kulturnet logo

Bedste Nodestativ: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde nodestativ. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle nodestativ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: K&M 10012 Taske til nodestativ model nr. 100/1, 10062 og 10065

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Music2you.

Her kan “K&M 10012 Taske til nodestativ model nr. 100/1, 10062 og 10065” fås til 59,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vandtæt nylon taske til K&M 100/1, 10062 og 10065 nodestativer….

Se hos Music2you ❯❯

2: K&M 15580 – Violinophæng til mikrofon- eller nodestativ

Anden anbefaling har vi fundet hos Music2you, hvor du kan købe K&M 15580 – Violinophæng til mikrofon- eller nodestativ til kun 185,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Violin holder fra K&M til montering på node-/mikrofonstativ med en diameter op til 30 mm. Violinholderen har en blød filt-belægning.
En super holder, som beskytter din violin.
Dimensionerne giver plads til både violin og bue, mens den bløde filt-belægning…

Se hos Music2you ❯❯

3: K&M 100/1 Foldbar Nodestativ – Sort

Næste anbefaling er “K&M 100/1 Foldbar Nodestativ – Sort”.

Dagens bedste tilbud på “K&M 100/1 Foldbar Nodestativ – Sort” har vi fundet hos Music2you hvor prisen lige nu er 189,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
K&M´s farverige samling af nodestativer, er med til at gøre musik sjov for børn i alle aldre….

Se hos Music2you ❯❯

4: K&M 10100 Foldbar Nodestativ – Sort

Sidste produkt på vores liste er K&M 10100 Foldbar Nodestativ – Sort som vi har fundet til 179,- hos Music2you.

Forhandlerens beskrivelse:
Standard nodepult fra K&M! Et af de mest solgte nodestativer i verden! K&M "THE CLASSIC" i foldbart design. Specifikationer: Model nr.: 10100-013-55 Produktlinje: Baseline Farve: Sort Noderamme: 430 x 215 mm Højde: 650 – 1225 mm Vægt: 1 kg…

Se hos Music2you ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste nodestativ i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse nodestativ:

Dyreste Nodestativ på listen er Keyboard, 61 tangenter, m/nodestativ og justerbart keyboardstativ fra Hjemmets med en pris på 1202.40. Billigste udvalgte Nodestativ er K&M 10111 Taske til nodestativ model nr 101 som du kan købe for 58.00 hos Music2you. Forskellen på de to priser er 1144.4 kr. – de 4 Nodestativ vi har fundet koster i gennemsnit 1125.55 kr.
Ovenstående Nodestativ data og priser er hentet fra 3 butikker (Music2you, Hjemmets, DanGuitar.dk). Alle Nodestativ tilbud er opdateret i dag 07-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nodestativ guides:

Fandt du ikke det rigtige Nodestativ blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nodestativ:

Uanset hvilket instrument du spiller på, kan det være nødvendigt at have noderne fremme foran sig. Og det kan være noget besværligt at skulle stå og holde det, når man skal have begge hænder på trompeten eller guitaren.

Derfor er det bestemt ikke en dårlig idé at skaffe sig et nodestativ, så kan man koncentrere sig om spilleriet og ikke skal bekymre sig om noderne

Populære nodestativer

I hvilket materiale kan jeg købe et nodestativ?

Klassiske gamle nodestativer er i udgangspunktet lavet i træ. Disse er især for dig, der kunne tænke dig et stativ, hvor udseendet spiller en væsentlig rolle, da disse ofte har fine krummelurer eller udsnit i træ.

I dag vælger mange i stedet at købe modellerne i metal. Disse er ofte smallere af bygning og lettere i vægt.

Ydermere kan de som oftest foldes sammen på den ene eller anden måde, så de er lettere at transportere med sig rundt omkring

Kan jeg købe et nodestativ, der kan indstilles?

Mange af de metalstativer, der kan sammenfoldes, kan ligeledes indstilles, så de får den rette højde. Dette er kan først og fremmest være en fordel, så man kan indstille højden til børn, der er i voksealderen.

Ligeledes er det smart, hvis du spiller et instrument, hvor du af og til står op og andre gange sidder ned. På den måde kan du indstille højden, afhængigt af, hvordan du er placeret, når du spiller. Som regel er det midten af stativet, der kan indstilles, så det gøres højere eller lavere. Hvis du gerne vil have et nodestativ der kan indstilles kan du finde mange billige nodestativer på nodestativ.dk.

Kan jeg købe nodestativ med lys?

De færreste stativer er lavet med indbygget lys. Dog er flere modeller lavet, så der kan påsættes en ekstern lampe på selve stativet efterfølgende. Her er det blot vigtigt, du køber et stativ, hvor tykkelsen på den øverste del af stativet er smalt nok til lygten.

Især de nyere modeller lavet af smalle metalstænger, er gode at benytte til lyspåsætning

Hvor kan jeg købe et nodestativ?

Den bedste mulighed for at købe det helt rette nodestativ er at finde det online. På den måde har du det største overblik over, hvor de forskellige stativer kan købes, samt de bedste muligheder for at finde netop den model, du er på udkig efter.

Ydermere er det hos online forhandlere langt nemmere at indhente gode tilbud og billige priser. På den måde kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvor du kan få det stativ, du er på udkig efter, til den aller laveste pris

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk