kulturnet logo

Bedste Kenwood Spaghetti: Se top 2 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood spaghetti. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kenwood spaghetti tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kenwood KAX984ME – Spaghetti cutter attachment

  • Dagens pris: 557,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Kenwood

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Kenwood KAX984ME – Spaghetti cutter attachment” fås til 557,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pastaskærer til spaghetti til din Kenwood køkkenmaskine, som gør det nemt og sjovt at lave og tilberede ægte italiensk spaghetti.
Det er nødvendigt med et pastapladeapparat inden brug af spaghetti apparatet.
Tilbehøret passer til de nyere maskiner, med mi…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Kenwood MAX980ME Multi Pack Lasagne- Fettuccine- og Spaghetti

Sidste produkt på vores liste er Kenwood MAX980ME Multi Pack Lasagne- Fettuccine- og Spaghetti som vi har fundet til 1467,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Indeholder KAX980ME, KAX981ME og KAX984ME.
Med denne multi pakke, der består af en fettuccine- lasagne- og spaghetti skærer, kan du udforske det italienske køkken og således servere autentisk, italiensk mad til din familie eller dine gæster.
Der er tale o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kenwood spaghetti i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kenwood spaghetti:

Dyreste Kenwood Spaghetti på listen er Kenwood MAX980ME Multi Pack Lasagne- Fettuccine- og Spaghetti fra KitchenOne.dk med en pris på 1467.00. Billigste udvalgte Spaghetti er Kenwood KAX984ME – Spaghetti cutter attachment som du kan købe for 557.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 910 kr. – de 2 Kenwood Spaghetti vi har fundet koster i gennemsnit 1012 kr.
Ovenstående Kenwood Spaghetti data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, KitchenOne.dk). Alle Kenwood Spaghetti tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spaghetti guides:

Fandt du ikke det rigtige Spaghetti blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spaghetti:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Kenwood:

Er du vild med Kenwood, men Spaghetti var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kenwood: