kulturnet logo

Bedste Guitar: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde guitar. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle guitar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nøglering med El guitar Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Music2you.

Her kan “Nøglering med El guitar Hvid” fås til 35,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få en fed nøglering med en el guitar i, for at give dint nøglebundt et personligt udtryk….

Se hos Music2you ❯❯

2: Tanglewood TWBBOLH Blackbird venstrehånds Western guitar – Black Satin

Anden anbefaling har vi fundet hos Music2you, hvor du kan købe Tanglewood TWBBOLH Blackbird venstrehånds Western guitar – Black Satin til kun 1349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab kuldegysende svedige riffs og autentisk lyd med denne all-body mahogni Venstrehånds Western Guitar….

Se hos Music2you ❯❯

3: Furch Green Plus Dc-SR I – Western guitar med L.R.Baggs EAS/VTC Pickup og Hiscox hardcase

Næste anbefaling er “Furch Green Plus Dc-SR I – Western guitar med L.R.Baggs EAS/VTC Pickup og Hiscox hardcase”.

Dagens bedste tilbud på “Furch Green Plus Dc-SR I – Western guitar med L.R.Baggs EAS/VTC Pickup og Hiscox hardcase” har vi fundet hos Music2you hvor prisen lige nu er 15249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndlavet dreadnought guitar i højeste kvalitet fra Furch, inkl beskyttende hardcase.
Massivt dæk i sitka gran med sider og bund i rosewood….

Se hos Music2you ❯❯

4: Shubb C3 Capo til 12 strenget western guitar

Sidste produkt på vores liste er Shubb C3 Capo til 12 strenget western guitar som vi har fundet til 195,- hos Music2you.

Forhandlerens beskrivelse:
Shubb er det foretrukne valg af capo for utallige guitarister verden over….

Se hos Music2you ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste guitar i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse guitar:

Dyreste Guitar på listen er Furch Green Plus Dc-SR I – Western guitar med L.R.Baggs EAS/VTC Pickup og Hiscox hardcase fra Music2you med en pris på 15249.00. Billigste udvalgte Guitar er Plekter Holder Til Guitar som du kan købe for 10.00 hos Music2you. Forskellen på de to priser er 15239 kr. – de 4 Guitar vi har fundet koster i gennemsnit 96815.95 kr.
Ovenstående Guitar data og priser er hentet fra 6 butikker (Music2you, Billigwallsticker, Superprice.dk, Bolig Haven, Stokværk, Hjemmets). Alle Guitar tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Guitar guides:

Fandt du ikke det rigtige Guitar blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Guitar:

Guitaren er en af de mest populære instrumenter herhjemme.

Der findes mange forskellige producenter og mange forskellige typer af dette strengeinstrument.

Som udgangspunkt vælger man typisk imellem en western, en spansk og en elguitar, hvor de to første er akustiske. Ydermere findes der flere forskellige modeller og afskygninger af disse 3 typer. Er man nybegynder kan det være svært at finde rundt i, hvad der adskiller dem fra hinanden og hvilken type man skal gå med. Dette kommer vi nærmere ind på her, hvor du kan blive klogere på, hvilket af disse strengeinstrumenter der er den rette for dig

Populære guitarer

Hvor mange strenge skal min guitar have?

En guitar er et strengeinstrument. Hvor mange den har, og hvordan de stemmes afhænger af selve instrumentet, men der er dog nogle fællesnævnere.

Den har som udgangspunkt 6 strenge.

Det er den mest almindelige, og den mest begyndervenlige. Der findes dog også nogle med 7 og 8 strenge, og der er også mulighed for at anskaffe sig en 12-strenget strengeinstrument

Skal jeg købe en akustisk eller elguitar?

Forskellige typer er bygget forskelligt.

Det der adskiller de akustiske fra elguitaren er, at der på de akustiske er et resonansrum, hvor de elektriske vil have en solid krop. Størrelsen på kroppen og resonansrummet er med til at definere selve lyden. Jo mindre den er, jo mere kontrolleret vil lyden være, men lyden vil være knap så høj som ved de større rum. Elguitarer bruger pickups til at opfange lyden, og overføre signalet til en forstærker, hvorefter signalet gengives og afspilles gennem højtalerne i forstærkeren.

De akustiske er lavet af træ, og hvilke træsorter der anvendes har en stor indflydelse på selve lyden. Forskellige træsorter har forskellige egenskaber, hvilket påvirker lyden.

Dette strengeinstrument har en bund, sider og en top, hvor man har valgt træsorterne efter at frembringe en bestemt lyd. På kroppen sidder halsen, hvor man for enden finder der hvor strengene er fastsat og stemmes fra

Hvilke forskellige typer af guitarer findes der?

Overordnet set, så skelner man typisk imellem 3 forskellige typer:

Western guitar   

En western er et akustisk instrument med stålstrenge.

Denne type kan bruges til stort set alle genrer af musik. Der findes også halvakustiske strengeinstrument, som i langt de fleste tilfælde vil være en western med en pickup og med mulighed for at tilslutte den til en forstærker

Spansk guitar    

Den spanske har nylonstrenge og er den mere traditionelle type. Denne form bruges specielt meget indenfor klassisk musik

Elguitar     

Denne adskiller sig ved ikke at have et resonansrum, og der anvendes i stedet pickups og forstærkere til at frembringe lyden.

Udover de forskellige typer, så fås de også i forskellige størrelser. Her kan man få både junior- og børneguitarer, som også anvendes af nogle som et rejseinstrument, da disse er nemmere at have med rundt

Hvilken guitar skal jeg vælge?

Det kan for de fleste nybegyndere være svært at finde frem til den rette strengeinstrument. Der findes et stort udvalg af forskellige slags, og der er både gode og dårlige slags inden for alle typerne. Som udgangspunkt er det vigtigste, at du finder det strengeinstrument, der passer bedst til dig. Derfor skal du tænke over, hvilken lyd du ønsker, din spillestil og selvfølgelig også fastlægge, hvor mange penge du ønsker at bruge.

Hvis du primært er interesseret i at spille klassisk musik, så er det en fordel med en spansk. Hvils du ønsker at have flere muligheder og gerne vil skifte mellem forskellige spillestile, så er en western typisk mere oplagt

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk