kulturnet logo

Bedste OBH Spiral: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde OBH spiral. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH spiral tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH 5848 Artist Curl Spiral

  • Dagens pris: 349,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 499.95, nu kun 349,-.
    Du sparer 150 kr. / 30 %
  • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
  • Mærke: OBH

Sidste produkt på vores liste er OBH 5848 Artist Curl Spiral som vi har fundet til 349,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Det slanke og rektangulære krøllejern booster håret med masser af fylde og stramme snoede krøller.Behold definering eller børst krøllerne igennem for en fortryllende afro style.Den keramiske belægning på krøllejernet behandler håret så skånsomt som muligt…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH spiral i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH spiral:

Dyreste OBH Spiral på listen er OBH 5848 Artist Curl Spiral fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Spiral er OBH 5848 Artist Curl Spiral som du kan købe for 349.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Spiral vi har fundet koster i gennemsnit 349 kr.
Ovenstående OBH Spiral data og priser er hentet fra 2 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS). Alle OBH Spiral tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spiral guides:

Fandt du ikke det rigtige Spiral blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spiral:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Spiral var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: