kulturnet logo

Bedste Trommestikker: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde trommestikker. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle trommestikker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: DDS-7A Trommestikker maple

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Music2you.

Her kan “DDS-7A Trommestikker maple” fås til 65,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Trommerstikker i høj kvalitet, som er ideelle til begyndere….

Se hos Music2you ❯❯

2: DDS-5B Junior Trommestikker

Anden anbefaling har vi fundet hos Music2you, hvor du kan købe DDS-5B Junior Trommestikker til kun 65,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Trommerstikker der er ideelle til børn og begyndere….

Se hos Music2you ❯❯

3: DDS-5A Trommestikker maple

Næste anbefaling er “DDS-5A Trommestikker maple”.

Dagens bedste tilbud på “DDS-5A Trommestikker maple” har vi fundet hos Music2you hvor prisen lige nu er 65,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Trommerstikker i høj kvalitet, som er ideelle til begyndere….

Se hos Music2you ❯❯

4: Drum Limousine BG-STICK-ME taske til trommestikker

Sidste produkt på vores liste er Drum Limousine BG-STICK-ME taske til trommestikker som vi har fundet til 369,- hos DanGuitar.dk.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste trommestikker i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse trommestikker:

Dyreste Trommestikker på listen er Drum Limousine BG-STICK-XL taske til trommestikker fra DanGuitar.dk med en pris på 649.00. Billigste udvalgte Trommestikker er DDS-7A Trommestikker maple som du kan købe for 65.00 hos Music2you. Forskellen på de to priser er 584 kr. – de 4 Trommestikker vi har fundet koster i gennemsnit 553.75 kr.
Ovenstående Trommestikker data og priser er hentet fra 2 butikker (Music2you, DanGuitar.dk). Alle Trommestikker tilbud er opdateret i dag 07-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Trommestikker er et uundværligt stykke tilbehør til trommeslageren.

Der findes et bredt udvalg på nettet, hvor du blandt andet kan vælge forskellige størrelser og modeller. For mange musikere (både amatører og professionelle) er der forbundet en symbolsk værdi i at have et unikt stykke tilbehør til sit instrument. Du kan i denne kategori vælge imellem særlige udgaver og designs (både med hensyn til farve og med mulig for lys).

Herunder kan du få nyttig viden til at kunne finde de trommestikker, som passer til dig og dine musikalske behov

Populære trommestikker

Hvilke størrelser er der at vælge imellem?

Du finder dette musikredskab i forskellige udgaver i forhold til størrelse på både tykkelse samt længde.

Det særlige ved trommestikker er, at deres størrelser er angivet med et særligt system, der kombinerer henholdsvis tal og bogstaver.

Dette er vigtigt for dig at kende til, når du skal finde den rette model.

Her skal du vide, at des lavere tal eller nummer en model har, des tungere og tykkere vil redskabet være. Bogstaverne er til for at angive længden (A er længere end modellen, der er angivet med B). Derudover varierer redskaberne imellem, hvilken type af spids de har. Når du ser et ”N” på et produkt, har dette redskab en spids med nylon.

Dette skaber en mere ’skarp’ lyd på trommerne. Dog holder den klassiske udgave med træspids i længere tid end udgaven med nylon spids

Hvilke materialer er de bedste til trommestikker?

Der er flere producenter at vælge imellem, når du skal anskaffe dig dette trommeudstyr, og de førende brands vil lave deres produkter i følgende kvalitetsmaterialer:

  • Hickory
  • Eg
  • Ahorn
  • Aluminium
  • Carbon
Der findes både naturmaterialer samt metal til fremstilling af de anbefalede trommestikker. Når du vælger et produkt med én af de nævnte trætyper, får du et produkt, der har flere fordele. Hickory har for eksempel en ekstra blødhed over sig, som har betydning for trommeslageren, da den er skånsom at spille med ift.

anslag. Eg tilbyder en lang levetid på produktet og er særlig slidstærk. Ahorn er fordelagtig, når du ønsker en tyk trommestik. Til nybegyndere anbefales træ som materiale.

Aluminium egner sig til den erfarne trommeslager, der har styr på teknikken, da det er et tungere materiale at spille med

Er der forskel på funktionen i forhold til valg af størrelse?

Det vil primært være størrelsen på trommestikkerne, som spiller ind på den lysmæssige kvalitet og funktion.

Har du et produkt i en tyk udgave, vil dette give en mere fyldig lyd på trommesættet. Dette har betydning for trommeslageren, da han eller hun derved kan udnytte hele trommesættets klangmæssige spektrum. Herimod vil de lette udgaver af trommeredskabet give en mere lys klang på trommesættet og have mindre styrke og volumen. Disse lette udgaver foretrækkes derfor ofte af band, som spiller på små og mindre spillesteder

Hvilket brand og model skal du vælge?

Der er flere producenter på markedet, som sælger trommestikker til både børn, nybegyndere og professionelle musikere. Det vil med andre ord være dit musikalske niveau, som er med til at afgøre, hvilket mærke og model du skal bruge.

Derudover er din genre med til at afgøre valget. Der findes produkter, som særligt egner sig til jazz, pop, rock m.fl.

Er du nybegynder eller let øvet, kan du finde særlige ”all around”-modeller, som gør trommestikkerne fleksible at anvende til en lang række forskellige musikgenre.

Disse findes til billige priser og er solide trommestikker, som er lavet af kvalitetstræ

Hvilke designs findes der til trommestikker?

Når du har styr på din ønskede størrelse af trommestikkerne, har du mulighed for at vælge en udgave med et særligt design. Disse har alene betydning for trommeslageren og vil ikke have indflydelse på funktionen af redskabet.

Ønsker du særlig børnevenlige udgaver med mønstre eller motiver, er der marked for det. Til musikeren, der ønsker at lave ekstra show, kan der fås udgaver med lys. Hermed er der garanti for at skinne igennem under koncerter.

De findes i udvalgte pangfarver (rød, blå, grøn og lilla som de primære). Det særlige ved disse udgaver er den effekt de kan give i forhold at lyse op i takt med musikken. Des hårdere der slås, des kraftigere lyser redskaberne

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk