kulturnet logo

Bedste OBH Ovn: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde OBH ovn. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH ovn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH Nordica – Wireless ovn & BBQ termometer

  • Dagens pris: 449,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699.00, nu kun 449,-.
    Du sparer 250 kr. / 35 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: OBH

Sidste produkt på vores liste er OBH Nordica – Wireless ovn & BBQ termometer som vi har fundet til 449,- hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Funktionelt stegetermometer med separat, trådløs sender og modtager, så du nemt kan placere termometeret i ovnen eller grillen og samtidig have fuld kontrol med temperaturen.Valg af kødtype: Oksekød, kalvekød, svinekød, lammekød, kylling eller kalkun Vælg…

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH ovn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH ovn:

Dyreste OBH Ovn på listen er OBH Nordica – Wireless ovn & BBQ termometer fra Coop.dk med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Ovn er OBH Nordica – Wireless ovn & BBQ termometer som du kan købe for 449.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Ovn vi har fundet koster i gennemsnit 449 kr.
Ovenstående OBH Ovn data og priser er hentet fra 2 butikker (Coop.dk, Emmalys). Alle OBH Ovn tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ovn guides:

Fandt du ikke det rigtige Ovn blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ovn:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Ovn var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: