kulturnet logo

Bedste Lund Copenhagen Ferskvandsperle: Se top 3 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Lund Copenhagen ferskvandsperle. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lund Copenhagen ferskvandsperle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lund Copenhagen marguerit disko forgyldte ørehænger med ferskvandsperle

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Guldsmed Østergaard.

Her kan “Lund Copenhagen marguerit disko forgyldte ørehænger med ferskvandsperle” fås til 1450,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse fine ørehænger fra Lund Copenhagen er med en lille emaljerede blomst og en ferskvandsperle forneden.
Ørekæden er forgyldt med 24 kt og måler ca 7 cm i længden. Disse fine ørehænger fra Lund Copenhagen er med en lille emaljerede blomst og en ferskva…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

2: Lund Copenhagen ørehænger med barok ferskvandsperle

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldsmed Østergaard, hvor du kan købe Lund Copenhagen ørehænger med barok ferskvandsperle til kun 1500,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smukke ørehænger i 8 kt guld med ferskvandsperle fra Lund Copenhagen.
Smukke ørehænger i 8 kt guld med ferskvandsperle fra Lund Copenhagen.
>…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

3: Lund Copenhagen ørehænger i sølv med barok ferskvandsperle

Sidste produkt på vores liste er Lund Copenhagen ørehænger i sølv med barok ferskvandsperle som vi har fundet til 395,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse fine ørehænger med barok ferskvandperler er udført i sterlingsølv.
Øreringene kommer fra Lund Copenhagen og fåes også i forgyldt. Disse fine ørehænger med barok ferskvandperler er udført i sterlingsølv.
Øreringene kommer fra Lund Copenhagen og fåes…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lund Copenhagen ferskvandsperle i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lund Copenhagen ferskvandsperle:

Dyreste Lund Copenhagen Ferskvandsperle på listen er Lund Copenhagen ørehænger med barok ferskvandsperle fra Guldsmed Østergaard med en pris på 1500.00. Billigste udvalgte Ferskvandsperle er Lund Copenhagen ørehænger i sølv med barok ferskvandsperle som du kan købe for 395.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 1105 kr. – de 3 Lund Copenhagen Ferskvandsperle vi har fundet koster i gennemsnit 1115 kr.
Ovenstående Lund Copenhagen Ferskvandsperle data og priser er hentet fra 1 butikker (Guldsmed Østergaard). Alle Lund Copenhagen Ferskvandsperle tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ferskvandsperle guides:

Fandt du ikke det rigtige Ferskvandsperle blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ferskvandsperle:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Lund Copenhagen:

Er du vild med Lund Copenhagen, men Ferskvandsperle var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lund Copenhagen: