kulturnet logo

Bedste Tværfløjte: Se top 3 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde tværfløjte. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tværfløjte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Chateau CFL-26E/SB tværfløjte

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos DanGuitar.dk.

Her kan “Chateau CFL-26E/SB tværfløjte” fås til 3999,- kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

2: George Hennesey JBFL-6248S tværfløjte

Anden anbefaling har vi fundet hos DanGuitar.dk, hvor du kan købe George Hennesey JBFL-6248S tværfløjte til kun 1499,- kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

3: Chateau CFL-2012S tværfløjte

Sidste produkt på vores liste er Chateau CFL-2012S tværfløjte som vi har fundet til 2699,- hos DanGuitar.dk.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste tværfløjte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse tværfløjte:

Dyreste Tværfløjte på listen er Chateau CFL-26E/SB tværfløjte fra DanGuitar.dk med en pris på 3999.00. Billigste udvalgte Tværfløjte er George Hennesey JBFL-6248S tværfløjte som du kan købe for 1499.00 hos DanGuitar.dk. Forskellen på de to priser er 2500 kr. – de 3 Tværfløjte vi har fundet koster i gennemsnit 2732.33 kr.
Ovenstående Tværfløjte data og priser er hentet fra 1 butikker (DanGuitar.dk). Alle Tværfløjte tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Som med de fleste andre instrumenter kommer du ikke langt ved at gå ind i en forretning, der sælger instrumenter og spørge efter en tværfløjte, for der findes ikke bare en, men rigtig mange forskellige slags. Skal du finde den helt rigtige model, handler det både om størrelsen på fløjten, længden på dine arme, samt hvilket toneleje du skal spile i.

Desuden kan du også vælge fløjter i forskelligt materiale, der igen giver forskellig klang og brugens indenfor forskellige genrer.

Læs med herunder og bliv klog på, hvilken form for tværfløjte du skal vælge

Populære tværfløjter

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Når du skal vælge en fløjte, der passer til dig, er det vigtigste, at du skal kunne nå hele vejen ned til de nederste knapper med dine arme.

Desuden handler det også om vægt. De store fløjter i metal er meget tunge og kan være svære at balancere for mindre øvelse fløjtenister

Hvilket materiale skal jeg vælge?

De oprindelige tværfløjter var ganske vist fløjter i træ, men i dag findes de stort set ikke længere på markedet. Det mest udbredte materiale er metal og oftest med en legering, der ligner sølv.

Det er dog kun de professionelle fløjter, der er fremstillet i ædle metaller.

Er du begynder, kan en fløjte i plast være et ganske udemærket sted at starte, både fordi det er et lettere alternativ, men i høj grad også fordi en tværfløjte i metal er væsentlig dyrere. Der findes fløjter på hele spektret, når det kommer til priser. Helt fra de små begynderfløjter til skolebørn, der kan erhverves til få hundrede kroner og på til de mest eftertragtede fløjter i guld.

Grunden til, at guld er så eftertragtet, er, at det eftersigende har en helt fantastisk klang, der ikke kan opnås med andre materialer.

I dag er de fleste fløjter fremstillet af metal med en sølv legering, der også giver en smuk klang. Det siges dog, at jo mere sølv fløjten består af, des bedre bliver klangen, men det har også indflydelse på prisen

Hvilke typer af tværfløjter kan jeg vælge imellem?

Der findes mange forskellige fløjter under den fælles betegnelse ’tværfløjte’. Det betyder, at du skal være opmærksom på, hvilken form for fløjt du ønsker at spille på inden du køber. De mest almindelige fløjter er:

  • Piccolifløjten, der spiller en fuld oktav over tværfløjten.
  • Tværfløjten
  • Altfløjten, der spiller en kvart oktav under tværfløjten.
  • Basfløjten, der spiller en fuld oktav under tværfløjten.
Når du skal investere i en fløjte, er det derfor vigtigt, at du vælger den, der spiller i det rigtige toneleje, så du rammer rigtigt ind, hvis du skal spille med flere andre

Hvilke mærker er populære?

Ligesom med alt andet findes der også forskellige producenter indenfor fløjter – og som med alt andet er nogle mærker mere populære end andre. De to mest søgte mærker til en god og tilgængelig pris er

  • Yamaha
  • Pearl
Det er de to mærker, der er mest udbredte og stadig både god kvalitet og tilgængelig pris, især hvis du bruger en tværfløjte prisportal som tværfløjte.dk når du køber. På samme måde kan du købe tværfløjte noder og lære grebstabellen at kende uden at skulle op og give et tocifret tusindbeløb for en god fløjte.

Vil du gerne i gang med at spille tværfløjte, er der mange gode muligheder for at prøve det af, uden at du behøver at lave en opsparing for at få råd. Kig dig om og find en fløjte, der passer til dig og dine behov

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk