kulturnet logo

Bedste Kenwood Glasskål: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood glasskål. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kenwood glasskål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kenwood AT550 glasskål

  • Dagens pris: 699,- kr.
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Kenwood

Sidste produkt på vores liste er Kenwood AT550 glasskål som vi har fundet til 699,- hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hold nemt øje med hvad der sker i skålen når din Kenwood røremaskine er i gang med at dreje rundt.
Glasskålen har et flot og enkelt udseende og giver Kenwoodmaskinen et helt nyt udtryk.
Glasset er lavet af Borosilikat glas, hvilket er glas af høj kvalitet…

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kenwood glasskål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kenwood glasskål:

Dyreste Kenwood Glasskål på listen er Kenwood AT550 glasskål fra Coop.dk med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Glasskål er Kenwood AT550 glasskål som du kan købe for 699.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Kenwood Glasskål vi har fundet koster i gennemsnit 699 kr.
Ovenstående Kenwood Glasskål data og priser er hentet fra 2 butikker (Coop.dk, KitchenOne.dk). Alle Kenwood Glasskål tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glasskål guides:

Fandt du ikke det rigtige Glasskål blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glasskål:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Kenwood:

Er du vild med Kenwood, men Glasskål var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kenwood: