kulturnet logo

Bedste House Nordic Stol: Se top 8 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde House Nordic stol. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle House Nordic stol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: House Nordic Lausanne Bar Stol – blå velour med ben i messing look 108

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “House Nordic Lausanne Bar Stol – blå velour med ben i messing look 108” fås til 720,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: House Nordic Lausanne Bar Stol – sort velour med ben i messing look 108

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe House Nordic Lausanne Bar Stol – sort velour med ben i messing look 108 til kun 720,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: House Nordic Elche Teak 5-position Stol – teaktræ 104

Næste anbefaling er “House Nordic Elche Teak 5-position Stol – teaktræ 104”.

Dagens bedste tilbud på “House Nordic Elche Teak 5-position Stol – teaktræ 104” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1159,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: House Nordic Lausanne Bar Stol – grå velour med sorte ben 108

Produkt nummer 4 på vores “House Nordic stol-liste” er House Nordic Lausanne Bar Stol – grå velour med sorte ben 108 som du lige nu kan købe for 720,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

8: House Nordic Glasgow Stol – grå med sorte ben 98

Sidste produkt på vores liste er House Nordic Glasgow Stol – grå med sorte ben 98 som vi har fundet til 1735,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste House Nordic stol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse House Nordic stol:

Dyreste House Nordic Stol på listen er House Nordic Derby Stol – teaktræ og polyrattan 80 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 2500.00. Billigste udvalgte Stol er House Nordic Lausanne Bar Stol – blå velour med ben i messing look 108 som du kan købe for 720.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 1780 kr. – de 8 House Nordic Stol vi har fundet koster i gennemsnit 3011.5 kr.
Ovenstående House Nordic Stol data og priser er hentet fra 4 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Bolig Haven, ModernRoom.dk, ES Furniture). Alle House Nordic Stol tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stol guides:

Fandt du ikke det rigtige Stol blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med House Nordic:

Er du vild med House Nordic, men Stol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra House Nordic: