kulturnet logo

Bedste Nordal Stol: Se top 4 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal stol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal stol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordal MOSSO stol – lyse brun 77

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Nordal MOSSO stol – lyse brun 77” fås til 3420,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Nordal MOSSO stol – mørkebrun

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Nordal MOSSO stol – mørkebrun til kun 3475,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: ALBA lounge stol – Sort fra Nordal

  • Dagens pris: 3149,- kr.
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Nordal

Næste anbefaling er “ALBA lounge stol – Sort fra Nordal”.

Dagens bedste tilbud på “ALBA lounge stol – Sort fra Nordal” har vi fundet hos ES Furniture hvor prisen lige nu er 3149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Leder du efter en super skøn sort klassisk lounge stol så kan vi anbefale denne lounge stol fra Nordal. En meget anvendelig og skøn lounge stol….

Se hos ES Furniture ❯❯

4: ZEYA rattan lounge stol – Natur fra Nordal

  • Dagens pris: 4449,- kr.
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Nordal

Sidste produkt på vores liste er ZEYA rattan lounge stol – Natur fra Nordal som vi har fundet til 4449,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Wau – se lige en lækker lang lounge stol fra Nordal. Lounge stolen er fremstillet af rattan og er flot naturfarvet som passer rigtig godt ind i det nordiske hjem….

Se hos ES Furniture ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal stol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal stol:

Dyreste Nordal Stol på listen er ZEYA rattan lounge stol – Natur fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 4449.00. Billigste udvalgte Stol er ALBA lounge stol – Sort fra Nordal som du kan købe for 3149.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 1300 kr. – de 4 Nordal Stol vi har fundet koster i gennemsnit 3623.25 kr.
Ovenstående Nordal Stol data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture). Alle Nordal Stol tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stol guides:

Fandt du ikke det rigtige Stol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Nordal:

Er du vild med Nordal, men Stol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Nordal: