kulturnet logo

Bedste Kenwood Juice: Se top 2 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood juice. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kenwood juice tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kenwood AT641 Juice Extractor Chef Major

  • Dagens pris: 799,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Kenwood

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Kenwood AT641 Juice Extractor Chef Major” fås til 799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftfuld og praktisk saftcentrifuge med ekstra stort rør og opsamlingsbeholder, som gør det muligt at få saften ud af selv hele æbler.
Takket være hældetuden og skumfilteret får du lækker saft, sundt og enkelt – helt uden små stykker.
Det er en nem måde…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Kenwood KAX720PL – juice extractor attachment

  • Dagens pris: 763,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Kenwood

Sidste produkt på vores liste er Kenwood KAX720PL – juice extractor attachment som vi har fundet til 763,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbered lækre juicer af frugt eller grøntsager eller lav din egen mandelmælk med Kenwood Smoothie2Go slow juicer-tilbehøret KAX720PL….

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kenwood juice i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kenwood juice:

Dyreste Kenwood Juice på listen er Kenwood AT641 Juice Extractor Chef Major fra Proshop.dk med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Juice er Kenwood KAX720PL – juice extractor attachment som du kan købe for 763.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 36 kr. – de 2 Kenwood Juice vi har fundet koster i gennemsnit 781 kr.
Ovenstående Kenwood Juice data og priser er hentet fra 4 butikker (Proshop.dk, Coop.dk, KitchenOne.dk, Elgiganten). Alle Kenwood Juice tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juice guides:

Fandt du ikke det rigtige Juice blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juice:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Kenwood:

Er du vild med Kenwood, men Juice var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kenwood: