kulturnet logo

Bedste Juna Julekugle: Se top 2 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Juna julekugle. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Juna julekugle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Juna – Noel Julekugle Hvid H5

  • Dagens pris: 19,95 kr.
  • Fundet hos Emmalys
  • Mærke: Juna

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Emmalys.

Her kan “Juna – Noel Julekugle Hvid H5” fås til 19,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Juna – Noel Julekugle Hvid H5 Noel-julekuglen i hvid fra JUNA måler 8×5 cm og er et sødt og enkelt ophæng i et tidløst design, som du kan have glæde af i mange år.
Designet er inspireret af klassiske julekniplinger, der er en stor del af den gammelda…

Se hos Emmalys ❯❯

2: Juna – Noel Julekugle Rød H5

  • Dagens pris: 19,95 kr.
  • Fundet hos Emmalys
  • Mærke: Juna

Sidste produkt på vores liste er Juna – Noel Julekugle Rød H5 som vi har fundet til 19,95 hos Emmalys.

Forhandlerens beskrivelse:
Juna noel julekugle rød H5 cmJulekuglen i rød fra JUNA er en del af den populære Noel-serie med julepynt i 100% polyester, der er inspireret af de gammeldags julekniplinger, der i mange år har været en traditionel del af den danske jul, særligt for de æld…

Se hos Emmalys ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Juna julekugle i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Juna julekugle:

Dyreste Juna Julekugle på listen er Juna – Noel Julekugle Hvid H5 fra Emmalys med en pris på 19.95. Billigste udvalgte Julekugle er Juna – Noel Julekugle Hvid H5 som du kan købe for 19.95 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Juna Julekugle vi har fundet koster i gennemsnit 19.95 kr.
Ovenstående Juna Julekugle data og priser er hentet fra 1 butikker (Emmalys). Alle Juna Julekugle tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julekugle guides:

Fandt du ikke det rigtige Julekugle blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julekugle:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Juna:

Er du vild med Juna, men Julekugle var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Juna: