kulturnet logo

Bedste Vitra Stol: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Vitra stol. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vitra stol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vitra Wiggle Stol Naturlig

  • Dagens pris: 7450,- kr.
  • Fundet hos AndLight DK
  • Mærke: Vitra

Sidste produkt på vores liste er Vitra Wiggle Stol Naturlig som vi har fundet til 7450,- hos AndLight DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Frank Gehry, 1972Koncept: Wiggle stolen er et eksempel på Frank O.
Gehrys geniale tilgang til hverdagsmaterialer hvilket ligger til årsag for Wiggle stolens karakteristiske materiale karton.
Denne model er en kombination af stol og kunstværk og e…

Se hos AndLight DK ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Vitra stol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Vitra stol:

Dyreste Vitra Stol på listen er Vitra Wiggle Stol Naturlig fra AndLight DK med en pris på 7450.00. Billigste udvalgte Stol er Vitra Wiggle Stol Naturlig som du kan købe for 7450.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Vitra Stol vi har fundet koster i gennemsnit 7450 kr.
Ovenstående Vitra Stol data og priser er hentet fra 1 butikker (AndLight DK). Alle Vitra Stol tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stol guides:

Fandt du ikke det rigtige Stol blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Vitra:

Er du vild med Vitra, men Stol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Vitra: