kulturnet logo

Bedste Louis Poulsen Ring: Se top 2 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Louis Poulsen ring. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Louis Poulsen ring tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: VL Ring Crown 1 Opal – Louis Poulsen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “VL Ring Crown 1 Opal – Louis Poulsen” fås til 3195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Vilhelm Lauritzen for Louis Poulsen Koncept VL Ring Crown 1 Opal blev designet af Vilhelm Lauritzen i 1940€™erne i forbindelse med opførelsen af Drs radiohus.
Den blev dog aldrig brugt her, men designeren Finn Juhl anvendte den i 1947 i sin i…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Mounting for Ring Crown 3-5-7 – Louis Poulsen

Sidste produkt på vores liste er Mounting for Ring Crown 3-5-7 – Louis Poulsen som vi har fundet til 595,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Louis Poulsen Mounting for Ring Crown 3-5-7 er en reservedel der passer til VL Ring Crown med 3, 5 og 7 skærme.
Hvis du eksempelvis ønsker at montere lampen i en stuk, kan det medfølgende ophængningsbeslag være for stort.
Hvis det er tilfældet,…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Louis Poulsen ring i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Louis Poulsen ring:

Dyreste Louis Poulsen Ring på listen er VL Ring Crown 1 Opal – Louis Poulsen fra Lampemesteren.dk med en pris på 3195.00. Billigste udvalgte Ring er Mounting for Ring Crown 3-5-7 – Louis Poulsen som du kan købe for 595.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 2600 kr. – de 2 Louis Poulsen Ring vi har fundet koster i gennemsnit 1895 kr.
Ovenstående Louis Poulsen Ring data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk). Alle Louis Poulsen Ring tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ring guides:

Fandt du ikke det rigtige Ring blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ring:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Louis Poulsen:

Er du vild med Louis Poulsen, men Ring var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Louis Poulsen: