Hans J.
Wegner.
Stolen er i sortbejdset eg med sort Atlas læder, med et nordisk og tidløs design.
Stolen har et polstret sæde med blød og slidstærk læderbetræk….

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wegner spisebordsstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wegner spisebordsstol:

Dyreste Wegner Spisebordsstol på listen er Wegner GE525 spisebordsstol i sortbejdset eg med sort læder fra Erling Christensen Møbler med en pris på 7600.00. Billigste udvalgte Spisebordsstol er Wegner GE525 spisebordsstol i sortbejdset eg med sort læder som du kan købe for 7600.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Wegner Spisebordsstol vi har fundet koster i gennemsnit 7600 kr.
Ovenstående Wegner Spisebordsstol data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Wegner Spisebordsstol tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spisebordsstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Spisebordsstol blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spisebordsstol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wegner:

Er du vild med Wegner, men Spisebordsstol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wegner: