kulturnet logo

Bedste Violin: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde violin. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle violin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Violin etui 4/4

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Music2you.

Her kan “Violin etui 4/4” fås til 295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilfuld og slidestærk transportkasse til violin 4/4 …

Se hos Music2you ❯❯

2: KUN Orginal Violin skulderstøtte til 1/2 og 3/4

Anden anbefaling har vi fundet hos Music2you, hvor du kan købe KUN Orginal Violin skulderstøtte til 1/2 og 3/4 til kun 195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
KUN Orginal Skulderstøtte til violin.
Passer til 1/2 og 3/4 Størrelse Dette er nok den mest solgte skulderstøtte….

Se hos Music2you ❯❯

3: D’Addario PW-CT-14 Micro violin tuner

Næste anbefaling er “D’Addario PW-CT-14 Micro violin tuner”.

Dagens bedste tilbud på “D’Addario PW-CT-14 Micro violin tuner” har vi fundet hos Music2you hvor prisen lige nu er 225,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mikro violin tuner med farvedisplay og effektiv mounting system. Hurtig pitch respons og velegnet til øvning af intonation….

Se hos Music2you ❯❯

4: K&M 15520 A-stand til Violin

Sidste produkt på vores liste er K&M 15520 A-stand til Violin som vi har fundet til 209,- hos Music2you.

Forhandlerens beskrivelse:
Sammenklappeligt violinstativ med plastbeskyttelse til berøringspunkter med violin.
Simpelt og elegant samt solid konstruktion.
Til opbevaring i hjemmet og let at tage med rundt….

Se hos Music2you ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste violin i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse violin:

Dyreste Violin på listen er Ibanez SA260FM-VLS El-guitar – Violin Sunburst fra Music2you med en pris på 2649.00. Billigste udvalgte Violin er Violin udstikker som du kan købe for 24.95 hos Bagetid.dk. Forskellen på de to priser er 2624.05 kr. – de 4 Violin vi har fundet koster i gennemsnit 3440.11 kr.
Ovenstående Violin data og priser er hentet fra 7 butikker (Music2you, Creativ Company, Rito.dk, Medkant.dk, DanGuitar.dk, Citatplakat.dk, Bagetid.dk). Alle Violin tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Der er mange glæder at finde i musikken, og når det kommer til instrumenter, er violinen et af de mest klassiske og ’elegante’ valg.

Den er mest kendt for at blive brugt til klassisk musik, men hvis du har brugt lidt tid på YouTube og er stødt på Lindsey Stirling, vil du vide, at dette instrument faktisk kan bruges til et utal af musikalske genrer. Før du kan begynde at øve dig i at spille, bliver du dog nødt til at købe – eller i hvert fald leje – en violin. Hvis du har brug for hjælp til at finde rundt i det store udvalg, kan du læse rådene herunder

Populære vionliner

Hvilken type violin skal du købe?

Når du gennemgår udvalget, vil du støde på termer som ’student’, ’intermediate’ og ’professional’. Hvis du er en begynder, er det ’student’-violiner, som du skal gå efter. De har et rimelig simpelt design og er af en lavere kvalitet, men de er et godt sted at starte, når du stadigvæk er ved at regne ud om dette instrument nu også er noget for dig.

En ’student’ koster mellem 600 og 5.000 kroner og er blandt de billigste på markedet. Derudover kan du overveje, om du vil have den klassiske akustiske eller en elektrisk violin. Den akustiske violin skaber varme, runde toner, mens den elektriske skaber mere lyse, rå tone.

Du kan eventuelt prøve at spille på begge slags og vurdere, hvad der passer bedst til din smag

Hvilken størrelse har du brug for?

Størrelsen kan veksle fra mærke til mærke, men generelt finder du frem til den rigtige størrelse ved hjælp af størrelsen på din hånd og længden af din arm. Hvis du har en armlængde på omkring 58 centimeter, har du brug for et instrument i fuld størrelse.

Hvis du har en armlængde på 52 til 55 centimeter betyder det, at du har brug for en størrelse på ¾. Små størrelser for børn kan nå ned omkring 1/32

Hvilke mærker skal jeg gå efter som begynder?

Hvis du er på jagt efter en god begynderviolin, er der et par mærker, der vil egne sig godt til dig.

I den billigere ende kan du finde mærker som Stentor, Mendini og Cecilo, der kan koste op mod 1.000 kroner.

Hvis du er villig til at punge ud med flere penge kan du gå efter Cremona og Knilling, der til tider sælges for omkring 3.000 kroner. Med disse ovenstående råd burde du nu være klædt nogenlunde på til at spore dig ind på et instrument, der vil passe til dig og dine behov

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk