kulturnet logo

Bedste Trommesæt: Se top 8 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde trommesæt. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle trommesæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vtech Baby Safari Trommesæt

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Luksusbaby Danmark.

Her kan “Vtech Baby Safari Trommesæt” fås til 679,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dansk tale.
Er dit barn en musikalsk stjerne? Med dette interaktive trommesæt fra VTech kan dit barn udvikle sin kreativitet og forbedre sine motoriske færdigheder, ved at slå på tromme og skabe sin helt egen lyd.
Trommesættet er inklusiv to trommesti…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: B-toys Ribbit-tat-tat – Trommesæt

Anden anbefaling har vi fundet hos Luksusbaby Danmark, hvor du kan købe B-toys Ribbit-tat-tat – Trommesæt til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Grib trommestikken og giv den gas! Så kan der rigtig blive afholdt de skønneste koncerter derhjemme.
Et virkelig skønt trommesæt, som børnene vil elske at spille på.
Det er udformet som en frø og har de mest fantastiske farver og former.
Der er forskellig…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

3: George Hennesey SP525T trommesæt black

Næste anbefaling er “George Hennesey SP525T trommesæt black”.

Dagens bedste tilbud på “George Hennesey SP525T trommesæt black” har vi fundet hos DanGuitar.dk hvor prisen lige nu er 2999,- kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

4: Trommesæt for begyndere bog, e-bog og lyd

Produkt nummer 4 på vores “trommesæt-liste” er Trommesæt for begyndere bog, e-bog og lyd som du lige nu kan købe for 119,- hos DanGuitar.dk

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

8: Roland TD-1K V-Drums Elektronisk Trommesæt

  • Dagens pris: 4038,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4619,-, nu kun 4038,-.
    Du sparer 581 kr. / 12 %
  • Fundet hos SoundStoreXL.dk

Sidste produkt på vores liste er Roland TD-1K V-Drums Elektronisk Trommesæt som vi har fundet til 4038,- hos SoundStoreXL.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Roland V-Drums TD-1K  Minimalistisk og ultra transportabelt el-sæt fra Rolands kendte V-Drums serie.   …

Se hos SoundStoreXL.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste trommesæt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse trommesæt:

Dyreste Trommesæt på listen er Roland VAD706 Trommesæt – Gloss Ebony fra SoundStoreXL.dk med en pris på 55800.00. Billigste udvalgte Trommesæt er Spiderman Trommesæt som du kan købe for 99.95 hos MerchShark. Forskellen på de to priser er 55700.05 kr.
Ovenstående Trommesæt data og priser er hentet fra 8 butikker (Luksusbaby Danmark, DanGuitar.dk, SoundStoreXL.dk, MerchShark, Gucca.dk, Plusshop.dk, Creativ Company, Music2you). Alle Trommesæt tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Trommesæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Trommesæt blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Trommesæt:

Markedet for dette instrument er bredt, både hvad angår pris, størrelse, kvalitet og funktioner. Når du er på udkig efter trommer til hjemmebrug, er der flere ting, du skal forholde dig til for at finde den rette model. Anvendelsesomfang- og formål vil være med til at afgøre, hvilket sæt der vil være funktionelt for dig at købe.

Der er modeller til både børn og voksne. Herunder kan du få vejledning til at kunne finde frem til det trommesæt, som vil være det rette for dig

Populære trommesæt

Hvilke udgaver af trommesæt kan du købe?

Med de mange muligheder på markedet, kan du selv vælge, hvor omfattende dine trommer skal være.

Der findes enkle modeller, og der findes de veludstyrede udgaver med både lilletromme, stortromme, bækkener samt flere dele. De mest brugte trommer er den elektroniske udgave samt den akustiske udgave.

Der findes modeller til ethvert budget og til ethvert musikalsk niveau. Des højere pris, des flere funktioner vil instrumentet have.

Markedet for både den elektroniske samt den akustiske udgave er stort og bredt. Derudover finder du en mere ukendt udgave af trommer – hybrid sættet.

Dette kombinerer en rå lyd med de akustiske trommer. Dette er en særlig alsidig udgave af trommer

Hvilke mærker findes der?

Når du vil anskaffe et elektronisk trommesæt, har du flere førende producenter at vælge i blandt:

  • YAMAHA
  • PEARL
  • ROLAND
  • GEAR4MUSIC
  • ALESIS
Disse trommer befinder sig i den dyre ende af skalaen men kan blive anvendt af både nybegyndere, seriøse amatørmusikere og professionelle musikere. De elektroniske trommesæt findes i flere modeller, som kan tilpasses det musikalske niveau. Den store fordel ved den elektriske udgave er, at det er muligt at tilslutte høretelefoner til sættet.

Dermed har den en støjreducerende funktion, som kan være betydningsfuldt i mange sammenhænge.

Sammenholdt med den akustiske udgave, har den elektroniske model flere avancerede funktioner

Kan jeg købe et trommesæt til børn?

Til børn vil junior udgaven være ideel. Typemæssigt vil et sådan trommesæt være en akustisk udgave.

Dette er et godt begyndersæt og har en billigere pris end den elektroniske udgave. En akustisk udgave bliver brugt til langt de fleste musikgenre og er et godt all-around instrument, hvorfor denne udgave er særlig populær. Når du finder junior sæt, vil du kunne få aldersniveauet oplyst, så du er sikker på at få en model, som passer til dit barn.

De fleste junior trommesæt kan blive anvendt af børn fra 5 – 10 år

Hvad koster et trommesæt?

Omfanget af funktioner samt type af trommer vil begge influere på prisen. Har du brug for et godt begyndersæt, er den akustiske model populær. Den er simpel i opsætning, og du har efterfølgende mulighed for at tilkøbe flere trommedele for at skabe dig dit eget instrument.

Du kan finde gode begyndersæt med 3 dele. De mere omfattende og tekniske modeller er dyrere.

Her vil funktionerne være flere, og disse vil blive brugt af erfarne musikere. Det er dog muligt i denne kategori også at finde budgetvenlige modeller