kulturnet logo

Bedste Nordlux Lampe: Se top 8 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Nordlux lampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordlux lampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000k Nikkel Lampe

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000k Nikkel Lampe” fås til 232,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Underskabslyset Kitchenio er udstyret med 2-trins Moodmaker og en hukommelses- og nulstillingsfunktion, hvilket giver dig muligheden for at ændre og gemme dine lysindstillinger.
Kitchenio kan både monteres ved enten at forsænke det i skabet eller med hjæl…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Nordlux Montone 30 2700k Hvid Lampe –

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Nordlux Montone 30 2700k Hvid Lampe – til kun 117,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Montone er en klassisk og tidløs plafond til loftet med en opalhvid skærm, som giver et flot og behageligt lys.
Det enkle udtryk gør, at Montone passer flot ind i de fleste hjem. Plafonden har integreret LED, som er energibesparende og bidrager til lang l…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000k Hvid Lampe

Næste anbefaling er “Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000k Hvid Lampe”.

Dagens bedste tilbud på “Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000k Hvid Lampe” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 239,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Underskabslyset Kitchenio er udstyret med 2-trins Moodmaker og en hukommelses- og nulstillingsfunktion, hvilket giver dig muligheden for at ændre og gemme dine lysindstillinger.
Kitchenio kan både monteres ved enten at forsænke det i skabet eller med hjæl…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Nordlux Oja 42 Ip54 2700k Sensor Hvid Lampe

 • Dagens pris: 468,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Nordlux

Produkt nummer 4 på vores “Nordlux lampe-liste” er Nordlux Oja 42 Ip54 2700k Sensor Hvid Lampe som du lige nu kan købe for 468,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Oja-serien er kendetegnet ved sit klassiske runde og tynde design med baggrundslys og passer perfekt ind i enhver indretning.
Oja Sensor har en høj IP-bedømmelse (IP54), hvilket gør den perfekt til badeværelset eller andre fugtige områder, samt en indbygg…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Nordlux Oja 29 Ip54 2700k Hvid Lampe

 • Dagens pris: 272,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399.95, nu kun 272,-.
  Du sparer 127 kr. / 31 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Nordlux

Forhandlerens beskrivelse:
Oja er en ultra tynd plafond til badeværelset med integreret LED.
Når vi skriver ultra tynd, så er det faktisk fordi at den kun fremspringer 2,3 cm fra loftet.
Den blender altså godt ind og er ikke spor bemærkelsesværdig.
Det kan også have sine fordele, h…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

6: Nordlux Montone 25 – 2700k – Hvid Lampe

 • Dagens pris: 111,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 159.95, nu kun 111,-.
  Du sparer 48 kr. / 30 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Nordlux

Forhandlerens beskrivelse:
Nordlux Montone 25 – 2700k – Hvid Lampe   Montone er en klassisk og tidløs plafond til loftet med en opalhvid skærm, som giver et flot og behageligt lys.
Det enkle udtryk gør, at Montone passer flot ind i de fleste hjem. Plafonden har integreret LED, s…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

7: Nordlux Oja 29 Ip54 2700k Sensor Hvid Lampe

 • Dagens pris: 350,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Nordlux

Forhandlerens beskrivelse:
Nordlux Oja 29 Ip54 2700k Sensor Hvid Lampe   Oja-serien er kendetegnet ved sit klassiske runde og tynde design med baggrundslys og passer perfekt ind i enhver indretning.
Oja Sensor har en høj IP-bedømmelse (IP54), hvilket gør den perfekt til badevære…

Se hos Proshop.dk ❯❯

8: Nordlux Westport 120 Armatur Lampe – Grå

 • Dagens pris: 219,95 kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Nordlux

Sidste produkt på vores liste er Nordlux Westport 120 Armatur Lampe – Grå som vi har fundet til 219,95 hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Westpost er et IP65 lysarmatur med integreret LED-lyskilde, som bidrager til lang levetid på 25.000 timer.
Lysarmaturet giver et godt funktionelt lys på 4000 K og har samtidigt en høj beskyttelsesgrad, som gør den særlig anvendelig til udendørsbrug i for…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordlux lampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordlux lampe:

Dyreste Nordlux Lampe på listen er Nordlux Delta Væg Lampe – Sort – VAREN ER UDGÅET fra Homeshop.dk med en pris på 719.00. Billigste udvalgte Lampe er Nordlux Skot Oval E27 Sort Lampe som du kan købe for 34.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 685 kr. – de 8 Nordlux Lampe vi har fundet koster i gennemsnit 1178.09 kr.
Ovenstående Nordlux Lampe data og priser er hentet fra 6 butikker (Davidsenshop.dk, Proshop.dk, Homeshop.dk, LampeGuru.dk, Erling Christensen Møbler, Elvvs.dk). Alle Nordlux Lampe tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Lampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lampe:

Savner du et bredt udvalg af lampemodeller, der både er i høj kvalitet, er til at betale og har et moderne og nutidigt design? Så har Nordlux med garanti den rette model for dig. Nordlux lamper byder på forskellige varianter til stuen, køkkenet og soveværelset, hvad end du er på udkig efter loftlamper, gulvlamper eller noget helt tredje

Populære Lamper

Kan jeg købe lamper, hvor lyset kan dæmpes?

Hos Nordlux har du mulighed for at købe varianter med lysdæmpning.

Dette kan være en fordel i mange henseender. Først og fremmest kan dette være en god idé til læselamper i soveværelset. På den måde kan du skrue ned for lyset, hvis din partner ønsker at sove eller i dagtimerne, hvor du får en del lys udefra. Ligeledes kan en model med lysdæmpning være en fordel i et rum som eksempelvis stuen eller køkkenet, hvor man kan have behov for forskellig lysstyrke, afhængigt af om man skal hygge sig i sofahjørnet eller lave en aktivitet

Kan jeg købe lamper til udendørsbrug?

Udover at tilbyde lyskilder til at pryde din dagligstue eller soveværelset, kan du også købe Nordlux lamper til udendørs brug.

Dette hvad end du ønsker at få lyst en lille gangsti op i haven, eller du har brug for belysning på terrassen eller i carporten. Nordlux udendørsmodeller fås både til ned nedgravning, som er placeret jordnært, eller til ophæng på eksempelvis din husmur, hvis du ønsker et lys ovenfra

Kan jeg købe Nordlux lamper online?

Nordlux lamper er populære over hele landet og forhandles derfor også mange forskellige steder. Den bedste mulighed for at finde frem til, hvor du kan købe netop den model, du er på udkig efter, er ved at tjekke udbuddet online. Her kan du både undersøge, hvor de forskellige modeller er til at få, og ligeledes hvor de forhandles til de bedste og billigste pris. Nu kan du trygt gå i gang med at finde den helt rette model til din bolig

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Nordlux:

Er du vild med Nordlux, men Lampe var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Nordlux: