kulturnet logo

Bedste Frandsen Lampe: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe Frandsen Lampe kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Lampe. Det forstår vi godt her på Kulturnet.dk.

Derfor har vi her udvalgt 1 Frandsen Lampe fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Frandsen Lampe lidt nemmere.

Dyreste Frandsen Lampe på listen er Frandsen vægbeslag til Ball lampe inkl. skruer fra LampeGuru.dk med en pris på 49.00. Billigste udvalgte Lampe er Frandsen vægbeslag til Ball lampe inkl. skruer som du kan købe for 49.00 hos LampeGuru.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Frandsen Lampe vi har fundet koster i gennemsnit 49 kr.
Nedenstående Frandsen Lampe data og priser er hentet fra 1 butikker (LampeGuru.dk). Alle Frandsen Lampe tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Billede af Frandsen vægbeslag til Ball lampe inkl. skruer

1: Frandsen vægbeslag til Ball lampe inkl. skruer

Bedste pris: 49.00 hos LampeGuru.dk

Vægbeslag til Ball lampe inkl. skruerBeslaget måler 7,2 cm. i bredden og passer til de små Frandsen Ball væglamper som har en skærm på Ø12,5 cm. Der følger både beslag og skruer med…. læs mere hos LampeGuru.dk >>

Flere Lampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Lampe blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lampe:

Det kan være et gedemarked at finde den rette lampe, hvad end det er til over sofabordet eller der skal indkøbes et nyt sæt sengelamper.

Måske ønsker man en lampe i lækkert design, men synes alligevel, at designerlamper kan løbe op i en hel del penge. Med en lampe fra Frandsen, får du et godt kompromis af lækkert design og god kvalitet, uden det koster dig det hvide ud af øjnene.

Ligeledes er der et kæmpe udvalg af både diverse modeller og farver

Populære Frandsen Lamper

Hvad er Frandsen?

Frandsen er et firma, der siden 1968 har været eksperter inden for designs af lamper.

Deres vision er at designe lamper, der både kan stå inde for en ordenlig kvalitet og stilsikkert design i god smag. Frandsen går op i løbende at udvikle deres designs, så de følger med både tiden og teknologien. De sørger derfor for, at klassiske eller ældre lampemodeller stadig er nogle, man vil investere i dag, og som tilmed har et design, man også har lyst til at have hængene om et par år

Hvilken type Frandsen lamper kan man købe?

Frandsen har et bredt spektrum af forskellige lampemodeller, så der er lidt for enhver smag, samt lidt til de mange forskellige behov, man kan have til belysning. Frandsen designer både gulvlamper, til hvis du mangler belysning, når du sidder i sofaen og skal læse en bog, pendel lamper der kan hænge og pynte over spisebordet samt almindelige bordlamper, du kan have stående på natbordet

Hvordan skiller Frandsen lampers design sig ud?

Der findes en masse forskellige varianter af lamper til næsten enhver smag.

Frandsen har gjort sig umage for at designe lamper, der på mange måder er forskellige i deres stil, så man kan finde en lampe man kan lide, uanset hvad man er til. Alligevel har de formået at holde de mange forskellige modeller moderne i designet trods deres forskellighed.

Det er derfor både muligt at købe lamper i det for tiden moderne retro design, men som alligevel har et nutidigt touch eller købe lamper i stilistiske designs, der passer godt ind i det simple og nordiske hjem

Hvad koster Frandsen lamper?

Trods lækkert design og god kvalitet har Frandsen formået at holde priserne på lamperne en del længere nede, end hvad mange andre designerlamper koster. Naturligvis afhænger lampeprisen af både modellen og størrelsen på den lampe, man vil have, hvilket vil sige, at nogle modeller kan være væsentligt dyrere end andre. Dog fås både diverse pendel loftlamper, bordlamper og lamper til vægophæng til en del under 1.000 kr.

Er man til nogle af disse modeller, kan man altså få sig en lampe i både ordentlig kvalitet og godt design til en meget mindre pengesum, end mange andre lamper koster i dag

Hvilke Frandsen lamper er mest populære?

Frandsen har lavet en del forskellige kollektioner, hvor især Ball lampen er meget populær. Denne kendes ved at have en helt rund form som en bold. Ball lampen fås både som loftslampe og som væglamper og er en af de billigere Frandsen lamper

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Frandsen:

Er du vild med Frandsen, men Lampe var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Frandsen: