kulturnet logo

Bedste Kenwood Vægt: Se top 2 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood vægt. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kenwood vægt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kenwood KVL65.001WH røremaskine med indbygget vægt

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Kenwood KVL65.001WH røremaskine med indbygget vægt” fås til 2899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hav altid det bedste udstyr lige ved hånden, når du skal lave mad eller bage.
Denne Kenwood røremaskine burde være førsteprioritet på din liste, da den kan hjælpe dig med alt fra pizzadej og brøddej til at røre ingredienser til kage eller makroner.
Takket…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Kenwood KVL85.004SI røremaskine med indbygget vægt

Sidste produkt på vores liste er Kenwood KVL85.004SI røremaskine med indbygget vægt som vi har fundet til 3499,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Opnå bagning til præcision og perfektion ved hjælp af den ekstrastore røremaskine fra Kenwood.
Røremaskinen er nemlig udstyret med en indbygget køkkenvægt, så du kan veje ingredienserne direkte i skålen, som sidder på maskinen.
Der medfølger en k-pisker,…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kenwood vægt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kenwood vægt:

Dyreste Kenwood Vægt på listen er Kenwood KVL85.004SI røremaskine med indbygget vægt fra KitchenOne.dk med en pris på 3499.00. Billigste udvalgte Vægt er Kenwood KVL65.001WH røremaskine med indbygget vægt som du kan købe for 2899.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 600 kr. – de 2 Kenwood Vægt vi har fundet koster i gennemsnit 3199 kr.
Ovenstående Kenwood Vægt data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Elgiganten, Proshop.dk). Alle Kenwood Vægt tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vægt guides:

Fandt du ikke det rigtige Vægt blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vægt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Kenwood:

Er du vild med Kenwood, men Vægt var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kenwood: